Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Uto Feb 11, 2014 5:11 am Aktuálny čas je Uto Feb 11, 2014 5:11 am

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 13 ] 
Autor Správa
peter613
 Predmet príspevku: nu3tion
Napísal: Sob Okt 12, 2013 7:49 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 27
Pohlavie: muž
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
Caute, hladal som tu a zatial nikto nepisal o nu3tion. Je to slovenska znacka, ma s nimi niekto skusenosti? Protein je za super cenu ale je dobry? http://www.nu3tion.com/srvatkovy-protein-wpc80

Naposledy upravil peter613 dňa Štv Dec 26, 2013 4:47 pm, celkovo upravené 1

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Dreamer
 Predmet príspevku: Re: nu3tion
Napísal: Sob Okt 12, 2013 8:26 pm 
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Obdržal: 17 x
Vek: 19
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend
Súťažná federácia: Už žiadna.
peter613 píše:
Caute, hladal som tu a zatial nikto nepisal o nu3tion. Je to slovenska znacka, ma s nimi niekto skusenosti? Protein je za super cenu ale je dobry? http://www.nu3tion.sk/srvatkovy-protein-wpc80

Poznám tú značku, ale skúsenosti s ňou nemám. A cena bude taká nízka preto, lebo sú neochutené. Ale keď si vezmem cenu aj s tabletami na ochutenie tak aj tak je tá cena super. Myslím si že to môže byť fajn.
-Nevýhodou je akurát o trochu zložitejšia príprava keďže tam musíš dávať ešte tie tablety na ochutenie. (Ak nechceš nemusíš :) )
-Výhodou je jednak cena a veľký výber príchutí ktoré môžeš obmieňať kedy sa ti zachce. A hlavne keď som dobre pozeral tak príchuťove tablety neobsahujú sladidlá ako aspartám a pod. pričom niektoré bežné proteiny ho obsahujú :)

*Tých nevýhod môže byť viac, keďže s tou značkou nemám skúsenosti. Hodnotím len podľa toho čo som sa dočítal.
*Hneď ma aj napadlo že tie príchuťnove tablety by sa dali použiť aj inak ako len do proteinu.

Dúfam že sa nájde niekto kto s tou značkou má skúsenosti, lebo by to zaujímalo aj mňa. :))

Podpis autora:

Neberte život príliš vážne, aj tak z neho nikto nevyviazne živí.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

rrrrrrrrrr
Napísal: Ned Okt 13, 2013 12:39 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 1 x
Vek: 18
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 173cm
Ja mám od ních protein WPC 60. Jem ho bez ochutenia, čiže je to celkom humus:Dale inak je to podľa mňa protein porovnateľný s ínými. Ešte mám aj monohydrát a Maltodextrín a po mesiaci sa váha o niečo zvýšila takže niečom na tom bude si myslím:)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Okt 14, 2013 5:07 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 288 x
Obdržal: 220 x
peter613 píše:
Caute, hladal som tu a zatial nikto nepisal o nu3tion. Je to slovenska znacka, ma s nimi niekto skusenosti? Protein je za super cenu ale je dobry? http://www.nu3tion.sk/srvatkovy-protein-wpc80

Ahoj.
Zabudni na to, ze je to slovenska znacka, alebo ako si to myslel. Na tych produktoch nie je slovenske nic.
Pozri na toto a skus porovnat. http://www.myprotein.com/home.dept mne sa dost podoba, nehovorim, ze 100% nechce sa mi to skumat do hlbky.
Chcel by som vidiet toho sialenca na Slovensku, ktory by sa dal do vyroby doplnkov vyzivy v takomto objeme.
Osobnu skusenost nemam a teraz som o tejto znacke pocul prvy krat.
Cena toho proteinu je naozaj nizka. Vela robi to, ze je to vsetko v sakloch, ktore su zjavne lacnejsie ako dozy. Ked k tomu naratas cenu prichute, tak to trochu stupne na cene, ale aj tak je to stale dost lacne.
Ak by som nebol zaujaty, tak by som asi u nich skusil nakupovat.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

peter613
Napísal: Štv Dec 26, 2013 4:47 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 27
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Tak nakoniec som si kupil toto hydro - http://www.nu3tion.com/hydro-protein-80-dh32. Som spokojny az na tu horku chut, no s cokoladovou prichutou je super.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

TheBates93
Napísal: Štv Dec 26, 2013 7:26 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: Marek
Vek: 20
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 78kg
Výška: 178cm
Este minule som si od nich objednal WPC80 a 40 a v celku spokojny aspon z mojej strany

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

neolama
Napísal: Pon Dec 30, 2013 1:28 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Meno a priezvisko: Tomi Soták
Hmotnosť: 86kg
Výška: 179cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: kompava
FitPotreby.sk píše:
Pozri na toto a skus porovnat. http://www.myprotein.com/home.dept mne sa dost podoba, nehovorim, ze 100% nechce sa mi to skumat do hlbky.

Myslíš, že od nich kupujú už hotové a dajú na to len svoju nálepku?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

neolama
Napísal: Pon Dec 30, 2013 1:31 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Meno a priezvisko: Tomi Soták
Hmotnosť: 86kg
Výška: 179cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: kompava
Citácia:
Tak nakoniec som si kupil toto hydro - http://www.nu3tion.com/hydro-protein-80-dh32. Som spokojny az na tu horku chut, no s cokoladovou prichutou je super.

Zrejme si trošku preplatil... lebo podľa tejto stránky http://www.nu3tion.sk/ sa nu3tion rozdelilo a vznikla nová značka Natural Nutrition. A aj o 3-4 eurá na kile proteínu sú lacnejší ako nu3tion, porovnaj si to sám:
http://www.namaximum.sk/kategoria/proteiny/wpc-80-srvatkovy-proteinovy-koncentrat/
http://www.namaximum.sk/kategoria/proteiny/hydro-dh32-hydrolyzovany-srvatkovy-protein/

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Dec 30, 2013 11:00 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

neolama píše:
FitPotreby.sk píše:

Myslíš, že od nich kupujú už hotové a dajú na to len svoju nálepku?

Toto neviem. To je velmi tazka otazka. Pravdu sa nedozvieme. Ja viem, ze ak by som chcel, tak mozem mat svoju vlastnu znacku, povedzme "slovaknutrition" nakupim sakle, na prevadzke to zabalia, lebo dodavatel to samozrejme posiela v galonoch alebo velkych sudoch. Nalepia na to samolepku a biznis "fici". Pripadne k tym saklom dostanem do prenajmu aj baliacu linku.

A teraz k tej stranke www.nu3tion.sk vsetko je to presmerovane na novu domenu www.namaximum.sk, pritom pisu, ze obe znacky budu fungovat paralelne. Ale funguje len jedna. Zevraj nejaky rozkol.
Moja hypoteza je, ze presunuli, firmu do Ciech aby na Sk nemuseli registrovat informacny system, kvoli ochrane osobnych udajov. Ale moze to byt aj uplna blbost.
Obidve firmy aj ta ceska aj slovenska vznikli len pred par mesiacmi a obe firmy maju rovnakych konatelov. No to je jedno, ake su ich obchodne strategie to sa mozme len domnievat. A povod a kvalita tych vyrobkov je naozaj len zahada.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nu3tion
Napísal: Pon Dec 30, 2013 6:38 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 37
Cvičím: 7r.
Hmotnosť: 84kg
Sme radi, že sa o nás diskutuje a tiež by sme chceli prispišť k téme. Značka nu3tion funguje aj naďalej na adrese nu3tion.com. Všetky produkty vyrábame na Slovensku a aj spoločnosť je riadne registrovaná na Slovensku.

Stránku nu3tion.sk má pod kontrolou bývalý spoločník, ktorý spoločnosť opustil v apríli tohto roku a teraz sa rozhodol založiť si konkurenčnú značku.

Čo sa cien týka, tak na nu3tion.com ponúkame garanciu najnižších cien, takže vždy nakúpite za najlepšiu cenu na trhu.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Uto Dec 31, 2013 3:47 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

nu3tion píše:
Sme radi, že sa o nás diskutuje a tiež by sme chceli prispišť k téme. Značka nu3tion funguje aj naďalej na adrese nu3tion.com. Všetky produkty vyrábame na Slovensku a aj spoločnosť je riadne registrovaná na Slovensku.

Stránku nu3tion.sk má pod kontrolou bývalý spoločník, ktorý spoločnosť opustil v apríli tohto roku a teraz sa rozhodol založiť si konkurenčnú značku.

Čo sa cien týka, tak na nu3tion.com ponúkame garanciu najnižších cien, takže vždy nakúpite za najlepšiu cenu na trhu.

Vy máte vlastné chemické laboratórium a farmaceutickú/potravinársku fabriku?
A preco mate pri kazdom produkte rovnaky obrazok, nemate nafotene produkty?
No musim uznat konkurenciu asi dobre valcujete.

A este jedno upozornenie, dajte si skontrolovat vsetky URLky http://www.nu3tion.com/kolagen-hydrolyzovany lebo tu po kliknuti na certifikat o analyze ma to presmeruje na povodnu domenu. Ten kto to tam vkladal pouzil absolutnu URLku namiesto relativnej.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

michal123
Napísal: Str Jan 01, 2014 2:38 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: michal
Hmotnosť: 74kg
Výška: 178cm
Nedávno som objednával zo stránky namaximum.sk (pôvodne som chcel z nu3tion.com ale každé euro pre študenta je dôležité) a stihol som neskutočné akciové ceny do 31.12.2013.
Objednávku mam doma len krátko takže účinky posúdiť neviem.
Konkrétne kreatín je čo sa týka chuti a konzistencie možno lepší ako od scitecu.
Ale počítajte s tým, že väčšina tých neochutených práškov (arginín, leucín) chutia naozaj hrozne ale dá sa to vmiešať do proteínu alebo čo beriem v iný čas tak dávam s glukózou (objednal som trochu veľa).
Objednával som počas sviatkov 27.12(pia) a došlo už 30.12(po) čo som absolútne neočakával, že to dôjde tak skoro.
Z mojej strany samé plus len im ešte niektoré veci chýbajú na e-shope (gainery, niektoré ďalšie proteíny)

Dúfam, že táto moja malá skúsenosť niekomu pomôže s rozhodovaním.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

nu3tion
Napísal: Štv Jan 02, 2014 3:38 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Vek: 37
Cvičím: 7r.
Hmotnosť: 84kg
FitPotreby.sk píše:
nu3tion píše:

Vy máte vlastné chemické laboratórium a farmaceutickú/potravinársku fabriku?
A preco mate pri kazdom produkte rovnaky obrazok, nemate nafotene produkty?
No musim uznat konkurenciu asi dobre valcujete.

A este jedno upozornenie, dajte si skontrolovat vsetky URLky http://www.nu3tion.com/kolagen-hydrolyzovany lebo tu po kliknuti na certifikat o analyze ma to presmeruje na povodnu domenu. Ten kto to tam vkladal pouzil absolutnu URLku namiesto relativnej.

Áno, máme vlastnú prevádzku a neskrývame sa za zahraničné spoločnosti. Používame rovnaké obaly na väčšinu produktov, mení sa len etiketa, ktorá je na druhej strane.

Ďakujeme za upozornenie na URL, už je to opravené.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 13 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia