bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?
  • ste tréner bojových športov?
  • športový klub?
  • ste športový masér?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier, rozšírený o záznamy masérov, trénerov bojových športov a športových klubov.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Pia Okt 18, 2013 12:18 pm Aktuálny čas je Pia Okt 18, 2013 12:18 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
peter613
 Predmet príspevku: nu3tion
Napísal: Sob Okt 12, 2013 7:49 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Vek: 27
Pohlavie: muž
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 89kg
Výška: 181cm
Sponzora: nemám
Caute, hladal som tu a zatial nikto nepisal o nu3tion. Je to slovenska znacka, ma s nimi niekto skusenosti? Protein je za super cenu ale je dobry? http://www.nu3tion.sk/srvatkovy-protein-wpc80

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Dreamer
 Predmet príspevku: Re: nu3tion
Napísal: Sob Okt 12, 2013 8:26 pm 
Majster SR
Majster SR
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 9 x
Vek: 19
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 71kg
Výška: 171cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: biotech nutrition
Súťažná federácia: Už žiadna.
peter613 píše:
Caute, hladal som tu a zatial nikto nepisal o nu3tion. Je to slovenska znacka, ma s nimi niekto skusenosti? Protein je za super cenu ale je dobry? http://www.nu3tion.sk/srvatkovy-protein-wpc80

Poznám tú značku, ale skúsenosti s ňou nemám. A cena bude taká nízka preto, lebo sú neochutené. Ale keď si vezmem cenu aj s tabletami na ochutenie tak aj tak je tá cena super. Myslím si že to môže byť fajn.
-Nevýhodou je akurát o trochu zložitejšia príprava keďže tam musíš dávať ešte tie tablety na ochutenie. (Ak nechceš nemusíš :) )
-Výhodou je jednak cena a veľký výber príchutí ktoré môžeš obmieňať kedy sa ti zachce. A hlavne keď som dobre pozeral tak príchuťove tablety neobsahujú sladidlá ako aspartám a pod. pričom niektoré bežné proteiny ho obsahujú :)

*Tých nevýhod môže byť viac, keďže s tou značkou nemám skúsenosti. Hodnotím len podľa toho čo som sa dočítal.
*Hneď ma aj napadlo že tie príchuťnove tablety by sa dali použiť aj inak ako len do proteinu.

Dúfam že sa nájde niekto kto s tou značkou má skúsenosti, lebo by to zaujímalo aj mňa. :))

Podpis autora:

STOP DREAMING - START LIVING
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

rrrrrrrrrr
Napísal: Ned Okt 13, 2013 12:39 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 1 x
Vek: 18
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 73kg
Výška: 173cm
Ja mám od ních protein WPC 60. Jem ho bez ochutenia, čiže je to celkom humus:Dale inak je to podľa mňa protein porovnateľný s ínými. Ešte mám aj monohydrát a Maltodextrín a po mesiaci sa váha o niečo zvýšila takže niečom na tom bude si myslím:)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Okt 14, 2013 5:07 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 279 x
Obdržal: 214 x
peter613 píše:

Ahoj.
Zabudni na to, ze je to slovenska znacka, alebo ako si to myslel. Na tych produktoch nie je slovenske nic.
Pozri na toto a skus porovnat. http://www.myprotein.com/home.dept mne sa dost podoba, nehovorim, ze 100% nechce sa mi to skumat do hlbky.
Chcel by som vidiet toho sialenca na Slovensku, ktory by sa dal do vyroby doplnkov vyzivy v takomto objeme.
Osobnu skusenost nemam a teraz som o tejto znacke pocul prvy krat.
Cena toho proteinu je naozaj nizka. Vela robi to, ze je to vsetko v sakloch, ktore su zjavne lacnejsie ako dozy. Ked k tomu naratas cenu prichute, tak to trochu stupne na cene, ale aj tak je to stale dost lacne.
Ak by som nebol zaujaty, tak by som asi u nich skusil nakupovat.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia