Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Viete, že šejker má pri bežnom používaní životnosť max. 6 mesiacov? Áno, je to tak a týka sa to všetkých plastových šejkrov. Pri výrobe plastových vecí sa používajú rôzne, ľudskému organizmu škodlivé látky. Nové plastové veci sú relatívne bezpečné, no časom pri narušení ich povrchu, rôznymi mikroškrabancami a opotrebením povrchu plastov sa z nich začínajú vylučovať látky použité na ich výrobu. Sú to agresívne chemické látky, ktorých účinok na náš organizmus a životné prostredie vám určite netreba opisovať.
Preto používajte len kvalitné a na predaj schválené plastové výrobky.
Shaker s logom Aminostar »
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
bazy
Predmet príspevku: Re: Máte šejker? Nie?
Napísal: Pia Sep 07, 2012 8:54 pm
kecal
Poďakoval:22 x Obdržal:4 x Vek: 23 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 100kg Výška: 185cm najobľúbenejšia značka doplnkov: extrifit Sponzora: nemám
Bydlisko: Žilina Poďakoval:15 x Obdržal:36 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 85kg Výška: 175cm Sponzora: nemám
presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ...
presne ten sejker aminostar som mal ale bohuzial som ho musel pred tyzdnom vyhodit pretoze som ho zabudol umyt a skysol mi v nom protein a proste to neslo umyt nicim to bol strasny smrad ...
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Máte šejker? Nie?
Napísal: Sob Sep 08, 2012 4:00 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:101 x Obdržal:178 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
xLeitonx píše:
este ze je taký lacný
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz