banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 05 Aug 2016, 07:59 Aktuálny čas je 05 Aug 2016, 07:59
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 
Autor Správa
novyclovek
 Predmet príspevku: Pruh triesla atd..
Napísal: 20 Mar 2013, 08:26 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 1 x
Obdržal: 5 x
Vek: 21
Pohlavie: muž
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 109kg
Výška: 180cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: bsn
Sponzora: nemám
v piatok sa mi stala neprijemna vec mal som trening ramena-nohy.Zacal som s ramenami vsetko v pohode a potom som siel na nohy ako prvy cvik som isiel drepy na multiprese klasika od prazdnej tyci do 100kg,uz pred drepmi ma nieak bolela noha konkretne prave stehno ale vravim si to je nic tak som cvicil drepy a zrazu taky pych v slabine v pravej casti.aj tak som dorobil serie proste cele nohy a potom ma to stale bolelo,myslel som si ze mam pruh tak som zacal otom citat nenahmatal som si ziadnu hrcku ale siel som dneska k mojej obvodnej lekarke a ta mi povedala ze nemam pruh ale natiahnuty sval ...pytam sa moze ten sval az tak fest boliet ze nemozem ani spat ani chodit ani nic ?ja som stale v tom ze mam ten pruh ,proste ma to strasne boli, stalo sa vam to uz niekomu? viete mi poradit co robit ? ci mam ist na chirurgiu alebo k urologovi ...ja neviem ked mi doktorka povedala ze nemam pruh

tu je obrazok kde ma to asi boli http://www.hernia.sk/images/femoral-hernia.png

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Pruh triesla atd..
Napísal: 20 Mar 2013, 09:33 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
novyclovek píše:
v piatok sa mi stala neprijemna vec mal som trening ramena-nohy.Zacal som s ramenami vsetko v pohode a potom som siel na nohy ako prvy cvik som isiel drepy na multiprese klasika od prazdnej tyci do 100kg,uz pred drepmi ma nieak bolela noha konkretne prave stehno ale vravim si to je nic tak som cvicil drepy a zrazu taky pych v slabine v pravej casti.aj tak som dorobil serie proste cele nohy a potom ma to stale bolelo,myslel som si ze mam pruh tak som zacal otom citat nenahmatal som si ziadnu hrcku ale siel som dneska k mojej obvodnej lekarke a ta mi povedala ze nemam pruh ale natiahnuty sval ...pytam sa moze ten sval az tak fest boliet ze nemozem ani spat ani chodit ani nic ?ja som stale v tom ze mam ten pruh ,proste ma to strasne boli, stalo sa vam to uz niekomu? viete mi poradit co robit ? ci mam ist na chirurgiu alebo k urologovi ...ja neviem ked mi doktorka povedala ze nemam pruh

tu je obrazok kde ma to asi boli http://www.hernia.sk/images/femoral-hernia.png

Bol si u lekara a nas sa pytas kam s tym mas ist? Nie je to pruh. Hernia je roztrhnutie brusnej blany. Trieslo mas natrhnute alebo natiahnute a je to samozrejme tiez bolestive. Treba ist ortopedovi.

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 2 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia