Poďakoval:89 x Obdržal:142 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
sampzrejme sa pripajam aj ja prajem čo najmenej opíc na ceste odtrhnutých končatín od pyrotechniky , a samozrejme co najviac uspechov v novom roku
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Poďakoval:9 x Obdržal:2 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 6r. trenerská licencia: saksft - kulturistika,fitnes,silový trojboj váha: 80kg výška: 174cm sponzora: nemám
Dovolím sa pridaj k blahoželaniu aj ja adminovi prajem aby sa toto forum dalej rozvijalo , neustale zdokonalo a aby sa ti podarili vsetky tvoje naplanovane projekty zrealizovať v co najkratsom case , samozrejme aj sponzorovi webu aby sa mu darilo a samozrejme vela uspechov všetkým užívatelom
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: P.F. 2011
Napísal: Pia Dec 31, 2010 10:40 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:89 x Obdržal:142 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
týpek píše:
Dovolím sa pridaj k blahoželaniu aj ja adminovi prajem aby sa toto forum dalej rozvijalo , neustale zdokonalo a aby sa ti podarili vsetky tvoje naplanovane projekty zrealizovať v co najkratsom case , samozrejme aj sponzorovi webu aby sa mu darilo a samozrejme vela uspechov všetkým užívatelom
dakujem za podporu mojej prace na tomto webe , velku zasluhu ma samozrejme aj moj sponzor , ktoremu týmto patri moja srdecna vdaka
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Poďakoval:38 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 83kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
papagiorgo píše:
týpek píše:
dakujem za podporu mojej prace na tomto webe , velku zasluhu ma samozrejme aj moj sponzor , ktoremu týmto patri moja srdecna vdaka
predvcerom som obhanal fora tykajuce sa bodybuildingu so zvedavosti ako vypadaju... katastrofa... nie ze by som ta prechvaloval boss, ale ine fora, ani regnut sa mi nechcelo uz ked som len uvodnu stranku videl...no som rad ze som iba tu
Za tento príspevok autora
whoo
sa poďakovali - 2
FitPotreby.sk, papagiorgo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
roman2910
Napísal: Sob Jan 01, 2011 1:00 pm
kecal
Poďakoval: 0 x Obdržal:37 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 112kg výška: 174cm najoblubenejšia značka doplnkov: scitec sponzora: hladám sútažná federácia: saksft
VDAKA a taktiez chcem popriat vsetkym vsetko dobre v novom roku nech sa Vam splni vsetko po com tuzite vela uspechov a takisto aj foru nech sa to tu rozbehne a aby sme sa tu o rok zase zisli este v hojnejsom pocte
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 75kg výška: 173cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
tiež vám prajem happy new year, hlavne veľa zdravia a potom aj silu do tréningu, začnite si písať logy, o rok sa môžte zasmiať že čo to bolo za slaboška pred rokom
Podpis autora:
Life is hard, when you think hard
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Sob Jan 01, 2011 1:05 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
balio píše:
tiež vám prajem happy new year, hlavne veľa zdravia a potom aj silu do tréningu, začnite si písať logy, o rok sa môžte zasmiať že čo to bolo za slaboška pred rokom
presne takýto ucel maju logy
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz