Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
baumitkiller píše:
Do PCT po ukončeni kúry mám zaradiť viacej látok
-human chorionnade
-clomiphene citrate
-tamoxifen citrate
alebo stačí jedna
chcel by som skusiť od Genesis alebo La Pharma - METHANDIENONE+ STANOZOLOL+tamoxifen citrate
tvoj profil a hlavne teda vek sú pravdivé ??? ak áno tak byť na tvojom mieste tak od AS dám ruky preč minimálne na 3-5 rokov
Za tento príspevok autora
milankos512
poďakoval uživateľ
silvo
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Predmet príspevku: Re: PCT - POST CYCLE THERAPY (PO CYKLE LIEČBA)
Poďakoval:195 x Obdržal:391 x Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
milankos512 píše:
baumitkiller píše:
-human chorionnade
-clomiphene citrate
-tamoxifen citrate
alebo stačí jedna
chcel by som skusiť od Genesis alebo La Pharma - METHANDIENONE+ STANOZOLOL+tamoxifen citrate
tvoj profil a hlavne teda vek sú pravdivé ??? ak áno tak byť na tvojom mieste tak od AS dám ruky preč minimálne na 3-5 rokov
Mas pravdu ten vek som ani ja nepozrel preto som sa cudoval ze mu napisem a aj tak tomu nerozumel. Dalsi z mladych hlupich chlapcov.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
milankos512
Poďakoval:69 x Obdržal:48 x Meno a priezvisko: Milan Badinský Vek: 18 Pohlavie: muž Cvičím: 4r. Hmotnosť: 85kg Výška: 172cm najobľúbenejšia značka doplnkov: nemam favorita Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
milankos512 píše:
baumitkiller píše:
-human chorionnade
-clomiphene citrate
-tamoxifen citrate
alebo stačí jedna
Mas pravdu ten vek som ani ja nepozrel preto som sa cudoval ze mu napisem a aj tak tomu nerozumel. Dalsi z mladych hlupich chlapcov.
no asi tak nejak ...ešte si asi nevie dosť dobre zvážiť pre a proti pri týchto veciach ...pričom v jeho veku je tam kvantum práve toho "proti"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Napísal: Pia Jún 22, 2012 7:53 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:101 x Obdržal:178 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
kazdý ma svoj rozum , kazdý sam musi vediet co chce a co je tomu ochotný obetovať
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mamut
Napísal: Ned Aug 05, 2012 5:24 pm
tichá voda
Poďakoval:15 x Obdržal: 0 x Vek: 30 Pohlavie: muž Cvičím: 3r. Hmotnosť: 80kg Výška: 180cm Sponzora: nemám
Zdravim,
chtel bych se optat jak snasite v PCT clomid a tamox,co treba cerveny oci a vetsi vlhkost oci nez v normalu ? je to mozne ?
diky
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Miki33
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
Vzdy sa mi zdalo ze mam taky nabeh na gynekomastiu... ked som mal 16 rokov bral som mesiac methandienone a vsimol som si ze sa mi to troska zhorsilo ( aj ked mozno to bolo iba v mojej hlave a zbytocne som stresoval ) .. Teraz by som ich chcel zacat brat znova ale nie len jednu latku ako za mlada vtedy som sa do toho nejak nevyznal, teraz tiez niesom nejaky expert ale tak uz je to troska lepsie .. chcem brat anabol , stanzolol pct clomid , tamoxifen , SALBUTAMOL a nieco na pecen ... Bude stacit tamoxifen proti gynekomastii? to je vec ktorej sa asi najviac bojim
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
Poďakoval:195 x Obdržal:391 x Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
Miki33 píše:
Vzdy sa mi zdalo ze mam taky nabeh na gynekomastiu... ked som mal 16 rokov bral som mesiac methandienone a vsimol som si ze sa mi to troska zhorsilo ( aj ked mozno to bolo iba v mojej hlave a zbytocne som stresoval ) .. Teraz by som ich chcel zacat brat znova ale nie len jednu latku ako za mlada vtedy som sa do toho nejak nevyznal, teraz tiez niesom nejaky expert ale tak uz je to troska lepsie .. chcem brat anabol , stanzolol pct clomid , tamoxifen , SALBUTAMOL a nieco na pecen ... Bude stacit tamoxifen proti gynekomastii? to je vec ktorej sa asi najviac bojim
Gyno mas iba v hlave. Aksa bojis gyno ber pocas dni steroidov Proviron denne 2tab jednu ranp jednu vecer. Strasne skoro si zacal zo steroidmi.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Miki33
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 19 Pohlavie: muž Cvičím: 2r. Hmotnosť: 84kg Výška: 177cm Sponzora: nemám
Dakujem za radu ... tych 20e na ten proviron obetujem, nebudem ryskovat zbytocne
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jason123
Napísal: Ned Sep 23, 2012 7:39 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 24 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 87kg Výška: 187cm Sponzora: nemám
Zdravim. Mam po kure sustanon+deca 8 tyzdnov a potreboval by som poradit ake pct nasadit. Urcite by tam isiel Tamox a Proviron, cital som tu este o HCG, ale pisalo sa tam ze to zhorsuje gyno, ktore si myslim ze sa mi uz rozvinulo pocas kury, co sa este tiez chcem spytat ci to gyno casom odide alebo ci je to na trvalo? Dakujem
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
silvo
jason123 píše:
Zdravim. Mam po kure sustanon+deca 8 tyzdnov a potreboval by som poradit ake pct nasadit. Urcite by tam isiel Tamox a Proviron, cital som tu este o HCG, ale pisalo sa tam ze to zhorsuje gyno, ktore si myslim ze sa mi uz rozvinulo pocas kury, co sa este tiez chcem spytat ci to gyno casom odide alebo ci je to na trvalo? Dakujem
HCG+tamoxifen+proviron+clenbuterol. Gyno asi nemas to je len tvoj vyplod. Ak ano v pociatocnom stadiu zmizne. A dalsia vec to mas po kure a terauz si sa zobudil ze ti treba PCT?
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz