| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 08:53 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 08:53
|

|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
modrasek
|
Predmet príspevku: Kde správne nakúpiť vitamíny alebo prírodné výťažky
Napísal: 21 Apr 2011, 07:39
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: Modrasek
Vek: 17
Pohlavie: žena
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 52kg
Výška: 170cm
Sponzora: nemám
|
|
Ahoj,
potrebovala by som poradiť. Neviete alebo nemáte skúsenosti, kde dobre nakúpiť najrôznejšie vitamíny, homeopatiká alebo prírodné výťažky? Na internete som narazila na http://www.medpharma.sk. Nepoznáte nejaké ďalšie?
Vďaka Verča.
Podpis autora:
Vitamíny | Ginko
|
|
|
|
 |
|
Tobefit
|
Predmet príspevku: Re: Kde správne nakúpiť vitamíny alebo prírodné výťažky
Napísal: 21 Apr 2011, 12:46
|
-
Obrázky: 1
-
Poďakoval: 3 x
Obdržal: 4 x
Vek: 22
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Trénerské licencie: Študent ftvš, špecializácia fitnes ročník 1. Mgr
Hmotnosť: 80kg
Výška: 172cm
Sponzora: nemám
|
|
Ahoj. Existuje množstvo firiem ktoré sa venujú prírodným doplnkom výživy. Výdy pri vyberaní sa pozeraj na, že čo píšu. Existujú tri formy spracovania:
- Prášok - najmenej účinný
- extrakt - keď už výrobcovia dávajú extrakty, tak si daj pozor nato, aby bolo pri nich napísané štandardizovaný, vtedy vieš, že má kvalitu, ktorú výrobca uvádza
- koncentrát - je to najúčinnejšia forma spracovania. Môžu si ju dovoliť firmy, ktoré majú veľké zázemie, štúdie a vybavenie.
Nieje koncentrát ako koncentrát. Ja pracujem so značkou Nutrilite, čo je Jediná firma na svete, ktorá si vlastných certifikovaných biofarmách pestuje, spracováva a vyrába doplnky, pričom rastliny spracováva do koncentrátu do 2 hodín, pretože potom sa výživné látky začinajú strácať. Ďalej má laboratórie, ktoré sú vybavené ako farmaceutické firmy, čož nemá veľa firiem, ktoré vyrábajú doplnky akékoľvek. A garantujú 100% záruku spokojnosti na každý produkt. Avšak, nie sú dostupné v obchodoch, a dajú sa kúpiť len cez licencovaného človeka. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ma kľudne kontaktuj.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|