Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
OK dik za postreh
mam trosku viac informacii o tejto znacke
ceny su vyssie, pretoze je to skutocne kvalita ako som sa docital, takze tricko znesie aj viac ako dve prania a nestrati pritom farbu, tvar a nerozpadne sa
Poďakoval:68 x Obdržal:47 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
asi by som sa priklonil k mellovi niesu škaredé ..niektoré celkom fajn ale zase pre človeka ktorý maká kondične a nieje nejaké hovädo by nejaké tričko big powerlifting alebo niečo podobné asi vyznelo troška smiešne ...a ceny niesú až také strašné oproti niektorým ostatným takýmto gym značkám alebo ako by som ich nazval ...ale myslím že by mohli byť nižšie pri niektorých veciach ...napríklad za tie čiapky pýtajú skoro rovnakú cenu ako za tričko ...čo si myslím že je dosť blbé ...ale cenovo to nieje až také strašné ak je tá látka fakt kvalita
Poďakoval:42 x Obdržal:64 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 83kg Výška: 184cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
celkom pekne handry su to, niektore by som veru aj kupil, ale jedine z tej americkej stranky. ked si porovnas ceny na tej ceskej a americkej tak to je iny rozdiel. postovne z ameriky nie je dnes uz taka hrozna suma. a co sa tika tych napisov tak naozaj by to vyzeralo divne, ale iba tie co mali napisi po celej sirke chrbata. ostatne by boli myslim v pohode.
Bydlisko: Žilina Poďakoval:13 x Obdržal:35 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
To su klasicke tricka pre velkych chlapov... keby som toto videl na nejakom 70kg tak by som sa docela zasmial ale ked to ma nasebe take hovado tak to vyzera velmi dore
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz