banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 05 Aug 2016, 08:01 Aktuálny čas je 05 Aug 2016, 08:01
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
Durdo
 Predmet príspevku: Lava strana hrude vacsia ako prava.
Napísal: 14 Máj 2013, 21:25 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 0 x
Vek: 15
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 195cm
Sponzora: nemám
Moj problem je v tom ze pred nedavnom som si vsimol ze moj lavy hrudny sval a aj cely triceps je vacsi ako ta lava strana s tricepsom. Mam slabu skoliozu ale doktor mi nespominal ze by som mohol "trpiet" na niake podobne deformacie. Takze neviem v com je problem. Poradte niekdo prosim.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Norbert Zajac
 Predmet príspevku: Re: Lava strana hrude vacsia ako prava.
Napísal: 18 Máj 2013, 09:12 
moderátor
moderátor
Majster sveta
Majster sveta
trener
trener
Obrázok užívateľa

Obrázky: 13

Poďakoval: 10 x
Obdržal: 71 x
Meno a priezvisko: Norbert Zajac
Vek: 22
Cvičím: 7r.
Hmotnosť: 90kg
Výška: 169cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: iné
Súťažná federácia: SAKFST
Durdo píše:
Moj problem je v tom ze pred nedavnom som si vsimol ze moj lavy hrudny sval a aj cely triceps je vacsi ako ta lava strana s tricepsom. Mam slabu skoliozu ale doktor mi nespominal ze by som mohol "trpiet" na niake podobne deformacie. Takze neviem v com je problem. Poradte niekdo prosim.

Musíš používať duálne cviky ako sú jednoručky, pákové stroje rôzne a podobne pričom ešte na tú slabšiu stranu kľudne môžeš v serii zakaždým pridať opakovanie nejaké prípadne jednu celú sériu na vyše

Za tento príspevok autora

Norbert Zajac

poďakoval uživateľ

Durdo

Podpis autora:

Osobný tréner kulturistiky a fitness

Mozolani Trainings Fitness Club Žilina

zostavenie tréningových plánov - osobné tréningy - konzultácie - príprava vrcholových športovcov na preteky vo všetkých druhoch športu

viac info o mne Norbert Zajac
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 21 Máj 2013, 11:05 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
Durdo píše:

lepsie by bolo keby si nam ukazal na fotke tento problem, ak je to deformacia kostry a celkovej stavby tela, tak s tym neviem ci nieco urobis cvicenim

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Durdo

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Durdo
Napísal: 22 Máj 2013, 15:48 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 3 x
Obdržal: 0 x
Vek: 15
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 82kg
Výška: 195cm
Sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Durdo píše:

lepsie by bolo keby si nam ukazal na fotke tento problem, ak je to deformacia kostry a celkovej stavby tela, tak s tym neviem ci nieco urobis cvicenim

Mam iba velmi slabu skoliozu a volny okom to vobec nieje vidno. Iba som si myslel ze tym padom ked robim kliky tak by som mohol byt niako viacej nakloneny na jednu stranu co by mohlo vytvarat vacsiu zataz na tu lavu stranu a tym padom by bola vacsia.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 22 Máj 2013, 19:57 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
Durdo píše:
FitPotreby.sk píše:
Durdo píše:

Mam iba velmi slabu skoliozu a volny okom to vobec nieje vidno. Iba som si myslel ze tym padom ked robim kliky tak by som mohol byt niako viacej nakloneny na jednu stranu co by mohlo vytvarat vacsiu zataz na tu lavu stranu a tym padom by bola vacsia.

tak v tom pripade sa zaoberas nepodstatnymi vecami, dokonala symetria neexistuje, kazdy ma jedno prso vacsie ako druhe a je to vidiet ked sa lepsie pozries ale musis sa naozaj dobre pozerat, vobec sa tym netrap

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Durdo

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia