Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Poďakoval:9 x Obdržal: 0 x Meno a priezvisko: Igor Vek: 16 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 80kg Výška: 187cm Sponzora: nemám
Pred necelým rokom som to kúpil v Tescu. Neviem či to bola nejaká slabšia kvalita, ale keď nie, tak sa Američanom čudujem. Schuti by som si to určite nedal :) Inak, v ankete chýba možnosť pre tých, ktorí to jedli a nechutilo im to.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Arašidové maslo áno alebo nie ?
Napísal: Uto Júl 17, 2012 5:59 pm
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:98 x Obdržal:161 x Meno a priezvisko: Jozef Petrík Vek: 34 Pohlavie: muž Cvičím: 8r. Hmotnosť: 95kg Výška: 180cm najobľúbenejšia značka doplnkov: aminostar Sponzora: nemám
Tazzman píše:
Inak, v ankete chýba možnosť pre tých, ktorí to jedli a nechutilo im to.
pridam
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Arašidové maslo áno alebo nie ?
velmi, velmi davno zo zvedavosti, vacsi grc som nejedol, chutilo to ako mastne piliny, mozno som jedol nejaky druh toho masla, ktory nebol urceny na priamu konzumaciu, no odvtedy som to radsej neriskoval
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz