Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
Celkom by ma zaujímalo, či muži venujú pozornosť tomu, v čom idú do posilňovne, fitka či ako to volať ... či vám to nejako pomáha pri cvičení ... uvediem príklad: ja si dávam obtiahnuté tričko, narvem sa do neho, hovorím tomu masochizmus ... účinkuje, pretože keď sa vidím potom v zrkadle vo fitku, tie moje "nádherné obliny" hneď mi to pripomenie, že mám poriadne cvičiť, že inak to dole nepôjde ... máte niečo podobné?
Poďakoval:26 x Obdržal:47 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 91kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
katarina119 píše:
Celkom by ma zaujímalo, či muži venujú pozornosť tomu, v čom idú do posilňovne, fitka či ako to volať ... či vám to nejako pomáha pri cvičení ... uvediem príklad: ja si dávam obtiahnuté tričko, narvem sa do neho, hovorím tomu masochizmus ... účinkuje, pretože keď sa vidím potom v zrkadle vo fitku, tie moje "nádherné obliny" hneď mi to pripomenie, že mám poriadne cvičiť, že inak to dole nepôjde ... máte niečo podobné?
ja vacsinou dam na seba co najvolnejsie handry. pri vela cvikoch potrebujem volnost (take drepy alebo mrtvy tah) keby som si dal nieco obtiahnute tak praask a bol by problem klasicke tricko a basketbalove kratase to je to naj, tak ani neviem, ze som obleceny :)
toto riesim len velmi povrchne, ale mam radsej obtiahnute tricko, hlavne na rukach, zvyraznuje to moje "velke" ruky
ale keby som chodil do nejakeho fitka, kde chodi vela ludi, asi by som si viac dal zalezat na nejakom outfite
Bydlisko: Martin Poďakoval:32 x Obdržal:106 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
ja nosim kult.ragtop tricko a kult.teplaky tristvrtove potrebujem volnost a pohodlie nie aby ma nieco obinalo.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://n2-guard.webnode.sk/
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Predmet príspevku: Re: V čom cvičíte ...
Napísal: Ned Nov 06, 2011 7:19 pm
kecal
Poďakoval:7 x Obdržal:2 x meno a priezvisko: katarína neznáma vek: 48 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 65kg výška: 160cm sponzora: nemám
no ma mohlo napadnúť, všetci chcete nabrať , tak nosíte voľné veci ... ja keď vyformujem postavu, tak budem nosiť totál obopnuté preháňam, ale určite priznám, že poškulujem po oblečení vo fitku ... lenže ak si dáte voľné nohavice , potom je voľný pás, ak si dám dobrý pás, potom mám zadok ako ..... muži to majú jednoduchšie si myslím, ale zasa všimla som si, že niektorí sa vymódia ... až ma to niekedy ohúri a zvýrazňovať niečo , čo je na mne veľké by som nechcela, ako tu spomínal hore fitpotreby, že ruky ... a plachtiť vo voľnom tričku je dosť nebezpečné, pri niektorých cvikoch sa vyhrnie nad prsia ... čo vám asi môže byť ukradnuté
no ma mohlo napadnúť, všetci chcete nabrať , tak nosíte voľné veci ... ja keď vyformujem postavu, tak budem nosiť totál obopnuté preháňam, ale určite priznám, že poškulujem po oblečení vo fitku ... lenže ak si dáte voľné nohavice , potom je voľný pás, ak si dám dobrý pás, potom mám zadok ako ..... muži to majú jednoduchšie si myslím, ale zasa všimla som si, že niektorí sa vymódia ... až ma to niekedy ohúri a zvýrazňovať niečo , čo je na mne veľké by som nechcela, ako tu spomínal hore fitpotreby, že ruky ... a plachtiť vo voľnom tričku je dosť nebezpečné, pri niektorých cvikoch sa vyhrnie nad prsia ... čo vám asi môže byť ukradnuté
ked sme pri tom, zeny v posilke to je dobra motivacia v tych obtiahnutych teplackoch, vpredu, vzadu, a vyhrnute tricka to je moje
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Nov 11, 2011 2:40 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:61 x Obdržal:101 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
vlastomenn píše:
ja nosim kult.ragtop tricko a kult.teplaky tristvrtove potrebujem volnost a pohodlie nie aby ma nieco obinalo.
a kto ti za to moze ze si taký chlap xxxxxxl ?
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 92kg výška: 189cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
katarina119 píše:
ked sme pri tom, zeny v posilke to je dobra motivacia v tych obtiahnutych teplackoch, vpredu, vzadu, a vyhrnute tricka to je moje
to hej ale potom viac pozerame ako makame aspon u mna ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
katarina119
Napísal: Pia Nov 11, 2011 9:10 pm
kecal
ked sme pri tom, zeny v posilke to je dobra motivacia v tych obtiahnutych teplackoch, vpredu, vzadu, a vyhrnute tricka to je moje [/quote]
sro... tak dopriala by som ti pohľad na mňa neviem či by si ešte písal o obtiahnutých tepláčkoch , vpredu, vzadu a vyhrnutých tričkách mne to prišlo také smiešne ... musím sa zasmiať aj sama na sebe
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Nov 11, 2011 9:17 pm
Boss
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:61 x Obdržal:101 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
katarina119 píše:
sro... tak dopriala by som ti pohľad na mňa neviem či by si ešte písal o obtiahnutých tepláčkoch , vpredu, vzadu a vyhrnutých tričkách mne to prišlo také smiešne ... musím sa zasmiať aj sama na sebe [/quote]
tangáče a jede jede mašinka ?
Podpis autora:
R.I.PTáto sviečka horí iba pre teba a nikdy nezhasne ... Navždy zostaneme s tebou ... Česť tvojej pamiatke ...R.I.P
25.10. je ten prekliaty dátum , kedy si mi dala život a ty si nás opustila ... Ďakujem za všetko ...
Podporu a rady cez sukromné správy neposkytujem !!! Nemám na to čas ... Opýtajte sa fóre... Ďakujem za pochopenie
Jeto dlhe bielo cierne a nakonci je hovno... čo jeto ? klikni na ukáž obsah
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz