• FACEBOOK
  • AZET klub
Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Apr 28, 2012 10:33 pm Aktuálny čas je Sob Apr 28, 2012 10:33 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 
Autor Správa
pepco
 Predmet príspevku: Nejasnosti pri cvičení brucha
Napísal: Ned Aug 08, 2010 8:33 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: Peter Kalany
vek: 18
pohlavie: muž
cvičím: 2r.
váha: 73kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nutrex
sponzora: nemám
čawte mal by som pár otázok k cvičeniu brucha. Keďže teraz chcem hlavne nabrať hmotu kolko by ste mi odporúčali cvičiť brucho a hlavne ako ??? Momentálne ho cvičím 2x do týždna kde mám tri cvyky na každí jeden cvik 4 serie s 20 opakovania to je asi vela ???

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

mello
 Predmet príspevku: Re: Nejasnosti pri cvičení brucha
Napísal: Uto Aug 10, 2010 8:24 pm 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 39

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 19 x
vek: 19
cvičím: 20r.
váha: 86kg
výška: 181cm
cvičenie brucha je dôležité aj v objemovke - jedna z hľadiska budovania brušných svalov a jedna z hľadiska spevňovania strednej časti tela
ja chodievam tiež 2x do týždňa s tým že 3cviky 3 série ale iba 10op
nevidím moc opodstatnenie chodiť 20op

Podpis autora:

DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

ZačínamLenTeraz
Napísal: Uto Aug 10, 2010 8:31 pm 
tichá voda
tichá voda
Obrázok užívateľa

vek: 16
cvičím: menej ako 1r.
váha: 63kg
výška: 183cm
aj ja idem brucho max 2x do týždňa 2 cviky po 10-12op akovaní

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

roman2910
Napísal: Str Aug 11, 2010 3:28 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Obdržal: 37 x
vek: 20
cvičím: 3r.
váha: 112kg
výška: 174cm
najoblubenejšia značka doplnkov: scitec
sponzora: hladám
sútažná federácia: saksft
nauc sa brucho vnimat ako ostatne svaly povedzme ako chrbat alebo ramena..chces ich mat objemne a nie suche bez tvaru..to iste nechces ani u brucha takze aj brucho cvic objemovo lebo aj na bruchu su nejake svaly...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

aNs_
Napísal: Str Aug 11, 2010 3:55 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 27 x
váha: 85kg
výška: 175cm
roman2910 píše:
nauc sa brucho vnimat ako ostatne svaly povedzme ako chrbat alebo ramena..chces ich mat objemne a nie suche bez tvaru..to iste nechces ani u brucha takze aj brucho cvic objemovo lebo aj na bruchu su nejake svaly...

takze kolko cvikou kolko serii a opakakovani a ako casto ?

no ja som vychadzal z toho ze mas zakladne znalosti o objemovych treningoch...teda bezne je u sutaznych kulturistov cvicit brucho len raz do tyzdna...ja som sa pripravoval na sutaz a tiez som ho cvicieval raz do tyzdna...nejake 3 cviky po 3-4 seriach a nejakych 8-15 opakovaniach....cviky ako sed lah alebo dvihanie noh mozes robit s pridavnou zatazou...a ja zvyknem na zaciatku brucho rozpalit 100 opakovaniami spracovaciek rozdelenych do 4 serii po 25 potom to brucho citim pekne po cely trening...tebe nejde o prepalenie toho brucha ale o vytvarovanie

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

pepco
Napísal: Štv Sep 02, 2010 2:31 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

meno a priezvisko: Peter Kalany
vek: 18
cvičím: 2r.
váha: 73kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: nutrex
A pri ktorých svalových partiach by som mal cvičiť brucho ??? Jeden kulturista mi povedal že tréning by mal trvať max. 45 minut že potom je už tréning zbytočný hovoril že tých 45 sa vylučuje testoteron a potom už nie

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

0uje3e3
Napísal: Štv Dec 23, 2010 8:22 am 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 5 x
meno a priezvisko: Tomáš
vek: 15
váha: 80kg
výška: 186cm
najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech
Ja by som odporučil cvičiť brucho 5x do týždňa a s malým počtom opakovaní(8-12) počet sérí-3 a s veľkým zaťažením t.j ak budeš cvičiť na šikmej lavičke daj si za hlavu 10kg kotúč
O svém tréninku břicha píše americký amatérsky kulturista STAN McQUAY. :
,,V tréninku břicha věřím na nízké počty opakování, které dělám zvolna a striktně, takže mám pocit jako bych jich dělal stovky. S tímto přístupem jsem viděl lepší výsledky, než s vysokými počty opakování. Provádění velmi rozvážných opakování se 100% zaměřením činí každé opakování mnohem obtížnějším.

Jsem nicméně přesvědčen o výhodnosti frekventovaného tréninku a procvičuji břišní svaly pětkrát týdně na konci každého tréninku. Moje břicho dostalo zabrat při lekcích bojových umění a je zvyklé pracovat po celý čas.

Přestože používám značně nízké počty opakování, neznamená to, že bych dělal spousty cviků se zátěží; zjistil jsem totiž, že po cvičení s opravdu těžkými váhami vypadá můj střed těla hranatě. Mým cílem není zvětšení břišních svalů, ale jejich ostrost; proto dodatečnou zátěž užívám jen zřídka.

Ať již stojíte na pódiu nebo na pláži, břišní svaly jsou první, na které se každý podívá, a z důvodu zajištění rovnováhy a symetrie středu těla je dobrým nápadem zatížit všechny tři oblasti břicha v každém tréninku. Proto do každého tréninku úmyslně vybírám cviky, působící na dolní a horní oblast břicha včetně cviků na šikmé postranní svaly.

Dobrým způsobem ke zmenšení břicha je spojování cviků do supersetů, zejména když máte málo času. Zkuste cvičit bez pauzy mezi dvěma cviky a poznáte, jak budete druhý den namožení.

Když mi někdo řekne, že by chtěl mít kostky na břiše, jako první se zaměřím na jeho stravovací zvyklosti. Břicho můžete dřít po celý den, ale pokud stále jíte pamlsky, břišní svaly nikdy neuvidíte. Požádejte někoho o sestavení dietního plánu s jídly bohatými na bílkoviny a komplexní sacharidy, a s dosti nízkým zastoupením zdravých dietních tuků. Roztočte rovněž kardio-trénink a provádějte nejméně tři 45minutové lekce týdně se střední intenzitou, jenž pomohou spalovat tuk a odkrýt vaše břišní svaly."

Podpis autora:

„Nenáviděl jsem každou minutu tréninku, ale vždy jsem si říkal: Teď protrpíš trénink a žij zbytek života jako mistr.“

„Plánuj svou práci. Pracuj nad svým plánem.“
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Jurkádium
Napísal: Štv Dec 23, 2010 4:10 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 8 x
vek: 21
váha: 74kg
výška: 189cm
v jednom M&F je zaújmavý tréning brucha....tak ak by ste chceli mohol by som to sem dať....ak by bol o to záujem...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

aNs_
Napísal: Štv Dec 23, 2010 6:40 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 27 x
váha: 85kg
výška: 175cm
Jurkádium píše:
v jednom M&F je zaújmavý tréning brucha....tak ak by ste chceli mohol by som to sem dať....ak by bol o to záujem...

kludne ho sem upni :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 9 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť