Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
mne sa vzdy pacila stara skola na tu nedam dopustit ..borci ako sergio oliva lou ferrigno alebo eddie robinson ma vzdy fascinovali a ked sa mi prvy krat asi v 13tich rokoch dostal do ruk stary ironman alebo neviem co to bolo zac...a na titulke bol mike quinn..to ma nakoplo a motivovalo ku cviceniu..a z tych dnesnych asi najviac branch warren ale tito dnesni nemaju taku iskru ako stara skola
Bydlisko: Žilina Poďakoval:9 x Obdržal:20 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 174cm sponzora: nemám
tak zo starej skoly franko colombo (nwm presne ako sa pise) a novodoba kulturistika tak to bude kai green a phil heath a zo slovenskych borcov urcite vlado flimel :) a suhlasim s tebov roman "OLD SCHOOL" bola lepsia
Podpis autora:
HARDCORE
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
iNv1s
Predmet príspevku: Re: Kto je vas vzor?
Napísal: Sob Sep 18, 2010 8:38 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Bydlisko: okolie Žiliny Poďakoval:6 x Obdržal:9 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 84kg výška: 183cm sponzora: nemám
z old school mike katz, z terajsej jay cutler, phil heath, z tych mladsich alexey lesukov a zo slovenskej sa mi teraz zacal pacit vlado flimel a aj boris prekop je v pohode
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: peter pollák vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 99kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: hladám
Poďakoval:28 x Obdržal:48 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
no stara skola bola zaujimava, ale to asi preto ze to boli priekopnici. dnes tu mame obrovskych kulturistov a to ma viac fascinuje. z tych starsich sa mi pacili Levron, Yates a urcite najciac Coleman. z dnesnych jednoznacne Cutler
Bydlisko: Bratislava Poďakoval:1 x Obdržal:1 x meno a priezvisko: Martin Seman vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 76kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: peak sponzora: nemám
u mna vyhráva Branch Warren
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Podpis autora:
"The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow."
("bolest ktoru citis dnes bude sila ktoru pocitis zajtra.")
Poďakoval:1 x Obdržal:2 x vek: 16 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 75kg výška: 173cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Branch Warren jednoznačne tie jeho tréningy ma vedia tak motivovať a nakopnúť...
Užívatelia prezerajúci fórum: Alexa [Bot] a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz