obsahuje rýchlo stráviteľné srvátkové bielkoviny spracované metódou cross-flow za nízkych teplôt
je obohatený o albumíny vaječného proteínu a izoláty mliečnych bielkovín (80% srvátka a 20% kazeín) pre zoptimalizovanie času dostupnosti aminokyselín v krvi
ponúka optimálne dávkovanie z časového hľadiska
zaisťuje stály prísunu aminokyselín do krvi aj v perióde spánku, odpočinku alebo regenerácie po náročných výkonoch
Obsah účinných látok v 36 g koncetrátu (tj. v jednej odmerke):
energetická hodnota ... 157,5 kcal
bielkoviny ... 25 g
sacharidy ... 2 mg
tuky ... 3,5 g
nasýtene mastné kyseliny ... 3 g
cholesterol ... 0 g
vitamín A ... 1.250 IU
vitamín C ... 15 mg
vitamín D ... 100 IU
vitamín E ... 8 IU
vitamín K ... 28 mcg
vitamín B1 ... 525 mg
vápnik ... 250 mg
sodík ... 60 mg
draslík ... 210 mg
Ja osobne som sa veľmi tešil na ten deň, kedy konečne vyskúšam tento protein. Na zahraničných fórach bol velmi pozitívne hodnotený, či už odborníkmi alebo bežnými ľuďmi.
Mal som možnosť výskúšať príchute: čoko, vanilka a jahoda,z ktorých mi najviac zachutila čokoláda..na tú som sa vždy tešil ako malý. Vanilka mi prišla trochu divná, ale ked som si zvykol bola fajn. Jahodový mi zo začiatko veľmi chutil, ale asi po 2-3 tyždňoch som sa ho akosi prejedol a už mi nechutil tak ako najprv.
Aby som to nejak uzavrel ..za chuť by som dal tomuto proteinu: čoko- 10/10, vanilka- 8/10, jahoda- 7/10
rozpustnosť: čoko a jahoda- 10/10, vanilka- 7/10 - tu sa mi stávalo, ze aj po dôkladnom premiešaní zostali hrudky
penivosť: nulová!!