Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 80kg Výška: 181cm Sponzora: nemám
Zdravím,
S kamarádem sme probírali takové dilema, na téma steroidy a vliv na růst vousů.
Většina steroidů, pokuď se nepletu, snižuje přirozenou hladinu TST a nahrazuje jí derivátama TST.
Člověk by tedy řekl, že to bude mít negativní vliv, na růst vousů.
Nicméně je známo, že lidi, s velkým množstvím TST maj většinou řidší vlasy ale husté vousy...
Že to funguje přesně naopak, řídnutí vlasů ale zvýšení růstu vousů.
Jak je to tedy s AS, jeden z vedlejších učinků může bejt řídnutí vlasů, takže by logicky mohl bejt vedlejší učinek i na posílení hustoty vousů, který krom svalů patří k projevum mužského pohlaví.
Dokázal by mi to někdo osvětlit?
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: AS a růst vousů
Napísal: Pon Júl 23, 2012 8:41 am
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
frabato píše:
Zdravím,
Většina steroidů, pokuď se nepletu, snižuje přirozenou hladinu TST a nahrazuje jí derivátama TST.
Nicméně je známo, že lidi, s velkým množstvím TST maj většinou řidší vlasy ale husté vousy...
Jak je to tedy s AS, jeden z vedlejších učinků může bejt řídnutí vlasů, takže by logicky mohl bejt vedlejší učinek i na posílení hustoty vousů, který krom svalů patří k projevum mužského pohlaví.
mat tak tvoje problemy pravdupovediac s takouto otazkou som sa este nikde nestretol takze sa neviem ani vyjadriť
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 80kg Výška: 181cm Sponzora: nemám
mě to zajímá spíš na rozepření našeho sporu...steroidy neberu, tak se mě to netýká
Vliv steroidů na vlasy vim, ale na vousy by mě to zajímalo víc, paradoxně na TST reagujou uplně jinak jak vlasy
Bydlisko: Martin Poďakoval:182 x Obdržal:313 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
frabato píše:
Zdravím,
Vsetko ti ovplyvni genetika je to primityvna jednoducha vec. Ci uz budes plesaty ci chlpaty to uz mas geneticky dane! Steroidmi mozes nieco urychlit ale nemusis.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
mě to zajímá spíš na rozepření našeho sporu...steroidy neberu, tak se mě to netýká
Vliv steroidů na vlasy vim, ale na vousy by mě to zajímalo víc, paradoxně na TST reagujou uplně jinak jak vlasy
dobra tema
geneticka predispozicia, testosteron sa na tomto jave podiela len velmi malo, mnoho krat som sa stretol s tymto tvrdenim, ze plesaty muzi maju vacsi sexualny apetit, absolutna blbost, jeden je plesaty, druhy ma haro jak brano mojsej, a maju rovnaky sexualny apetit primerane svojmu veku
testosteron moze a urcite ovplyvnuje najme zenske pohlavie, priscom sa u nich zacinaju pri dlhom uzivani objavovat muzske crty, k comu patri aj neprirodzene ochlpenie urcitych casti tela.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz