Nikdy som si netrufal hodnotit takychto borcov, ale nech sa na mna nikto nehneva, podla mna bol Kai pripraveny najlepsie. Vy co si myslite?
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Dreamer
Predmet príspevku: Re: Mr. Olympia 2013 final
Napísal: 29 Sep 2013, 14:46
Majster SR
Poďakoval: 0 x Obdržal:426 x Vek: 21 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 73kg Výška: 171cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nutrend Sponzora: nemám
Ja som s víťazom spokojný. Podľa mňa to zase vyhral zaslúžene. Jedine čo nechápem je Dennis Wolf na treťom mieste, pred ním mal byť minimálne Shawn Rhoden, hoci už len za tie lýtka. A nemyslím že je na tom s formou tak dobre aby to čo stratil na lýtkach dohnal zvyškom...
Ja som osobne sklamaný z umiestnenia môjho obľúbenca Evana Centopaniho aka Ox. Ale som si vedomí, že pri takej konkurencii aká je Olympiu nevyhrá nikdy, ba dokonca sa nedostane ani do top3. Ale bodaj by som sa mýlil a prekvapí ma. :)
Podpis autora:
Eat clean today, feel great tomorrow.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Predmet príspevku: Re: Mr. Olympia 2013 final
Napísal: 30 Sep 2013, 12:28
kecal
Obrázky: 0
Poďakoval:48 x Obdržal:211 x Vek: 25 Pohlavie: žena Cvičím: 2r. Hmotnosť: 58kg Výška: 174cm Sponzora: nemám
od casu 1:35 sanka dole jak rozlozili tie chrbty, jak motyle alebo transformeri
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre