Body Building - Fórum

Posilňovanie, Kulturistika, Fitness, Bojové športy, Silový trojboj - vaše diskusné fórum

Reklama

Prezrite si tu najnovšie videá v našej videogalérii.

Reklama

Reklama

Používateľov profilový obrázok
By silvo
Chlapi keby ste vedeli aku ma masinu doma na dvore Laco Kyndernay tak nepochopite co sa da natom zatrenovat a je to jeho navrh aj vyroba z otcom.Ak je zaujem mozem dodat video priamo pri jeho treningu.
By papagiorgo
vlastomenn napísal:Chlapi keby ste vedeli aku ma masinu doma na dvore Laco Kindernay tak nepochopite co sa da natom zatrenovat a je to jeho navrh aj vyroba z otcom.Ak je zaujem mozem dodat video priamo pri jeho treningu.
to video je v rozhovore :a25 skus požídit fotky od laca , na videu to neni tak dobre vidiet ...
By FitPotreby.sk
vlastomenn napísal:Chlapi keby ste vedeli aku ma masinu doma na dvore Laco Kyndernay tak nepochopite co sa da natom zatrenovat a je to jeho navrh aj vyroba z otcom.Ak je zaujem mozem dodat video priamo pri jeho treningu.
tak to by som si pozrel
By FitPotreby.sk
:a11 to bolo dobre, najprv som si myslel, ze ide dvihat tu skodovku
ale tu masinu, ci co to bolo som vobec nepochopil, sranda co vsetko ludia dokazu vymysliet
By milankos512
kks mi to pripomína jedno video od Roberta Burneiku ..dúfam že to jeho meno zase neskomolil ako to bolo s Philom Heathom =D ....tak on tiež ukazoval takú svoju domácu posilku kde začínal hehe ale veru hentaké veci tam nemal :a11
By papagiorgo
milankos512 napísal:kks mi to pripomína jedno video od Roberta Burneiku ..dúfam že to jeho meno zase neskomolil ako to bolo s Philom Heathom =D ....tak on tiež ukazoval takú svoju domácu posilku kde začínal hehe ale veru hentaké veci tam nemal :a11
hento lacove monstrum je unikátny kusok , mal by si to dat patentovať ...
By silvo
papagiorgo napísal:
milankos512 napísal:kks mi to pripomína jedno video od Roberta Burneiku ..dúfam že to jeho meno zase neskomolil ako to bolo s Philom Heathom =D ....tak on tiež ukazoval takú svoju domácu posilku kde začínal hehe ale veru hentaké veci tam nemal :a11
hento lacove monstrum je unikátny kusok , mal by si to dat patentovať ...
Uz to ma zo par rokov viac krat ma volal si snim zatrenovat na tom ale akosi som sa k tomu nedopracoval da sa na tom v podstate precvicit kazda partia.
By silvo
BodyThom13 napísal:Mna by skor zaujimalo, ci niekde existuje nejaky link na navody pre zhotovenie posilovacich zariadeni. Nejake skice, alebo take nieco.
Treba pohladat v google ja som nic take nevidel ale mal som kedysi plany na zhotovenie.
By silvo
Pred tyzdnom som bol v BB a tocil som nejake video z lacom aj daco nafotil pri treningu noh na lacostroji cize coskoro to tu bude spracovane.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]