banner
Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva 04 Aug 2016, 13:47 Aktuálny čas je 04 Aug 2016, 13:47
banner powerhouse banner particle peptides

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 
Autor Správa
adamko
 Predmet príspevku: ako casto cvicit
Napísal: 13 Máj 2012, 16:01 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Meno a priezvisko: adam janecko
Vek: 15
Pohlavie: muž
Cvičím: 2r.
Hmotnosť: 75kg
Výška: 175cm
Sponzora: nemám
caute poradi nekto ? chodim na zmiesane bojove umenie (MMA) 3 krat do tyzna.... doteraz bola iba posilka cvicil som rok a pol nabral som dost objemu ale tak mozem cvicit v posilke mimo treningy ? nepretrenujem sa ? ked na treningu MMA dost zatazujem cele teloa le na druhy den svalovku nemam... mozem potom cvicit ? diki

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

silvo
 Predmet príspevku: Re: ako casto cvicit
Napísal: 13 Máj 2012, 19:07 
moderátor
moderátor
trener
trener
odborný poradca
odborný poradca
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 231 x
Obdržal: 926 x
Vek: 36
Cvičím: viac ako 20r.
Trénerské licencie: Tréner 1.stupňa v kulturistike, fitness a silovom trojboji
Hmotnosť: 94kg
Výška: 171cm
Sponzora: nemám
adamko píše:
caute poradi nekto ? chodim na zmiesane bojove umenie (MMA) 3 krat do tyzna.... doteraz bola iba posilka cvicil som rok a pol nabral som dost objemu ale tak mozem cvicit v posilke mimo treningy ? nepretrenujem sa ? ked na treningu MMA dost zatazujem cele teloa le na druhy den svalovku nemam... mozem potom cvicit ? diki

Cvicit mozes ale vobec si nenapisal kedy trenujes. Napis podrobne svoj program v tyzdni!

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: 13 Máj 2012, 19:37 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 300 x
Obdržal: 730 x
adamko píše:

bud robis bojove umenie alebo bodybuilding, oboje nie

v ramci treningov bojoveho umenia by mali byt zaradene vsetky druhy cvicenia, nielen techniku boja ale od spravneho dychania, sebaovladania sa, posilnovania, kardio trening, az po teoriu a filozofiu toho bojoveho sportu

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

petrat97

Podpis autora:

Čisté jednozložkové prípravky - AminoMax - dostupné čaro úspechu » teraz za uvádzacie ceny -20%

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

roman2910
Napísal: 01 Mar 2013, 18:31 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 60 x
Vek: 23
Cvičím: 10r.
Hmotnosť: 93kg
Výška: 176cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: scitec
Sponzora: hladám
Súťažná federácia: saksft
adamko píše:

nemusis brat treningovy split ako niekolkodnovu periodu ktoru nemozes porusit..cvic instinktivne podla pocitov aby si sa citil dobre...sklbit dva sporty je dost narocne a pokial ich budes chciet robit oba naplno, pravdepodobne sa to pretrenovanie dostavi a v jednom z nich zacnes stagnovat...takze si vyber jeden sport ako primarny a druhy ako doplnkovy...skus sa poinformovat od nejakych trenerov mma alebo aj hokejistov a inych sportovcov akym sposobom zaraduju posilku do treningu oni..napriklad ked som sa venoval strongman treningu, tak som k strongman disciplinam chcel silou mocou zaradit aj trening v posilke lenze to neslo..tak som to podla periody rozdelil na tazky tyzden silovych disciplin vonku a lahsi tyzden lifterskych a doplnkovych cvikov v posilke

Za tento príspevok autora

roman2910

sa poďakovali - 2

FitPotreby.sk, silvo

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 4 ] 

Všetky časy sú v GMT [ letný čas ]

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia