bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Sob Sep 08, 2012 9:55 pm Aktuálny čas je Sob Sep 08, 2012 9:55 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 10 ] 
Autor Správa
xLeitonx
 Predmet príspevku: bolest chrbta
Napísal: Uto Aug 21, 2012 2:32 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 15 x
Obdržal: 35 x
Vek: 19
Pohlavie: muž
Cvičím: 3r.
Hmotnosť: 85kg
Výška: 175cm
Sponzora: nemám
Caute tak hned k problemu:
minuly tyzden ma zacalo boliet miesto pod lavou lopatkou ...neviem ako to opisat je to taka ostra bolest pri otacani trupu dokonca ked moc otocim trupom tak ma problem sa nadychnut... ku koncu tyzdna ma to prestalo boliet znicoho nic a vcera ma to zacalo boliet pod pravou lopatkou ... presne to iste akurat sa to prenieslo pod pravu lopatku... vobec neviem co to moze byt ci nejaky zacvaknuty nerv alebo natiahnuty sval ... dnes som koli tomu radsej vynechat trening noh ..bal som sa ze by ma mohlo pri drepoch nejak seknut a to by nebola sranda... tak som sa radsej vykaslal nato pretoze bez drepov sa mi nohy cvicit nechce... ale nieje to nejaka velka plocha to miesto kde ma to boli skor je to lokalne ako pichnutie nejakym ostrym predmetom ... neviem ako to viac opisat ... tak ak ste sa s niecim takym stretli rad uvitam postrehy nejake rady... mozno (DUFAM) ze to prejde same ...

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: bolest chrbta
Napísal: Uto Aug 21, 2012 2:52 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 341 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
xLeitonx píše:
Caute tak hned k problemu:
minuly tyzden ma zacalo boliet miesto pod lavou lopatkou ...neviem ako to opisat je to taka ostra bolest pri otacani trupu dokonca ked moc otocim trupom tak ma problem sa nadychnut... ku koncu tyzdna ma to prestalo boliet znicoho nic a vcera ma to zacalo boliet pod pravou lopatkou ... presne to iste akurat sa to prenieslo pod pravu lopatku... vobec neviem co to moze byt ci nejaky zacvaknuty nerv alebo natiahnuty sval ... dnes som koli tomu radsej vynechat trening noh ..bal som sa ze by ma mohlo pri drepoch nejak seknut a to by nebola sranda... tak som sa radsej vykaslal nato pretoze bez drepov sa mi nohy cvicit nechce... ale nieje to nejaka velka plocha to miesto kde ma to boli skor je to lokalne ako pichnutie nejakym ostrym predmetom ... neviem ako to viac opisat ... tak ak ste sa s niecim takym stretli rad uvitam postrehy nejake rady... mozno (DUFAM) ze to prejde same ...

Uz sa o tom pisalo. Casom to prejde. Je to nachladnutie alebo prievan. Normalne mozes trenovat. Ja mam s tym skusenost x krat kedze mam za sebou uz viac ako 20 rokov treningu. Neumries s toho neboj sa.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: Uto Aug 21, 2012 3:16 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

diki moc vlasto uz som si vyberal truhlu

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Sep 03, 2012 5:52 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 175 x
Obdržal: 123 x
nasyp do seba vysoke davky vitaminu C, a tiez nejaky vitaminovy a mineralovy komplex

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

petrikPU

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: Str Sep 05, 2012 5:27 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

FitPotreby.sk píše:
nasyp do seba vysoke davky vitaminu C, a tiez nejaky vitaminovy a mineralovy komplex

uz to preslo ... asi to bolo to prechladnutie ... ale bolo to fakt dost neprijemne

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

k9Zz
Napísal: Str Sep 05, 2012 8:24 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: k9Zz
Vek: 15
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 81kg
Výška: 187cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
čau, ja mam podobny problem ale s ramenom,... bol som nuteny ist v sobotu rubat drevo :D ale bolo to po piatkovom treningu ramien a na druhy den ma hrozne bolelo prave rameno, akonahle urobim upažovanie tak to hrozne boli ale vsetko ostatne robit mozem len akokeby to bolo sustredene len v tej strednej delte...dnes aj pon som vynechal trening vsetkeho kde sa zapajaju ramena cvicil som 2 dni len nohy, tak vopred dik za odpovede

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Štv Sep 06, 2012 6:46 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 192 x
Obdržal: 341 x
Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
Vek: 35
Cvičím: viac ako 20r.
Hmotnosť: 84kg
Výška: 171cm
k9Zz píše:
čau, ja mam podobny problem ale s ramenom,... bol som nuteny ist v sobotu rubat drevo :D ale bolo to po piatkovom treningu ramien a na druhy den ma hrozne bolelo prave rameno, akonahle urobim upažovanie tak to hrozne boli ale vsetko ostatne robit mozem len akokeby to bolo sustredene len v tej strednej delte...dnes aj pon som vynechal trening vsetkeho kde sa zapajaju ramena cvicil som 2 dni len nohy, tak vopred dik za odpovede

Nieco si posral.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

obchod@steroidy.eu

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Štv Sep 06, 2012 9:06 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

k9Zz píše:

nic, klasika pretazenie svalu, natiahnuta slacha, urobil sa zapal, boli to a tak skoro neprestane, treba s tym nieco robit a dat si hlavne klud, aspon 5-7dni, ked ani potom nevrati do normalu, ortoped

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

k9Zz
Napísal: Štv Sep 06, 2012 3:25 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 6 x
Obdržal: 2 x
Meno a priezvisko: k9Zz
Vek: 15
Cvičím: menej ako 1r.
Hmotnosť: 81kg
Výška: 187cm
najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita
vieš čo ja si to natieram nejakou maminou masťou z bylin dosť to pomaha ked si to rozmasirujem tak sa mi to uvolni ale rano ta bolest je spat a potrebujem tu ruku rozcvicit nech s nou mozem hybat

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Sob Sep 08, 2012 10:59 am 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

k9Zz píše:
vieš čo ja si to natieram nejakou maminou masťou z bylin dosť to pomaha ked si to rozmasirujem tak sa mi to uvolni ale rano ta bolest je spat a potrebujem tu ruku rozcvicit nech s nou mozem hybat

no to je presne to, co je typycke pre liecenie, utlmit bolest a ono sa to potom samo vylieci
to ze necitis bolest toho miesta neznamena, ze je problem vyrieseny, su rozne masti, lieky, tabletky, ktorych ulohou je tlmit alebo uplne utlmit bolest v danom mieste, so samotnym liecenim postihnuteho miesta to vacsinou nema nic spolocne
treba nasadit protizapalove lieky, podporit to vitaminmi a mineralmi, aktivna regeneracia, oddych, pripadna fixacia

aj do buducna dokladne rozcvicenie a natiahnutie svalov pred treningom a zahriatie najma tej svalovej partie, ktoru prave idem cvicit a potom je dolezita regeneracia

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 10 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia