Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:98 x Obdržal:157 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Rád by som zistil efektivitu reklamy , ktorú máme "vonku" zrealizovanú . Táto anketa nám pomôže zistiť , na akých typoch reklamy musíme zapracovať a zefektívniť ju , aby sme sem prilákali čo najviac nových užívateľov ... Preto budeme radi , pokiaľ sa všetci vyjadríte , ako ste sa o nás dozvedeli ... Ďakujeme ...
Zo všetkých , ktorí zahlasujú / systém eviduje každý hlas v ankete / alebo sa vyjadria v tejto téme , vyžrebujeme jedného , ktorý získa nejakú pozornosť z e-schopu http://www.fitpotreby.sk
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
VojtaCZ
Predmet príspevku: Re: Odkiaľ ste sa dozvedeli o tomto fóre ?
Napísal: Sob Jan 07, 2012 9:46 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x Meno a priezvisko: Vojta Jonáš Vek: 14 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
Google - hledal jsem nějaké dobré fórum o bodybuildingu. "bodybuilding forum"
VojtaCZ
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
natural
Poďakoval:12 x Obdržal:12 x Meno a priezvisko: Ján Profant Vek: 17 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 83kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition Sponzora: nemám
Google - do vyhľadávača klasicky ,,bodybuilding fórum", a myslím, že názov domény je tiež vybraný veľmi prezieravo, hodí to ako prvý výsledok :D
Kotlik
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Je lepšie mať otvorený obchod, ako obchodený otvor.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval:67 x Obdržal:45 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
podobne ako napísal sponzor ..poznal som sa s naším BOSSom už aj predtým a keď sa toto rozbiehalo tak ma o tom informoval a tak som tu a neľutujem ani trošku
milankos512
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
xLeitonx
Bydlisko: Žilina Poďakoval:12 x Obdržal:30 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
bol to pokec miestnost BODYBUILDING ked este stala zato aby som tam chodil pokecat skoda ze to nieje tak aj teraz....
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 5:46 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:9 x Vek: 24 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 172cm Sponzora: nemám
prisla mi pozvanka na jednom ceskom fore, ktore som vsak uz isty cas ani nenavstevovala, o pozvanke som bola informovana mailom ... dakujem papagiorgo , fajnove forum
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 5:50 pm
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:21 x Obdržal:9 x Vek: 24 Pohlavie: žena Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 57kg Výška: 172cm Sponzora: nemám
aNs_ píše:
bol to pokec miestnost BODYBUILDING ked este stala zato aby som tam chodil pokecat skoda ze to nieje tak aj teraz....
Tu som navstevovala chvilu aj ja ale vazne to tam nemalo ziadny zmysel....
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz