Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
môj tréning: pondelok tlaky na rovnej na úzko 5s - 10op na široko 4s 9op
na šikmej na úzko 5s - 10op na široko 4s 9op
kliky na úzko 4s - 25op široko 4s 20op
utorok brucho
streda biceps s veľkou činkou na úzko 4s - 8op na široko 4s 8op
s 2 jednoručkami 7s 10op
s 2 ako kladivo 7x11
hrazda 4x12 dvíhanie so závažiami na úzko, 4x10 so závažiami na široko
štvrtok nohy
piatok ramená tlaky na široko v sede 4x12 na úzko v sede 4x13
príťahy veľkej činky 4x11
upažovanie 4x10
upažovanie v predklone 4x10
predpažovanie 4x10
a tak stále dokola, žiaden voľný deň, moje tréningy trvajú 2h denne =)
a teď babo raď! BP dám max 80 kg =( cvičil som ale iba ľahké hmotnosti od 16 r, mám 26r, 177cm, pribral som za 3 mesiace 10 kg, lebo berem doplnky teraz mám 80 kg
Naposledy upravil petrikPU dňa Štv Jan 26, 2012 10:15 pm, celkovo upravené 1
Bydlisko: Martin Poďakoval:81 x Obdržal:175 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Jasne ze je to vela. Ked pojdes na steroidovej kure a ktomu 350g bielkovin na den tak mozes predvadzat ten trening. Nohy si len napisal ci aj na ne nieco trenujes?
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
petrikPU
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Predmet príspevku: Re: vraj spaľujem aj svaly =(
Napísal: Štv Jan 26, 2012 10:03 pm
nemluvna
Poďakoval:3 x Obdržal: 0 x vek: 26 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 80kg výška: 177cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: nemám
áno cvičím aj nohy a brucho... chrbát netreba, ten sa mi páči
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Jan 27, 2012 4:50 am
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:81 x Obdržal:116 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
petrikPU píše:
áno cvičím aj nohy a brucho... chrbát netreba, ten sa mi páči
len aby sa ti náhodou neprestal čoskoro páčiť , keˇsa ti začnú páčiť napr. ruky Chapeš čo som ti tým chcel povedať ?
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Pia Jan 27, 2012 11:56 am
nemluvna
?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Jan 27, 2012 12:03 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:81 x Obdržal:116 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
preco by nemohol byt lepsi ako je ? to ako keby si povedal , ze teraz mam dobre ruky , tak sa na ne vyserem a budem cvicit iba nohy , ktore mam slabe a na ostatne partie sa uplne vyserem
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
petrikPU
Napísal: Pia Jan 27, 2012 10:04 pm
nemluvna
no chrbát je v pohode... stačia zhyby na hrazde na široko nadhmatom...
mám teda ubrať zo sérii?
Bydlisko: Martin Poďakoval:81 x Obdržal:175 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
petrikPU píše:
no chrbát je v pohode... stačia zhyby na hrazde na široko nadhmatom...
mám teda ubrať zo sérii?
Daj tam aj veslovaci cvik a neviem co stale lamentujes ked na fore mas aj rozpisi treningov a tam si mozes vybrat bez toho aby si mal obavu ze je nieco nespravne.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
petrikPU
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz