Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 70kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
zdravim......dneska som sa zucastnil a umiestnil som sa na 2 miestne siloveho trojboja v strednej kategorie.....myslite ze je tento sport dobry,?ja si myslim ze je to velmi dobry sport pricom posilujete na prsia nohy a chrtab......co si o tomto sporte myslite vy??
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
DIDO
Predmet príspevku: Re: silovy trojboj
Napísal: 06 Máj 2010, 13:45
Majster sveta
Bydlisko: Giraltovce Poďakoval:2 x Obdržal:3 x Vek: 20 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 88kg Výška: 168cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: hladám Súťažná federácia: WPC / GPC/ AWPC
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 6r. Trénerské licencie: tréner II. stupňa Hmotnosť: 86kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám Súťažná federácia: AWPC-WUAP
každý šport je dobrý, uz len preto, ze je to šport..
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x Vek: 15 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 70kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
ale hej volam sa....poznas ma??odkial??no tak na tlak som dal 90kg na drep 95 a na mtrvy tah 130
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Pipač
Predmet príspevku: Re: silovy trojboj
Napísal: 07 Máj 2010, 16:06
tichá voda
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 6r. Trénerské licencie: tréner II. stupňa Hmotnosť: 86kg Výška: 178cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám Súťažná federácia: AWPC-WUAP
uz si populary, počkaj par rokov a budeš aj v muscle and fiction..
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre