Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x
Caute.Sam viem ze sa steroidy nahradit nedaju.Maju svoje pozitivne aj negativne ucinky ale vyrobcovia doplnkov vyzivy sa snazia coraz viac vytvorit formulu ktora sa aspon podoba ucinku AS.Na internete sa uz objavilo dost produktov od roznych firiem.Zaujal ma napr. Anabol 5 (nutrex), Beta-Ecdysterone (weider), PROTOSTROL (goldfield) a AXIS-HT (bsn). Ake mate skusenosti s timito produktami?Maju vobec nejake citelne ucinky alebo je to len fakt reklama?
Bydlisko: Martin Poďakoval:81 x Obdržal:175 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Vinchenzo píše:
Caute.Sam viem ze sa steroidy nahradit nedaju.Maju svoje pozitivne aj negativne ucinky ale vyrobcovia doplnkov vyzivy sa snazia coraz viac vytvorit formulu ktora sa aspon podoba ucinku AS.Na internete sa uz objavilo dost produktov od roznych firiem.Zaujal ma napr. Anabol 5 (nutrex), Beta-Ecdysterone (weider), PROTOSTROL (goldfield) a AXIS-HT (bsn). Ake mate skusenosti s timito produktami?Maju vobec nejake citelne ucinky alebo je to len fakt reklama?
Radej sa oplati investovat do prospesnejsich doplnkov ako proteiny gainer atd. inac su to vyhodene eura ak chces pocut realnu pravdu. Vsetko je to len o biznise.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
takto, vzdy je to o biznise a peniazoch, ako vsetko na svete, ja chcem peniaze, ty chces peniaze, my chceme peniaze a vsetci chcu len peniaze
preto musis mat triezvy usudok a cistu hlavu, z historie je zname, ze ludia su schopny urobit cokolvek len aby zarobili peniaze, co na tom, ze padne par jedincov
takze sleduj overene veci, sleduj zlozenie vyrobku, pomer jednotlivych zloziek a potom je dolezite mat reakcie a skusenosti inych ludi
Poďakoval:30 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
Tak dnes som narazil na clanok kde bol odkaz na stranku "Státní zemědělská a potravinářská inspekce" z ceska. V tom odkaze su vysledky testov nevyhovujucich suplementov pre sportovcov a tiez uvedena zavada zistena pri konkretnom vyrobku. A asi najviac ma zaujal Anabol 5 od Nutrexu:
Zaujimave, ze je to vyrobok v kategorii "nahrada steroidov", cize ziadne zakazane latky iba prirodne, a obsahuje to latku ako je DHEA :D No asi zaradim do rysovacky nieco asi maju do seba tieto "nahrady" :D
Bydlisko: Martin Poďakoval:81 x Obdržal:175 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Su to sracky do ktorych sa neoplati investovat. To je moja rada ale je to na tebe.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Poďakoval:2 x Obdržal:14 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
v tom anabolu, ve kterým je obsažena dhea je buď minimální množství a i kdyby bylo víc, nic extra to neudělá. dheu jsem bral jako takovou a žádnej zázrak to neni (a to jsem jí bral dlouhodobě!)
jsem zastánce kvalitní stravy, tvrdýho tréninku a co se doplňků týká tak jen klasický základ (protein, vit + miner, amina, BCAA, popř gainer) žádná věda, prostě v jednoduchosti je síla.
a místo těchto reklamních triků jak vytáhnout z lidí peníze bych radši dal rozumnou kůru, ale to jsme zase někde jinde....
Za tento príspevok autora
hruskamara
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Nahrady steroidov
Napísal: Sob Feb 18, 2012 9:10 pm
tichá voda
Poďakoval:3 x Obdržal:9 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 66kg výška: 175cm sponzora: nemám
svatá pravda,sám jsem takové sračky 5 měsíců testoval,dostalo to ze mě akorát xx tisíc,místo toho jsem mohl mít pár pěkných kůr ...
audithomas
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Posilovat a Posilovat , to je naše motto :-)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
AmInOTAX
Napísal: Pon Feb 20, 2012 8:42 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal:1 x vek: 23 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 106kg výška: 183cm sponzora: nemám
Vinchenzo Odporúčam ti s vlastnej skúsenosti radšej si zaobstaraj kvalitne hovädzie mäso,kvalitný hydrolyzát alebo poriadne amináče lepšie spravíš ako vyhadzovať kopu prachov za tieto sprostosti konkrétne som testoval s týchto náhrad za posledný rok trošku to zosumarizujem: Protostrol Goldfield : výsledky pri poriadnom tréningu a kvalitnej strave s doplnkami pri trvalej stagnácii.Po troch baleniach trošku s toho bolo lepšie nabudenie a energia a počas brania sa mi aj mierne zvýšila sila objem bez nárastu za 180e efekt-cena výrobku 3/10 bodov brat to bral tiež ten si to ako tak chválil ale to je už skôr placebo že predsa som nevyhodil tie prachy len tak do hajzla tiež nic nezaznamenal mohol by som pokračovať podobne Anabolom Nutrex zhrnuté o niečo viac nadržaný to je všetko,Axis BSN absolutná sračka 0 bodov,MuscleMeds Kai-Stack s týchto blbostí asi najlepšie čo sa týka lepšej sili vyhodil som toľko prachov za tieto náhrady že už by som nič podobné neskúšal.Urob si názor a never blbostiam a skúsenostiam na nete od kopu propagandov
AmInOTAX
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Napísal: Pon Feb 20, 2012 9:40 pm
tichá voda
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz