• FACEBOOK
  • AZET klub
Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Apr 28, 2012 10:30 pm Aktuálny čas je Sob Apr 28, 2012 10:30 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
9393andy
 Predmet príspevku: Domáce cvičenie.Ako nato?
Napísal: Uto Jan 18, 2011 6:00 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 17
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 67kg
výška: 180cm
sponzora: nemám
Zdravím.Volám sa Andrej a rád by som sa vás spýtal na nejaky ten program na cvičenie.Začal som cvičit koncom oktobra.Ale cvičil som plan ktory som si spravil sám a neviem či je dobrý alebo nie.(plán je v prílohe)
Nechcem íst úplne do objemu,no nie zase hned ani rysovat a byt chrdy a vyrisovany..Ide mi skôr o takú atletickú postavu.Viete poradiť nejaky tréning?dočítal som sa že objem a rysovanie nezaleži od počtu serii a váhy ale hlavne o strave.Neviem čo je natom pravdi no kedže každe ráno jedávam vločky a večer tvaroh a cvičenie spočíva v tom že max 8-10 opakovani čo najvatšia váha,tak neviem či som zvolil správnu cestu. Viete mi niečo poradiť? :) ďakujem
Výbava doma:rebriny,hrazda,bradla..Lavička a k nej komplet prislušenstvo a klasicky stroj

Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

motaba
 Predmet príspevku: Re: Domáce cvičenie.Ako nato?
Napísal: Str Jan 19, 2011 11:49 am 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 5 x
vek: 26
cvičím: 10r.
váha: 106kg
najoblubenejšia značka doplnkov: nutrend
opakovania su v pohode 8-12opak mozes kludne ist v jednej serii, serie by som robil takto:
ak mas na partiu 3cviky tak rob 4+4+4 ak mas 4 cviky tak skus zvolit 3+3+4+4 serie
kombinacie jednotlivych partii je roznoroda a to naozaj zavisi od kazdeho jednotlivca co scim skombinuje
ja to obmienam:
hrudnik+triceps
chrbat+biceps
brucho+nohy
ramena+trapezy

alebo
horny hrudnik+chrbat
biceps+triceps
nohy
ramena+trapezy+triceps

kombinacci existuje milion , vyber zavisi natebe...
matematika je asi takato: ak mas daktoru svalovu partiu zaostavajucu , plati na nu menej opakovani a serii ale vyssie vahy aby zosilnela, naopak u dobre rozvinutych svlovych partii je treba zaradit viacej opakovani a serii aby sa zmenila uloha a struktura svalu, pretoze: velky sval je zvyknuty ja kratke namahave cinnosti ale nieje vetrvaly....malo objemny sval je zvyknuty skor na vytrvalostne vykony....preto svalstvu treba doplnat a namahat ho tym co nema...aby sa docielil celkovy dobry efekt a dojem

Podpis autora:

odpovedam LEN na vecne a opodstatnene otazky, vseobecne info najdete tu na fore
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

9393andy
 Predmet príspevku: Re: Domáce cvičenie.Ako nato?
Napísal: Str Jan 19, 2011 5:56 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 17
cvičím: menej ako 1r.
váha: 67kg
ďakujem za rady..s tyma seriama to myslíš tak že nemám robiť 4 potom 2 a 3 na jednu partu ale stale napr 4? Nebude to vadiť ak si dám naraz tri cviky po štyroch seriach?Či to nie je velka zátaž pre svalovu partiu.
s tou matematikou to nie je zle ja som stále cvičil to isté..asi by bolo rozumné na prsia troška pritvriť na váhe kedže všade som zvyšoval váhu aj o 2-3kg ale len prsia zaostavajú.Stále cca 48Kg max s ktorou cvičim.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť