banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:30 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:30
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
roman2910
 Predmet príspevku: Výkonnostný tréning
Napísal: 06 Dec 2015, 09:55 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 60 x
Vek: 23
Pohlavie: muž
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 93kg
Výška: 176cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: saksft
Kto by mi vedel poradiť so zostavovaním uceleného tréningového plánu, určeného pre čo najlepší výkon v disciplínach fyzických previerok. Potrebujem zosúladiť disciplíny ako benchpress, zhyby, sed-ľahy na čas, beh 12 min., šprinty na 100m a skok do diaľky. Mám na to cca 2-3 mesiace, som pokročilý cvičenec cvičím cca 10 rokov a behávam 3 krát do týždňa po 5km. Rád by som v každej z týchto disciplín vyťažil maximum ale nechcem len tak na sucho skúšať zhyby, brušáky atď. proste aby to bol ucelený tréning napr. 3x v týždni a aby som sa z týždna na týždeň zlepšoval. Viete mi v tomto poradiť? Aký tréning by bol vhodný? Vopred ďakujem za reakcie.

Za tento príspevok autora

roman2910

sa poďakovali - 2

lschullarma, yndnoyraymo

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Progress Culture
 Predmet príspevku: Re: Výkonnostný tréning
Napísal: 15 Jan 2016, 09:13 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 8 x
Meno a priezvisko: Progress Culture
Vek: 25
Pohlavie: muž
Cvičím: 11r.
Trénerské licencie: Tréner prvého kvalifikačného stupňa
Hmotnosť: 70kg
Výška: 183cm
Sponzora: nemám
roman2910 píše:
Kto by mi vedel poradiť so zostavovaním uceleného tréningového plánu, určeného pre čo najlepší výkon v disciplínach fyzických previerok. Potrebujem zosúladiť disciplíny ako benchpress, zhyby, sed-ľahy na čas, beh 12 min., šprinty na 100m a skok do diaľky. Mám na to cca 2-3 mesiace, som pokročilý cvičenec cvičím cca 10 rokov a behávam 3 krát do týždňa po 5km. Rád by som v každej z týchto disciplín vyťažil maximum ale nechcem len tak na sucho skúšať zhyby, brušáky atď. proste aby to bol ucelený tréning napr. 3x v týždni a aby som sa z týždna na týždeň zlepšoval. Viete mi v tomto poradiť? Aký tréning by bol vhodný? Vopred ďakujem za reakcie.

Napíš mi na FB (Progress Culture) a môžeme sa o tom pobaviť detailnejšie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Výkonnostný tréning
Napísal: 23 Jan 2016, 13:35 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
roman2910 píše:

to su previerky k policajtom
budes ich robit kazdy rok ak ta vezmu
v tvojom veku to nie je nic narocne, ak zacnes pravidelne behavat a dostanes aku taku vytrvalost, tak to zvladnes aj z jednu ruku v zadku
a vsetky tieto discipliny zlepsis jedine tak, ze ich budes stale opakovat dokola a systematicky

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia