| Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:46 |
Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:46
|

|
|
|
|
| Autor |
Správa |
|
Tazzman
|
Predmet príspevku: Re: Tuk na prsiach
Napísal: 11 Júl 2013, 11:44
|
| superkecal |
 |
 |
Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 94kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
|
|
jeden cas pocas terajsej "diety" sa mi zdalo, ze bolo vsetko OKA...neviem co to bolo vyvolane len dobrym pocitom zo stravy, ale momentalne sa mi to nezda byt az tak v poriadku...este dam chvilu tu dietu a dam vediet ako...
zaroven by som sa chcel spytat na nejaky EXTREMNY trening na prsia - chcem ich poriadne zbombardovat...doteraz som robil 3 cviky, posledny trening som si dal až 4 (snazim sa popri tlakoch zapajat aj tie tvarovacie - peck deck, strihy zhora, zdola...)
zaklad su u mna tlaky na rovnej lavicke - tie mam kazdy trening ako prvy cvik
nasleduju tlaky na sikmej (vecsinou multipress, obcas jednorucky)
potom nejake rozpazky/spominany peckdeck/strihy atd.
a teraz by som chcel pripajat aj ten 4. cvik, ktory by tiez bol mozno nejake kladky alebo rozpazky, nieco na ten styl...mozno pullover, keby som sa naucil techniku...
NEJAKE RADY? :)
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
|
|
|
|
 |
|
FitPotreby.sk
|
Napísal: 11 Júl 2013, 17:40
|
- Obrázky: 0
-
Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
|
Tazzman píše:
jeden cas pocas terajsej "diety" sa mi zdalo, ze bolo vsetko OKA...neviem co to bolo vyvolane len dobrym pocitom zo stravy, ale momentalne sa mi to nezda byt az tak v poriadku...este dam chvilu tu dietu a dam vediet ako...
zaroven by som sa chcel spytat na nejaky EXTREMNY trening na prsia - chcem ich poriadne zbombardovat...doteraz som robil 3 cviky, posledny trening som si dal až 4 (snazim sa popri tlakoch zapajat aj tie tvarovacie - peck deck, strihy zhora, zdola...)
zaklad su u mna tlaky na rovnej lavicke - tie mam kazdy trening ako prvy cvik
nasleduju tlaky na sikmej (vecsinou multipress, obcas jednorucky)
potom nejake rozpazky/spominany peckdeck/strihy atd.
a teraz by som chcel pripajat aj ten 4. cvik, ktory by tiez bol mozno nejake kladky alebo rozpazky, nieco na ten styl...mozno pullover, keby som sa naucil techniku...
NEJAKE RADY? :)
Tak neviem aky mas trening, ale skus len jednoducho posledny cvik napr. peck deck znizit vahu na polovicu a ides do mrtva pod 20opakovani nechod, daj 2 alebo 3 serie, ako sa budes citit a uvidis, nezabudni na sviznejsie tempo
Za tento príspevok autoraFitPotreby.sk
poďakoval uživateľTazzman
|
Podpis autora:
Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%
|
|
|
|
 |
|
Tazzman
|
Napísal: 11 Júl 2013, 18:07
|
| superkecal |
 |
 |
Poďakoval: 73 x
Obdržal: 146 x
Meno a priezvisko: Igor
Vek: 17
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 94kg
Výška: 188cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
Sponzora: nemám
|
|
Cviky som napisal a serie vzdy na 4. Co sa tyka opakovani, tak 15...aj ked tlakujem teraz len na 12, pretoze som bol seknuty a tak idem "zlahka"...a co sa tyka tempa, tak sa snazim skor precitit (pomalsie a technika) ako tu sviznost...
no vidis, to mi nenapadlo...urcite vyskusam a dam vediet co to spravi :) diky moc
Podpis autora:
Niekto skromný byť môže a niekto musí, ten kto skromný byť môže a nemusí, je správny človek.
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kto je on-line
|
|
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
|
|
|
|
|
|
|