Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 29 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 99kg výška: 177cm sponzora: nemám
Zdravim Vas,
cvicim uz par rockov a nejak som uz dost dlho v stagnacii..Chcel by som nabrat na objeme ale nejak sa mi velmi nedari. Kupil som si aj doplnky vyzivy, poradite s davkovanim? Zakupil som si tieto veci: Megamass4000, protein 80%, bcaa, kreatin a hmb. Ako casto a v akych davkach treba uzivat? A este k cvikom na objem.Skusal som uz rozne sposoby,alenie vsetky mi vyhovovali..V poslednej dobe som zacal cvicit Pondelok a piatok: hrudnik Tlak na rovnej lavicke lavicke maxvahy 6-8 x4, nabiceps zdvihy s jednoruckami, naramena tlak svelkou cinkou zahlavou 10 x5, triceps pritahy na stroji
Utorok:hrudnik-tlak sjednoruckami nasikmej lavici, biceps-ez tycka, ramena-pritahy srovnou tyckou, triceps-ez tycka.utorok, stvrtok,sobota a nedela volno..je to ok alebo treba to zmenit?
Na nohy mam beh a raz tyzdenne futbal..
Vopred DAKUJEM za radu..
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: pomoc s cvicenim ale aj doplnkami
Bydlisko: Martin Poďakoval:164 x Obdržal:286 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
matias píše:
Zdravim Vas,
cvicim uz par rockov a nejak som uz dost dlho v stagnacii..Chcel by som nabrat na objeme ale nejak sa mi velmi nedari. Kupil som si aj doplnky vyzivy, poradite s davkovanim? Zakupil som si tieto veci: Megamass4000, protein 80%, bcaa, kreatin a hmb. Ako casto a v akych davkach treba uzivat? A este k cvikom na objem.Skusal som uz rozne sposoby,alenie vsetky mi vyhovovali..V poslednej dobe som zacal cvicit Pondelok a piatok: hrudnik Tlak na rovnej lavicke lavicke maxvahy 6-8 x4, nabiceps zdvihy s jednoruckami, naramena tlak svelkou cinkou zahlavou 10 x5, triceps pritahy na stroji
Utorok:hrudnik-tlak sjednoruckami nasikmej lavici, biceps-ez tycka, ramena-pritahy srovnou tyckou, triceps-ez tycka.utorok, stvrtok,sobota a nedela volno..je to ok alebo treba to zmenit?
Vopred DAKUJEM za radu..
Tu je tema pre trening a o doplnkoch patri uplne inde.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: pomoc s cvicenim ale aj doplnkami
Napísal: Str Jún 13, 2012 6:44 am
moderátor
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:93 x Obdržal:147 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Zdravim Vas,
cvicim uz par rockov a nejak som uz dost dlho v stagnacii..Chcel by som nabrat na objeme ale nejak sa mi velmi nedari. A este k cvikom na objem.Skusal som uz rozne sposoby,alenie vsetky mi vyhovovali..V poslednej dobe som zacal cvicit Pondelok a piatok: hrudnik Tlak na rovnej lavicke lavicke maxvahy 6-8 x4, nabiceps zdvihy s jednoruckami, naramena tlak svelkou cinkou zahlavou 10 x5, triceps pritahy na stroji
Vopred DAKUJEM za radu..
beh a futbal Ta pripravi o velke mnozstvo energie a prichadza ku kontraproduktivnemu treningu, kedy spalujes svalovu hmotu. hovoris ze na nohy mas beh a futbal ale to su dva uplne odlisne treningy, jeden ides anaerobny a druhy je aerobny, tak medzi tym si musis vybrat, pocas objemovaeho treningu mozes davat kardio ale podla jasnych pravidiel
potrebujes nastavit uplne od zaciatku objemovy trening objemove-treningove-plany-rozpisy-t1367.html
alebo skus toto post1716.html#p1716
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz