bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Ned Nov 24, 2013 3:52 am Aktuálny čas je Ned Nov 24, 2013 3:52 am

Pravidlá fóra

Tu uverejnené rozhovory je povolené kopírovať na iné webstránky výhradne s uvedením zdroja BODYBUILDING-FORUM.SK . Môžete samozrejme komentovať ale poprosím slušnou formou. V tejto kategórii je povolené témy zakladať iba adminovi, nakoľko sú to exluzívne a nikde nepublikované rozhovory. Je zakázané sem vkladať akékoľvek iné rozhovory skopírované z iných webstránok!!! Ďakujeme za pochopenie.

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: Illes Igor
Napísal: Ned Jún 20, 2010 3:06 pm 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1483

Poďakoval: 155 x
Obdržal: 327 x
Meno a priezvisko: Jozef Petrík
Vek: 34
Pohlavie: muž
Cvičím: 8r.
Hmotnosť: 95kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: nemám
Na začiatok ťa poprosím predstavenie sa našim čitatelom ...

Dobrý deň , volám sa Igor Illés , pochádzam s Nitrianského kraja z mesta Nové Zámky. Na začiatku svojej športovej kariéry som sa venoval hľavne ľadovému hokeju, ktorý som hrával 15 rokov do svojich 18 r . Potom som presedlal na šport nekolektívny , ako už dobre viete bola to kulturistika , ktorá ma maximálne pohltila a žijem ňou dodnes. Je to môj životný štýl !

..

Skús nám popísať aké boli tvoje začiatky železnej hry . s kým , ako , kedy , kde , aké chyby si robil , odkial si čerpal informácie a hlavne prečo si sa rozhodol pre kulturistiku ?

Moje začiatky spadajú do pivničnej posiľňovne . Bolo to ešte v dobe , keď som hrával hokej a môj krstný otec ma zobral do pivnice si zacvičiť . Od tej chvíle som s ním chodil stale častejšie a čatejšie . Hokej ma prestal baviť . Spočiatku to bolo tak 2-3 krát do týždňa , v intervaloch klasicky Pondelok – Streda – Piatok . Neskôr som začal chodiť aj časjtejšie , stupňoval som tempo na 4-krát do týžďna až sa to vyšplhalo na 7 dní v týždni čo si osobne myslím , teraz už ako skusený pretekár , že na začiatočníka , bez vhodnej stravy a regenerácie to nie je uregenerovatelné . To je jedna z mojich prvých chýb , ktoré by som spomenul . Druhou významnou chybou bolo aj skladba stravy , kedže v tej dobe som sa ešte nedostal k časpopisu Muscle and Fitness , tak som o výžive v kulturistike nemal ani potuchy , prečo ju treba dodržiavať a v akých intervaloch treba jesť , a čo je najpodstatnejšie , koľko aké makroživiny používať . Bolo to pre mňa tabu . Preto som sa stravoval v škole bagety , hot-dogy , párky , domáca kuchyňa a podobne , sladksoti som avšak už v tej dobe nejak nevyužíval , nepokladal som to za dôležitý aspekt mojej stravy , a hlavne potrebu , ktorú využívam dodnes . Nehovorím , že si nedám koláč , zmrzlinu , alebo keksíky , priznám sa najviac mi chutia klasické oblátkové rezy Horalky , a waflové keksíky s vanilkovo smotanovou príchuťou .

Neskôr ako som sa dostal z pivničnej posiľňovne do Fitness centra Starbec , kde chodím dodnes , som začal čítať Muscle and Fitness , začal študovať množstvo článkov na Internete , až neskôr ma začalo ,,srať,, že všetky články som prečítal a nemám čo nové načerpať . Je Pravda , že už v dnešnej dobe keď idem čítať časopis Svet Kulturistiky alebo iné media , zistím , že som to čítal pred pár mesiacmi , ba dokonca hodinami na internete len v inom jazyku . Znamená to jdno , vedomostí je dosť , žačať ich využívať v praxi aby fungovali ako majú je vec druhá . Ale verím , že je lepšie mať plno vedomostí a spoliehať san a seba , a nepotrebovať k svojmu úspechu nejakých GURU výživových poradcov , kedže o vašom tele vedia minimum…..

Kulturstiku som si vybral kvôli jednej jedinej veci , je to individuálny šport idem sám za seba , keď sa niečo pokazí , pokazil som si to sám , nikto iný . A je to šport ktorý obdivujem , obdivujem úspechy , kulturistov ako vyzerajú chcem sa im podobať , mojim snom je raz stanúť na pódiu Profesionálnych súťaží .

....

....

Robil si aj nejaké iné športy pred tým , ako si začal dvíhať železo ?

Ako som už spomínal , robil som ľadový hokej , hral som ho 15 rokov , ale prestal ma baviť , a práve kvôli kulturistike , nemrzí ma to , bol to správny krok . Za 2,5 roka mi zdobia trofeje z kulturistiky poličky za 1.miesta 2.miesta a zatial za tú dlhú dobu som bol iba 2-krát 4 to tiež iba medzi mužmi . Značí to jedno , voľba bola správna , perspektívita tam je , treba zotrvať a čakať…..
Celkovo mám 28 trofejí !!!!

......

Ako každého , poprosím aj teba aby si nám prezentoval celú svoju karieru aj s umiestneniami …Ktoré umiestnenie si vážiš najviac zo všetkých a naopak , ktore bolo tvojim najvačšim sklamaním ?

- 2007 : 2.miesto GP Slovakia / SAKFST
- 2007 : 2.miesto VC Myjava / SAKFST
- 2008 : M-SR vo Fitness muži 2.miesto / SAKFST
- 2008 : M-SR Juniorov 1.miesto / SAKFST
- 2008 : 2.miesto GP Slovakia / SAKFST
- 2008 : VC Žilina 4.miesto Fitness muži / SZKFB
- 2008 : WFF / NABBA World Championship bodybuilding 1.miesto Petersberg
- 2009 : M-SR 1.miesto Juniori / SZKFB Nováky
- 2009 : NABBA / WFF Majstrovstvá Srbska 1.miesto Šabac
- 2009 : NABBA World Championship Košice 2.miesto Juniori
- 2009 : WFF / NABBA Universe 1.miesto Juniori Fulda
- 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja 2.miesto (nad 95+)
- 2009 : IFBB Austrian Open Linz 2.miesto ( muži ) 95+
- 2009 : IFBB Austrian Open Linz 1.miesto Juniori
- 2009 : WABBA Budapest Open 4.miesto Juniori
- 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc 4.miesto
- 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding (95+) 3.miesto
- 2009 : WFF / NABBA World Championship 2.miesto Juniori ( Superbody )
- 2010 : Medzinárodný Majster Srbska IFBB: 1.miesto
- 2010 : VI.Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto
- 2010 : Majtrovstvá Európy WBPF : 1 miesto
- 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakusko: 1miesto
- 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakusko: 2miesto ( Muži )
- 2010 : WFF Mr.Universe: 1miesto
- 2010 : NABBA Czech Slovak Championship: 1 miesto Juniory
- 2010 : NABBA Czech Slovak Championship: 4 miesto muži Men II

zprár videí zo súťaží :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IQZlUZ6yQ1c&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ROvM52F15nQ&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KqUR1dTFG_k[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=oaDvKr77-YY[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AranVvilBdI&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zp5Hy05-lc8&feature=PlayList&p=1F78EBE0E82AD9ED&playnext_from=PL&playnext=1&index=4[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BvTFHn413cE[/youtube]

Mojim najvačším úspechom stále zostáva titul Vicemajstra Sveta NABBA v Košiciach , ktorý som získal na Majstrovstvách Sveta , sklamaním hodnotím celkovo záver tohoto roku kedže zvaäz SZKFB sa zachoval ako sa zachoval a na Majstrovstvá Sveta na Maltu ma nevyslali , kde však zlato v kat. Juniorov sme mali isté . Nebolo nikoho kto by ma porazil vo forme akú som mal túto Jar .

Spomenieš si na svoje pocity , ked si po prvý raz vystupoval na pódium a ked si z neho schadzal ?

Ano , bol to pocit radosti , zadosť učinenia , aj keď som nevyhral bol som hneď druhý v kat . Fitness muži , kde ma porazil ostrielany Fero Hečko , ale mal som radosť , pretože už vtedy som bol lepšie prirpavený ako on , bolo to znamenie , že neskončim vo Fitness ale kulturistika je to pravé pre mňa….

V akých federáciách si doteraz súťažil a aká je tvoja aktuálna?

Boli to dve zatiaľ a dúfam , že sa to meniť nebude a zakotvím v jednej jedinej ktorá ma dovedie k zisku Pro Kard. Prvá bola SAKFST ( IFBB ) a druhá bola SZKFB ( NABBA, WFF, WBPF )

..

.....

......

Kde a s kým teraz trénuješ? Máš svojho osobného trénera a sparinga ?

Trénujem vo Fitness Centre Starbec . Trénera nemám a nikdy som ho ani nepotreboval , tréningy si robím sám , a vidím že ich robím správne , kedže výsledky sú aké sú….Sparinga taktiež nemám , skúšal som to s ním , ale mne to viac prekáža ako je z toho úžitku , tréning sa vlečie , zbytočne sa rozpráva , však to poznáš . Keď potrebujem pomôcť , ochotne mi pomôže vždy , koho poprosím…

.......

Ako je to u teba s doplnkami ? Ktoré su tvoje oblúbené do objemovky a do diety ?

Keď mám pravdu povedať, osobne veľký dôraz na doplnky nekladiem , iba v prípade že ich dostanem od sponzora ( príležitostne ) ale na súťaži niečo obdržímeo.
Za nevyhnutné do objemovky považujem:

- Gainer ( Jumbo, Volumass Profesional, Goliath )
- Vitamíny a Minerály
- Kĺbový preparát
- Predtréningový Stimulant ( NaNo vapor, X Pand, Super Pump 250 )

Za nevyhnutné do diéty:

- Proteín ( Myo Fusion, Iso tech, Hy- Pro, … )
- BCAA
- Aminokyseliny
- Glutamin
- Spalovač ( Lipodex, Viper, Hydroxycut )
- Kĺbovú výživu

Koľko ťa mesačne stoja v priemere a ako si na ne zabezpečuješ financie ?

Mesačne sa to pohybuje rádovo v stovkách eur , a ako si zabezpečujem ? Snažím sa pracovať , momentálne je to absolventská prax na Polícií a veľkou oporou sú moji rodičia , pretože bez nich by so nič z tohoto nedokázal .

..

A so sponzormi je to u teba ako ?

So sponzormi na tom nie som nijak dobre . Veľkou pomocou mi bol tento polrok Marc Ziegler , ktorý propaguje stránku http://www.sizeandsymmetry.com , a hlavne rodičia ma finančne podporili . Občasným ale pekným príspevkom je aj Jaroslav Molda zo stavebnej firmy Molda s.r.o.Samozrejme uvítam akúkoľvek pomoc, v každom prípade ak by ste mali záujem robím aj exibičné vystúpenia ( forma dohody za odškodnenie ) , osobného trénera, vytváram stravovacie plány, tréningové systémy, všetko potrebné preto aby moji klienti boli spokojní .Samozrejme potencionálnych sponzorov oslovujem pomocou tvojej stránky , keď by bol ochotný mi pomocť prirpaviť sa a reprezentovať , jeho financie vložené do mňa , nech sa mi ozve a dohodneme sa na zlmuvných podmienkach. 0915548611

.

Ak by si si mal spomenúť, akými tréningami si doteraz prešiel ? Aký typ trénengu ideš teraz ? Ktorý sa ti doteraz najviac osvedcil ?

Skúšal som mnoho metód od Korteho , GVT , HIIT , FST-7 , klasický objemový split , delený tréningový systém . Momentálne som šiel sytém FST-7 , je to najlepší tréningový systém aký som skúšal určite a nemienim meniť . Určite ho skúsim aj v objeme , kedže doterz som ho šiel iba v diéte ale zabral skutočne ako mal na danú svalovú partiu, ktorá mi zaostávala.

Popíš nám ako vyzerá u teba celá súťažná príprava / strava,tréning,denný režim / ? poprosím rozpísať zvlášť objem a zvlášt diétu ...

Tréning:

1.Deň: Nohy ( Ráno Kvadricepsy, Večer Hamstringy a lýtka )

Opať to je systém FST-7: Pro Creator

Predkopávanie 3 série 8-12 opakovaní
Čelné drepy 3 série 8-12 opakovaní
Výpady s veľkou tyčou 3 série 8-12 opakovaní
Legg-press jednou nohou 3 série 8-12 opakovaní
Hacken-drepy 7 sérií 8-12 opakovaní

Zakopávanie jednou nohou 4 série 5-7 opakovaní
Mŕtvy ťah s vystretými nohami 4 série 10-12 opakovaní
Zakopávanie v ľahu 7 sérií 10-12 opakovaní

Výpony v stoji 4 série 10-12 opakovaní
Výpony na Legg-pressi 4 série 10-12 opakovaní
Výpony v sede 7 sérií 5-7 opakovaní

* Rozsah opakovaní menim podľa pocitu , niekedy robim v poslednom cviku kde užívam systém FST-7 , 12-8 opakovaní a niekedy 5-7 opakovaní .

* Posledný cvik je zameraný na poriadne napumpovanie , preto dodržiavam prestávky v rozsahu 15-30 sekúnd.

2. Deň: Ramená, zadné delty, trapézy

Tlaky na Multipresse 3 série 8-12 opakovaní
Upažovanie s jednoručkami 3 série 8-12 opakovaní
Predpažovanie s veľkou tyčou 3 série 8-12 opakovaní
Príťahy k brade 3 série 8-12 opakovaní
Upažovanie jednoručne na kladke 7 sérií 8-12 opakovaní

Delt-deck 4 série 8-12 opakovaní
Upažovanie v predklone na lavici s oporou hrudníka 4 série 8-12 opakovaní
Príťahy s lanom 4 série 8-12 opakovaní
Zapažovanie v ľahu s kladkami 7 sérií 8-12 opakovaní

Krčenie ramien s jednoručkami 4 série po 20 opakovaní
Krčenie ramien s veľkou tyčou ( 2 sekundy podržím kontrakciu vo vrchnej fáze ) 4 série po 8-12 opakovaní

* Rozsah opakovaní minim podľa pocitu, niekedy robim v poslednom cviku kde užívam systém FST-7 , 12-8 opakovaní a niekedy 5-7 opakovaní.

* Posledný cvik je zameraný na poriadne napumpovanie, preto dodržiavam prestávky v rozsahu 15-30 sekúnd.

3. Deň: Split

Bicepsové zdvihy s Ez-Curls 3 série 8-12 opakovaní
Koncentrované bicepsové zdvihy o koleno 3 série 8-12 opakovaní
Bicepsové príťahy na protismerných kladkách 3 série 8-12 opakovaní
Bicepsové zdvihy na kolmej podložke 7 sérií 8-12 opakovaní

Bench-press na úzko 3 série 8-12 opakovaní
Stlačovanie kladky ( podhmat ) 3 série 8-12 opakovaní
Kliky na bradlách 3 série 8-12 opakovaní
Francúzsky tlak ,,trochu inak,, 7 sérií 8-12 opakovaní

4. Deň: Split

Ráno na lačno :

Kardio tréning v trvaní 40minút, zaraďujem ho každé ráno ( neávisle či je tréningový alebo netréningový deň )

Doobeda / večer :

tréning brucha, ktorý absolvujem buď doobeda alebo večer

Sed-ľah so záťažou 4 série 10-15 opakovaní
Sed-ľah na lavici so sklonom 45 ° 4 série 20 opakovaní
Skracovačky v stoji s lanovým držiakom 4 série 15 opakovaní
Zdvih nôh vo vise so záťažou 4 série 12 opakovaní

5. Deň : Split

Ráno na lačno:

Kardio 40 minút

Doobeda:

Prsia

Tlaky s jednoručkami na šikmej lavici hore hlavou 3 série 8-12 opakovaní
Rozpažovanie v sede na stroji 3 série 8-12 opakovaní
Tlaky na stroji Hammer –strenght 3 série 8-12 opakovaní
Strihy na kladkách 7 sérií 8-12 opakovaní

Večer:

Lýtka

Výpony v stoji 4 série 8-12 opakovaní
Výpony na Legg-pressi 4 série 8-12 opakovaní
Výpony v sede 7 sérií 8-12 opakovaní

6. Deň : Split

Ráno na lačno:

- Kardio 40 minút

Doobeda:

- Chrbát

Zhyby širokým hmatom 3 série 8-12 opakovaní
Príťahy v predklone 3 série 8-12 opakovaní
Sťahovanie kladky 3 série 8-12 opakovaní
Príťahy jednoručiek izolovane s oporou hrudníka 3 série 8-12 opakovaní
Príťahy v sede s lanovým držiakom 3 série 8-12 opakovaní
Sťahovanie kladky s natiahnutými pažami 7 sérií 8-12 opakovaní

Večer:

- Brucho

Sed-ľah so záťažou 4 série 10-15 opakovaní
Sed-ľah na lavici so sklonom 45 ° 4 série 20 opakovaní
Skracovačky v stoji s lanovým držiakom 4 sérií 15 opakovaní
Zdvih nôh vo vise so záťažou 4 série 12 opakovaní

7. Deň : Split

Ráno na lačno:

- Kardio 40 minút

Doobeda:

- Voľno

Večer:

- Voľno

Jedálny lístok:

1. Pred kardiom

- 10g aminokyseliny
- 2 tbl BCAA
- 1 tbl Power Force
- 2tbl Lipodex
- 2g L-Carnitine
- 4 tbl Arginin Ethyl Ester
- 5g Glutamín

KARDIO 40 min

2.Po kardiu

- 5g Glutamín
- 4 tbl Arginín Ethyl Ester
- 2 tbl BCAA

3.Jedlo

- 12 vaječných bielkov
- 1 cibuľa
- Multivitamín a Multiminerál
- Zinok
- Omega 3

4.Jedlo

- 200g Kuracie prsia

TRENING

5.Jedlo

- 300g Kuracie prsia / 300 Pangasius Filety
- Zelenina ( 120g Brokolica, 200g špenát )
- Omega 3
- Zinok

6. Jedlo

- 200g Kuracie prsia
- Zelenina ( 120g Brokolica, 200g špenát )

7. Jedlo

- 200g Kuracie prsia

TRENING

8.Jedlo

- 200g tuniak
- Zelenina ( 200g špenát, 120g Brokolica )

9. Jedlo

- 3 odmerky Protein ( 80 a viac % )

10. Jedlo

- 2 odmerky Protein ( 80 a viac % )
- 2g Carnitin
- 4tbl Arginín Ethyl ester

Pred každým tréningom:

- 2g Carnitin
- Power Force ( Taurin , Coffein )
- Káva
- 4 tbl Arginin Ethyl Ester
- Vit C 1000mg
- 2 tbl BCAA

Po každom tréningu

- 2g Carnitin
- 5g Glutamín
- 4tbl Arginín Ethyl Ester
- 2 tbl BCAA
- 30 minút po ( 1 odmerka Protein Myofusion Gaspary Nutrition )

Len podotým že tento jedálniček bol vypracovaný na mieru, pre moje telo, do detailov , preto nezaručujem že na vás bude fungovať alebo či bude plniť požiadavky aké od neho očakávate....
Toto bol môj jedálniček zhruba 5 týždňov pred Majstrovstvami Sveta NABBA 19.6.2010

Objemový Jedálniček:

Bielkoviny: Kuracie mäso, Mleté hovädzie mäso, Mix mletého mäsa, Ryby, Cottage, Tvarohy, Mlieko, Mliečne výrobky....

Sacharidy: Ovocie ( banány, jablká, pomaranče..), Ryža, Cestoviny, Zemiaky, Ovsené vločky, Fazuľa, Kukurica, Celozrnné a viac zrnné výrobky

Tuky: Oriešky, Orechy, Arašidové Maslo, Mandle ....Olivový Olej

Doplnky výživy:

- Proteinové Koncentráty, Gainery ( Aminokyseliny, BCAA, Spalovače tukov )
Jedálniček

1.Jedlo

- 6 celých vajec
- Celozrnný chlieb ( 4-5 krajcov chleba )
- 3dcl nízkotučného mlieka + Granko Sirup ( 38g )
- Heinz Kečup FIT-LINE ( 30g )

2.Jedlo

- Ovsené vločky 100g , Kukuričné lupienky 50g
- Acidko (450g) Jahodové, Vanilkové .....
- 1 banán
- 2 dcl džús ( Pomaranč, Jablko )

3.Jedlo

- Kuracie mäso 250g ( omáčka na mäso )
- Ryža 60g ( sójová omáčka )
- Zelenina

4.Jedlo

- Cottage chease ( Chilli, Zeleninový, Pažítka ....) 180g
- Celozrnný chlieb ( 4 – 5 krajcov )
- 2 dcl džús ( Pomaranč, Jablko ...)

5.Jedlo

- Kuracie mäso 250g ( Ryba 300g ) s omáčkou na mäso
- Ryža 60g alebo Zemiaky 300g
- Zelenina

6.Jedlo

- Tvaroh hrudkový 250g
- Protein CFM Isolate 50g
- škorica na dochutenie

..

....

Ako vyzerá tvoj posledný predsúťažný deň ?

Posledný predsúťažný deň trávim doma , chystaním sa na súťaž , balením vecí , oddychovaním , premýšlaním , celkovo psychická pohoda je tam veľmi dôležitá , a premýšlam nad tým čo všetko zjem po súťaži , kam sa pôjdem najesť a čo konkrétne zvolím…

Akým spôsobom odvodňuješ ? Máš nejaké osvedčené spôsoby alebo finty ?

Odvoďnujem stale rovnakým spôsobom . Zaáleží ako telo reaguje . Pondelok až Streda je to abnormálne množstvo vody .
Pondelok: 10-12 litrov
Utorok: 12-15 litrov
Streda: 18-20 litrov
Štvrtok: vody minimum , čerpám ju iba z ovocia , melon , jablká , pomaranče
Piatok: nepijem vôbec a ovocie tiež už pomenej
Sobota: Len suchare ( piškóty a gumoví medvedíci )

Klasický môj spôsob , všetko závisí od toho ako telo reaguje a podľa toho menim aspekty a prispôsobujem , musím sa ale dosť sledovať…..

..

.

Ak máš nejaký svoj rituál po absolvovaní súťaže , prezraď ... taký ktorý si nikdy neodpustíš ...

Po súťaži, samozrejme že mám , ale nemyslím že je to ritual , je to skôr vnem tela , a veľkú túžba po jedle …
Navštevujem fast-foody , bagetérie , benzínky , všetko čo je v caste domov , a všade si niečo kúpim . Tak naposledy po NABBA Czech – Slovak Championship som pojedol nanuky , zmrliny , bagety , segedínsky gulás s knedľou , vyprážaný syr , keksíky , Hamburgery , Gyros….a to je asi všetko , viac som nestihol

.

Mal si niekedy obdobie , kedy si si povedal že končím ? Nejaké zranenia alebo iné nepríjemné okolnosti , ktoré by ti zabranili v príprave ?

No slovo končím, som použil párkrát ale bolo to kvôli maximálnej preťaženosti , bol to krajný prípad , okolnosť , ktorá sa neopakuje často . Ano vyskytli sa aj také problémy v nedostatku financií ale vyriešil som ich dosť rýchlo , takže moju prípravu to nijak neovplyvnilo .

Čo ti dala kulturistika do života kulturistika okrem svalov a sily? Dala ti nejaké pozitívne vlastnosti napr. ?

Určite ano , podľa mňa mi dala , disciplinu , schopnosť myslieť aj v situáciách keď je človek úplne na dne , premýšlať , keď vôbec nepríma dostatok potravy , pre bežného človeka to je nerálne , pretože keď nemá dostatok sacharidov , tak je nrvózny a premýšlať triezvo nevie , naopak mňa to tento šport naučil . A vážiť si veci , ktoré vôbec nepokladám za podstatné v živote : Voda , Jedlo .
Pretože ak ste maximálne odvodnený a je vonku 35 stupňov a vy sa nesmiete napiť , zistíte čo je dôležité pre vás …

.

Ako vnímaš ty slovo kulturistika ako pojem ? Čo pre teba to slovo znamená , čo v tebe evokuje tak vo všeobecnosti ?

Je to zdokonalovanie ľudskej chránky , tvorba novej svalovej hmoty , napredovanie , prelínanie sa harmónie s estetickosťou a proporcionalitou .

Ak by si z nejakého dovodu nemohol robiť kulturistiku súťažne , ktorým športom by si ju nahradil a prečo ?

Nenahradil by som ju ničím , nemyslím že sa to raz stane aj keď , nevylučujem to . Určite sa budem snažiť cvičiť aspoň len kondične . Nikdy neskončím…..

..

Prezrad , aká hudba ťa dokáže vyburcovať k intenzívnemu a kvalitnemu tréningu . Aké sú tvoje kritéria pri zostavovaní súťažnej zostavy ?

Hudba ja uprednostňujem pri tréningu klud , žiadny heavy metal alebo nič podobné….mňa to ruší , musím byť maximálne sústredený na čo sa chystám . Pri zostavovani zostavy si vyberám hudbu ladnú harmonickú , musí ma zaujať , je jedno aký to je žáner , napr: naposledy to bola Celine Dion : I believe with you , potom zase Eminem – not Afraid , vidíš odlišné žánre , ale ako náhle si ju pustím už viem ako na ňu budem pózovať , to je dôležité….

.

Čo ťa dokáže motivovať k tréningu , ked sa ti absolútne nechce ?

Keď sa mi nechce , určite sa premôžem a vo Fitness Centre to zo mňa po pár minutách opadne , alebo si pustím video z dielne Zhasni na Youtube.

Povieš nám svoje terajšie miery a maximálky ?

Poviem Vám úprimne neskúšam maximálky , ani sa nemeriam , nepotrebujem to vedieť . Ale skúsim:

Drep: v Diete 3 týždne pred MS NABBA to bolo 240 – 12op
Bench press: 100kg – 30 opakovaní
Mŕtvy ťah: 160 – 12opakovaní.

Ja niesom moc silový tip , nepotrebujem to , dôležité je sval precvičit , prepumpovať , ja to chem robiť aj o 5 rokov , a pripomínam na pódiu pozerajú ako vyzerám nie koľko tlačím či drepujem….

Miery:
Hruď : 122cm
Biceps: 49cm
Stehno: 77cm

To je približný údaj.

...

Ktoré partie sú u teba dominujúce a naopar problémové ?

Určite dominantou sú nohy , slabina sú prsia a hĺbka chrbta .
Celkovo musím popracovať na vršku . Nohy sú konkurencie schopné mužom , o čom som sa presvedčil v brne kde som mal jasne na vrch so stehnami , ale vršok potrebuje do mužskej kategórie celkovo masivitu , chcete viac kvalitnej hmoty…..

..

Uveď nám prosím podrobne tvoj aktuálny tréningový rozpis .

Tréningový rozpis som už uviedol je to FST-7 ktorý robím stále…..

Teraz by si nám mohol niečo bonznúť z tvojho súkromia /rodina , škola , práca , priateľka.../

Tu vám veľa nepoviem, priateľku nemám , školu nenavštevujem momentálne .
Pracujem na Polícií ako Absolvent plaánujem vstupiť do ŠKP do policajného zboru a reprezentovať políciu ako pretekár v Kulturistike .

...

Aké sú tvoje súkromné a športové plány do budúcnosti ?

Krátkej budúcnosti, je to obdobie do konca roka 2010 . Dávam si asi voľno , nemám momentálne dostatok vlastných finančných prostriedkov na to aby som sa plnhodnotne prirpavil , a na polovicu to nemá zmysel . Plánujem štartovať budúci rok a to až nasjedujúcu jesen už ako muž , keďže buďem mať čerstvých 22 o rok v tomto čase (10.7.1989 ) . Ale nevylučujem štart na jar 2011 . Uvidíme čo čas prinesie . Asi budem štartovať v IFBB alebo NABBA či WABBA ešte neviem .

....

Môžem sa ťa spýtať na tvoj názor na steroidy v kulturistike ? Čo si myslíš o pubertakoch , ktorí poriadne nevedia čo ke kreatín a poškulujú po anabolikách ?

No anaboliká su nevyhnutnosťou doby 21 storočia , nie len v kulturistike . Vrcholový šport si to vyžaduje , kedže latky úspechu sa kladú na plecia športovcov stale vyššie a vyššie . Myslím si , že steroidy ako take nepoškodzujú telo človeka až v takej miere ako mnohý tvrdia , je to na každom z nás či sa pre ne rozhodneme alebo nie .
Ale na otázku ohľadne pubertiakov : Ano , nemajú čo poškulovať , pretože ten sval vybudovaný rokmi driny + anabolika mu dodajú masivitu , trdosť , hustotu a požadovaný efekt sa dostaví.
Ale u takého muža čo cvičí ledva 0/5 roka a rozhodne sa užívať anaboliká , efetk tam bude ale hneď po vysadení steroidy sa všetky prírastky stratia , kdžeto u borca s dlhoročnými rokmi driny nie!!!
Ponaučenie , najpr začať poctivo cvičit bez doplnkov 1-2 roky , len so stravou , potom pridať doplnky výživy (Protein, Creatin ) a ak má dotyčný súťažné ambície a chce napredovať a chce sa dostať medzi elitu , môže sa dať aj na dráhu anabolických steroidov , lebo poviem na rovinu , kto už si myslí teraz že kulturisti na medzinárodnej scéne nikdy nič neužívali….!!!

Na záver máš priestor čokoľvek komukoľvek odkázať , podakovať alebo doplniť o sebe , čo by mali o tebe čitatelia vedieť .

Ak by ste mali záujem ma kontaktovať, prostredníctvom mailu: , ohľadom exibície alebo tvrobou jedálnička pre vašu potrebu alebo tréningového programu, kľudne sa mi ozvite aj formu telefonicky: 0915548611. Určite, ak by bol zo strany sponzora , reklamy alebo akejkoľvek činnosti , ktorá by mi vedela zabezpečiť nejaký finančný zárobok , ktorý sa mi hodí , alebo podpora zo strany budúceho sponzora , ktroý je ochotný ma podporovať samozrejme nech sa mi ozve buď telefonicky alebo na e-mail .
Poďakovať by som chel za maximálnu podporu svojim rodičom, ktorý si vytrpeli mnoho útrap somnou , starosti , aj keď viem že sú veľmi radi že robím čo robím , aj keď často ,,nadávajú,, že to stojí strašne veľa peňazi a nič sa nám nikdy nevráti . Ďalej mMarcovi Zieglerovi z Nemceka a jeho stránke http://www.sizeandsymmetry.com, ktorý mi nesmierne pomáhal hlavne poslednú polovicu prípravy , a hlavne ďakujem jeho fotkám , ktoré sú skutočne špičkové….budete možnosť ich vidieť na jeho stránke na mojom sobnom profile tu:www.sizeandsymmetry.com/backstage/2010/igorilles/igorilles1.htm
Ďalej chcem poďakovať stavebnej firme Molda s.r.o a jej riaditeľovi a jeho žene za finančnú podporu Jarovi Moldovi a Pani Moldovej.

NA ZáVER PRIDAM ZOPAR FOTIEK Z POSLEDNEHO OBDOBIA :

ME WBPF 2010

zdroj: eastlabz.biz

zdroj: sizeandsymmetry.com

medzinárodné majstrovstvá rakúska NABBA/WFF 2010

zdroj: sizeandsymmetry.com

Dakujem za poskytnutie tohto rozhovoru a prajem vela úspechov v tvojej daľšej kariere...

Podpis autora:

E-FitnessPoradca.eu - Tréningové plány a jedálničky na mieru ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

mello
 Predmet príspevku: Re: Illes Igor
Napísal: Uto Jún 22, 2010 7:45 pm 
tlčhuba
tlčhuba
Obrázok užívateľa

Obrázky: 39

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 22 x
Vek: 19
Cvičím: 20r.
Hmotnosť: 86kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
bohovsky dobré sú tie posl fotky

Podpis autora:

DO YOUR WORKOUTS AS HELL TO SEE HEAVEN
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

drndos48
Napísal: Str Sep 29, 2010 8:18 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: peter pollák
Vek: 18
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 99kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar
Sponzora: hladám
mello píše:
bohovsky dobré sú tie posl fotky

keby si ho este videl nazivo raz som mal tu cest , pán kulturista

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Igor Illés
Napísal: Uto Máj 17, 2011 8:58 am 
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 51

Poďakoval: 16 x
Obdržal: 56 x
Meno a priezvisko: Igor Illés
Vek: 22
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 102kg
Výška: 175cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: muscletech
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: NPC
Nemluvna uz aky kompliment...

Podpis autora:

Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!

Igor Illes - bodybuilding champion

2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 4. miesto muži (Men II) - 2010 : NABBA Czech & Slovak Championship: 1. miesto (Juniori) - 2010 : WFF Mr. Universe: 1. miesto - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 2. miesto (Muži) - 2010 : NABBA Medzinárodný pohár v Lungau Rakúsko: 1. miesto - 2010 : Majstrovstvá Európy WBPF : 1. miesto - 2010 : VI. Medzinárodný pohár Toldi Bačka Topoľa: 1.miesto - 2010 : Medzinárodné majstrovstvá Srbska IFBB: 1. miesto - 2009 : WFF/NABBA World Championship: 2. miesto (Juniori - Superbody) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Bodybuilding: 3. miesto (95+) - 2009 : WABBA Fitparade Budapest Ujonc: 4. miesto - 2009 : WABBA Budapest Open: 4. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 1. miesto (Juniori) - 2009 : IFBB Austrian Open Linz: 2. miesto (Muži - 95+) - 2009 : IFBB Trofuel Hercule Oradeja: 2. miesto (95+) - 2009 : WFF/NABBA Universe Fulda: 1. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA World Championship Košice: 2. miesto (Juniori) - 2009 : NABBA/WFF Majstrovstvá Srbska Šabac: 1. miesto - 2009 : M-SR SZKFB Nováky: 1. miesto (Juniori) - 2008 : WFF/NABBA World Championship Bodybuilding Petersberg: 1. miesto - 2008 : SZKFB VC Žilina: 4. miesto (Fitness muži) - 2008 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto - 2008 : SAKFST M-SR: 1. miesto (Juniori) - 2008 : SAKFST M-SR vo Fitness: 2. miesto (Muži) - 2007 : SAKFST VC Myjava: 2. miesto - 2007 : SAKFST GP Slovakia: 2. miesto

osobný tréner - nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Guli
Napísal: Uto Máj 17, 2011 9:41 pm 
Tie žily na niekt. fotkách su pekné hadice.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia