banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:43 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:43
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] 
Autor Správa
slavo1991
 Predmet príspevku: Bolesť chrbta pri drepoch
Napísal: 23 Jan 2014, 19:30 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 22
Pohlavie: muž
Cvičím: 5r.
Hmotnosť: 75kg
Výška: 178cm
Sponzora: nemám
Keď som zvýšil váhu pri drepoch, pocítil som bolesť v oblasti krížov ako keby ma chcelo seknúť. Tak som činku radšej položil a už som netlačil aby som si nenarobil problémy. Teraz ma to trochu bolí keď sa zohnem alebo chcem niečo zodvihnúť.
Môže to byť, že som mal zlú techniku ?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Dreamer
 Predmet príspevku: Re: Bolesť chrbta pri drepoch
Napísal: 23 Jan 2014, 19:38 
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Obdržal: 426 x
Vek: 21
Hmotnosť: 73kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend
Môže to byť že si mal zlú techniku ale môže to byť aj že si si zlou technikou alebo preťažením niečo odpálil. V lepšom prípade to prejde po pár hodinách až dňoch. Ak to bude pretrvávať ďalej odporúčam navštíviť lekára.

Cítiš to tak, že keď sa chceš predkloniť alebo vo vise/ľahu dvihnúť nohy akoby to nešlo?

Podpis autora:

Eat clean today, feel great tomorrow.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Tazzman
Napísal: 23 Jan 2014, 19:53 
superkecal
superkecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 94kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
nedrepuj...ani na nejakych pomocnych strojoch, lebo sa odpalis (ak este nie si)

Podpis autora:

Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

slavo1991
Napísal: 24 Jan 2014, 10:49 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obdržal: 0 x
Vek: 22
Hmotnosť: 75kg
Výška: 178cm
Dreamer píše:
Môže to byť že si mal zlú techniku ale môže to byť aj že si si zlou technikou alebo preťažením niečo odpálil. V lepšom prípade to prejde po pár hodinách až dňoch. Ak to bude pretrvávať ďalej odporúčam navštíviť lekára.

Cítiš to tak, že keď sa chceš predkloniť alebo vo vise/ľahu dvihnúť nohy akoby to nešlo?
[quote="Dreamer"]Môže to byť že si mal zlú techniku ale môže to byť aj že si si zlou technikou alebo preťažením niečo odpálil. V lepšom prípade to prejde po pár hodinách až dňoch. Ak to bude pretrvávať ďalej odporúčam navštíviť lekára.

No mne sa to už raz toto stalo prešlo to asi po troch dňoch...Dnes ma to už bolí zase viac. Normálne ako kebby som bol seknutý. Keď sa postavím cítim takú pichľavú bolesť v oblastí krížov, kým sa rozchodím. Potom je to už lepšie, ale nedokážem sa poriadne zohnúť ani nič ťažšie zodvihnúť vtedy ma to bolí.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Dreamer
Napísal: 24 Jan 2014, 11:29 
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Obdržal: 426 x
Vek: 21
Hmotnosť: 73kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend
slavo1991 píše:
Dreamer píše:

Dreamer píše:

No mne sa to už raz toto stalo prešlo to asi po troch dňoch...Dnes ma to už bolí zase viac. Normálne ako kebby som bol seknutý. Keď sa postavím cítim takú pichľavú bolesť v oblastí krížov, kým sa rozchodím. Potom je to už lepšie, ale nedokážem sa poriadne zohnúť ani nič ťažšie zodvihnúť vtedy ma to bolí.

Ja som mal podobné bolesti keď sa mi objavili problémy s platničkami. Odporúčam počkať ešte pár dni, ako sa to bude správať. A ak to neprestane, tak potom už len návšteva lekára.

Podpis autora:

Eat clean today, feel great tomorrow.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 25 Jan 2014, 19:52 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
Ajaj. To nebude dobre. Ale v pohode, nezufaj. Toto je aj moj problem. Ktory som zatial ani nijak neriesil. Dopadol som tak, ze nemozem robit ziadny cvik v predklone. Nemozem drepy, nemozem mrtvolu. Aj ked zakopavam, tak potom ma bolia krize.
To je vsetko sposobene zlou chodzou, sedenim, vykrivenim chrbtice a potom to pri tlaku na platnicky povoli. Platnicky vyhreznu (pouzivam odborne vyrazy ) nejaky doktor mi to vysvetloval. Skratka sa pod tym tlakom chrupavka vytlaci von z puzdra, casto sa to vrati a potom to miesto boli, kym sa to neupokoji. Vznikne tam zapal opuch a tak podobne. A niekedy sa to nevrati a to uz je iny problem.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia