Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
Vlastne neviem ako si to tu písať a či vydržím písať, niekde som tu čítala, že je to prezentácia kulturistov, trénerov.... nevadí, skúsim moje poznámky a uvidím, či sa do Vianoc, čo je určitý môj cieľ, niečo bude meniť ... a píšem si to tak ako mi vyhovuje a viem ...
dnes tréning:
totálny môj doraz ... cvičenie na ruky, čiže činky ... jedna 8 kg, tie dve nemám ani šajnu koľko vážili, nepípla som moju zvyčajnú otázku na váhu ... vyvoláva totiž nervy u trénera ...
pre mňa nový cvik "sviečka" na lavičke ... no pri prvej som myslela super, pri 15. som už mlela z posledného ...
brušáky na šikmej lavičke .. tiež "novinka", ... dúfam, že nikto nevidel, ako som sa skoro strepala dole hlavou, keď som uvoľnila nohy , neznalá spôsobu zlezenia z toho ...
pri posilňovaní ruky som s úžasom zistila, že teda aj ja začínam mať svaly ... zvláštny pocit, príjemný, ale určite sa nevyrovná tomu, k čomu to prirovnal tréner...
celkový dojem z tréningu : vyššia záťaž , momentálne príjemný pocit únavy, tiež si myslím, že tréner by si predstavoval rýchlejšie napredovanie .... okrem toho, dnes sa bolo na čo pozerať
Dobre to pises, sem si mozes zaznamenavat, vsetko co sa Tvojoho treningu tyka. Miery, vahu a podobne. A postupom casu za pol roka sa mrknes dozadu a uvidis aky pokrok si urobila.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Predmet príspevku: Re: Katarína formuje postavu
Napísal: Štv Nov 10, 2011 4:55 pm
kecal
Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Dobre to pises, sem si mozes zaznamenavat, vsetko co sa Tvojoho treningu tyka. Miery, vahu a podobne. A postupom casu za pol roka sa mrknes dozadu a uvidis aky pokrok si urobila.
Ďakujem, aj tak som sa vrátila zaznamenať dôležitý postreh:
dnes mi povedal tréner, že mám dýchať prsiami a nie bruchom ako chlap ... keby nosil ........ od mladosti, tiež by sa naučil dýchať len bruchom ! to som sa mu ale neodvážila povedať... v podstate mal pravdu, ak sa vystriem vyzerá to z boku akosi štíhlejšie ... takže!!! vtiahnúť brucho a dýchať prsiami ... uvidíme, čo to urobí ...
Bydlisko: Martin Poďakoval:32 x Obdržal:106 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
katarina119 píše:
FitPotreby.sk píše:
dnes mi povedal tréner, že mám dýchať prsiami a nie bruchom ako chlap ... keby nosil ........ od mladosti, tiež by sa naučil dýchať len bruchom ! to som sa mu ale neodvážila povedať... v podstate mal pravdu, ak sa vystriem vyzerá to z boku akosi štíhlejšie ... takže!!! vtiahnúť brucho a dýchať prsiami ... uvidíme, čo to urobí ...
Pluca mas v hrudniku ci v bruchu? Otazka na zamyslenie.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Štv Nov 10, 2011 7:54 pm
kecal
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
FitPotreby.sk píše:
Vieš Vlastomenn .. strašne by som teraz potrebovala počuť tvoju intonáciu .... aby som nebola nejaká protivná .... nad Tvojou otázkou sa nezamyslím, nie je sa nad čím , aj keď to znie veľmi filozoficky ... skôr ma napadlo, že či si taký suchár stále ... presný, tvrdo sa držiaci pravidiel... taký germánsky typ ... nezdal si sa mi taký ...
Bydlisko: Martin Poďakoval:32 x Obdržal:106 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
katarina119 píše:
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
FitPotreby.sk píše:
Vieš Vlastomenn .. strašne by som teraz potrebovala počuť tvoju intonáciu .... aby som nebola nejaká protivná .... nad Tvojou otázkou sa nezamyslím, nie je sa nad čím , aj keď to znie veľmi filozoficky ... skôr ma napadlo, že či si taký suchár stále ... presný, tvrdo sa držiaci pravidiel... taký germánsky typ ... nezdal si sa mi taký ...
Som stara skola nikoho nenutim ani nepresviedcam.Neviem co sa ti neznepacilo na mojom prispevku ze by som sa pomylil? Viem ze vacsina ludi je pohodlna a nerada sa drzi nejakych pravidiel alebo nebodaj nieco obetovali pre to ako vyzeraju a zaroven zlepsili zdravie. Ja som bol vzdy tvrdy tak som sa to naucil a tak je to aj lepsie a zo zenami sa pracuje najhorsie ci uz v telocvicni alebo na sutaziach.Netreba sa na vsetko urazat ani lamentovat nad dobrou radou pripadne kritikou ktora jedine pomoze a neuskodi. Ja vzdy pomozem ked niekto chce radu alebo ju potrebuje a prave od toho sluzim aj na tomto fore.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, papagiorgo
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Pia Nov 11, 2011 7:39 am
kecal
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
vlastomenn píše:
katarina119 píše:
FitPotreby.sk píše:
Som stara skola nikoho nenutim ani nepresviedcam.Neviem co sa ti neznepacilo na mojom prispevku ze by som sa pomylil? Viem ze vacsina ludi je pohodlna a nerada sa drzi nejakych pravidiel alebo nebodaj nieco obetovali pre to ako vyzeraju a zaroven zlepsili zdravie. Ja som bol vzdy tvrdy tak som sa to naucil a tak je to aj lepsie a zo zenami sa pracuje najhorsie ci uz v telocvicni alebo na sutaziach.Netreba sa na vsetko urazat ani lamentovat nad dobrou radou pripadne kritikou ktora jedine pomoze a neuskodi. Ja vzdy pomozem ked niekto chce radu alebo ju potrebuje a prave od toho sluzim aj na tomto fore.
neurazila som sa, nelamentujem!! či som niečo obetovala pre to aby som inak vyzerala a hlavne zlepšila svoje zdravie, to by ti mohol povedať môj tréner ... nebudem tu chváliť sama seba, ja si myslím, že si predpojatý, čo sa týka žien ... zakladáš si na svojej tvrdosti? nie je to to najlepšie vždy... nie si psychológ to je škoda,ak niekomu radíš veľa to pomôže, ja som len nevidela zmysel v tej tvojej prepáč za výraz "detinskej otázke" ... každý si uvedomuje kde má pľúca, ale ty nevieš prečo som sa tak naučila dýchať a ani si sa na to nespýtal, len si hneď hodil takú infantilnú otázku, čo na mňa zapôsobila v zmysle "moja spamätaj sa" ... ok, ok, ak sa Ťa nejako dotýkajú moje blbé reči tak sorry ... je ťažké myslieť ako "tvrdý chlap" ... a NAOZAJ som Ti vďačná za každú radu , veď vidím, že sa snažíš pomáhať všetkým ...
Skoncil som. NEBUDEM TU PISAT O SPROSTOSTIACH ked tu nahodis nieco normalne co sa tyka treningu a stravovania na co sluzi aj forum pomozem.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Pia Nov 11, 2011 5:44 pm
kecal
vlastomenn píše:
Skoncil som. NEBUDEM TU PISAT O SPROSTOSTIACH ked tu nahodis nieco normalne co sa tyka treningu a stravovania na co sluzi aj forum pomozem.
VLASTOMENN ... nechcela som, aby si tu písal o sprostostiach, ale uznaj, že si tu môžem napísať čo chcem , myslím konkrétne v tejto rubrike ... bola som rada, že si sa ozval, ale vidím, že fakt si sa urazil... nechápem to, myslím také konanie ... nemáš na to dôvod , ja ťa rešpektujem a Tvoje rady uznávam... len mám tiež právo si povedať svoj názor .... je mi ľúto, že to takto vidíš ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz