| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:12 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:12
|

|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] |
|
|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
klimo12
|
Predmet príspevku: Kardio
Napísal: 15 Aug 2015, 00:28
|
| nemluvna |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
Meno a priezvisko: Kamil Jasenský
Vek: 26
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 72kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
|
|
Ahojte.potreboval by som poradiť.Mam pracu v noci.myslim ze kardio je tam dost nachodim sa hore dole dost.ale ked pobehnem rychlo sa zadycham.potreboval by som nejake cviky na doma nakoľko behať nemam kedy a do fitka nestiham popri praci.snazim sa cvicit na byte.som normalnej postavy cca 70-75 kilo 180 cm vyska.zrejme treba zvacsit obsah pluc.dakujem
Nasiel som nieco taketo .mozno poradite nieco lepsie
Kondičné dýchanie
Dýchanie na zvýšenie kapacity a zlepšenie ventilácie pľúc
Ide tu o dýchanie so zádržou vo fáze nádychu. Zádrž sa reguluje počtom úderov pulzu. Cvičíme posediačky alebo poležiačky. Chytíme si miesto, kde cítime dobre pulz, a vdýchneme vzduch zhruba do dvoch tretín kapacity svojich pľúc. Urobíme zádrž dychu na 7, 9, 11, 13 a 15 úderov pulzu, každý podľa svojej kondície. Opakujeme maximálne 21-krát. Zádrž robíme zásadne len vo fáze nádychu. Tento spôsob dýchania sa dá prirovnať ku krátkym behom. Ak sa pulzová frekvencia počas cvičenia a zádrže nebude zrýchľovať, bude to znakom zlepšujúcej sa kondície a zvyšovania kapacity pľúc.
Za tento príspevok autoraklimo12
poďakoval uživateľreptertyre
|
|
|
|
|
 |
|
FitPotreby.sk
|
Predmet príspevku: Re: Kardio
Napísal: 20 Aug 2015, 18:27
|
- Obrázky: 0
-
Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
|
|
No teda,toto som v zivote nepocul.
Kondiciu a kapacitu pluc zvysis jedine fyzickou intenzivnou namahou. Ale aj tak to skus. Lebo niet nad vlastnu skusenost.
Vies aj kardio trening ma svoje pravidla. Ked chces byt v dobrej kondicii a nezadychat so po 10 schodoch, tak musis trenovat. Telo sa po treningu bude prisposobovat zatazi tak aby buducu zataz lepsie zvladlo. Tot vse.
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
|
|
|
|
 |
|
Dreamer
|
Predmet príspevku: Re: Kardio
Napísal: 22 Aug 2015, 09:58
|
| Majster SR |
 |
 |
Poďakoval: 0 x
Obdržal: 426 x
Vek: 21
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend
Sponzora: nemám
|
|
Kapacitou pľúc nejak zvlášť som sa nikdy nezaoberal. No skús sa po internete poobzerať po informáciách z oblasti potápania. Tam je dostatočná kapacita pľúc nevyhnutnosťou. Nepozeral som sa po tom, ale myslím, že tam by si mohol, v tejto oblasti niečo nájsť. Pretože určite existuje niečo, nejaké techniky, čím si to oni zlepšujú a udržujú vo forme.
Podpis autora:
Eat clean today, feel great tomorrow.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] |
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|