banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:13 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:13
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
Thraxuz
 Predmet príspevku: Olivový olej v diete
Napísal: 03 Jún 2014, 23:11 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 15 x
Vek: 19
Pohlavie: muž
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 83kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
Sponzora: nemám
Ahojte čo si myslite o olivovom oleji v diete ? Mam dietu a uz nezvladam stale dookola jest kuracie prsia robene na vode lebo sa vzdy uplne vysušia a nejde to ani dole krkom, preto ma napadlo či sa nemože do diety zaradiť aj olivovy olej. A ešte ak mate dake chutne recepty ako prirpavit kuracie prsia alebo ine meso chutne a hlavne bez tukov tak mi ich prosim vas napište dakujem :) .

Za tento príspevok autora

Thraxuz

sa poďakovali - 5

agvilayhong, celebritycelebr, nndontoni, pchoepflela, yenckyukob

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Dreamer
 Predmet príspevku: Re: Olivový olej v diete
Napísal: 04 Jún 2014, 07:12 
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 426 x
Vek: 21
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend
Thraxuz píše:
Ahojte čo si myslite o olivovom oleji v diete ? Mam dietu a uz nezvladam stale dookola jest kuracie prsia robene na vode lebo sa vzdy uplne vysušia a nejde to ani dole krkom, preto ma napadlo či sa nemože do diety zaradiť aj olivovy olej. A ešte ak mate dake chutne recepty ako prirpavit kuracie prsia alebo ine meso chutne a hlavne bez tukov tak mi ich prosim vas napište dakujem :) .

Tukov sa netreba určite báť, tie telo potrebuje rovnako ako iné zložky. Takže olivový olej- samozrejme. Kľudne aj nejaké iné ako napríklad kokosový, ľanový, sezamový, ... no tie sú podstatne drahšie.
K tým receptom: Ja kuracie mäso robím 90% stále rovnako, zvyšných 10% sú recepty ktoré sa do diéty nehodia. :) A to klasicky na panvici s trochou olivového oleja a kombináciou nejakých korenín(soľ, bazalka, majorán, kurkuma, korenie na kurča,...).
Osobne koreniny vyberám zväčša podľa chuti. Ale ak by si si chcel o koreninách prečítať niečo viac, tak v sekcii článka nájdeš 2 časti článkov o koreninách a ich vlastnostiach/ účinkoch.

Dreamer

sa poďakovali - 5

Podpis autora:

Eat clean today, feel great tomorrow.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Thraxuz
 Predmet príspevku: Re: Olivový olej v diete
Napísal: 04 Jún 2014, 11:54 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 15 x
Vek: 19
Cvičím: 4r.
Hmotnosť: 83kg
Výška: 183cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
Dreamer píše:
Thraxuz píše:

Tukov sa netreba určite báť, tie telo potrebuje rovnako ako iné zložky. Takže olivový olej- samozrejme. Kľudne aj nejaké iné ako napríklad kokosový, ľanový, sezamový, ... no tie sú podstatne drahšie.
K tým receptom: Ja kuracie mäso robím 90% stále rovnako, zvyšných 10% sú recepty ktoré sa do diéty nehodia. :) A to klasicky na panvici s trochou olivového oleja a kombináciou nejakých korenín(soľ, bazalka, majorán, kurkuma, korenie na kurča,...).
Osobne koreniny vyberám zväčša podľa chuti. Ale ak by si si chcel o koreninách prečítať niečo viac, tak v sekcii článka nájdeš 2 časti článkov o koreninách a ich vlastnostiach/ účinkoch.

Okj super diky :)

Thraxuz

sa poďakovali - 5

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia