Ja Ta chcem stale odhovorit. Lepsie som sa pozrel na ten obrazok a obavam sa, ze som mal pravdu, ked patris medzi ludi, ktorym v zasade nic nevadi, tak ju budes pouzivat a uspokojis sa s tym co mas. Ale ak nie, tak budes cely cas nadavat.
napr. ten bicepspult sa podla mna nebude dat pouzivat s velkou cinkou, nemas ju kam polozit.
To predkopavanie, sa mi zda rovnako nepouzitelne, mozno s velkou davkou sebazapretia. Nie su tam pouzite ziadne loziska, len kov na kov, co sa velmi rychlo opotrebovava.
Stabilita toho zadneho stojana s kladkou mi tiez pripada dost pofiderna.
Poďakoval:1 x Obdržal: 0 x vek: 40 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 90kg výška: 187cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ja Ta chcem stale odhovorit. Lepsie som sa pozrel na ten obrazok a obavam sa, ze som mal pravdu, ked patris medzi ludi, ktorym v zasade nic nevadi, tak ju budes pouzivat a uspokojis sa s tym co mas. Ale ak nie, tak budes cely cas nadavat.
napr. ten bicepspult sa podla mna nebude dat pouzivat s velkou cinkou, nemas ju kam polozit.
To predkopavanie, sa mi zda rovnako nepouzitelne, mozno s velkou davkou sebazapretia. Nie su tam pouzite ziadne loziska, len kov na kov, co sa velmi rychlo opotrebovava.
No, dobre, ale aspoň tá lavička bez stojana je celkom fajn, nie ?
( ...už keby som sa rozhodol, že si stojan urobím alebo kúpim )
Bydlisko: Martin Poďakoval:146 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Falcon666 píše:
FitPotreby.sk píše:
No, dobre, ale aspoň tá lavička bez stojana je celkom fajn, nie ?
( ...už keby som sa rozhodol, že si stojan urobím alebo kúpim )
Daj si urobit tomu vyssie co ti nukal.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Podla obrazku sa to dost tazko hodnoti, mozno bude stacit, ale nerozumiem naco tam su tie valce na nohy? Najvyssi sklon lavice je jak sa zda 45stupnov, polohovatelna lavica by sa mala dat nastavit na viac stupnov, v hornej polohe, ak chces cvicit nejake veci v sede s oporou chrbta.
Neda sa porovnat jej velkost s clovekom.
Bydlisko: Martin Poďakoval:146 x Obdržal:239 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Falcon666 píše:
No, dobre.
A čo máte proti tejto lavičke ?
Podla obrazku sa to dost tazko hodnoti, mozno bude stacit, ale nerozumiem naco tam su tie valce na nohy? Najvyssi sklon lavice je jak sa zda 45stupnov, polohovatelna lavica by sa mala dat nastavit na viac stupnov, v hornej polohe, ak chces cvicit nejake veci v sede s oporou chrbta.
Tie valce su tam na zakotvenie noh pri brusakoch alebo tlakov dole hlavou.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
petrikPU
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Tie valce su tam na zakotvenie noh pri brusakoch alebo tlakov dole hlavou.
Vies co vobec si neviem predstavit ako by sa dali na tom robit brusaky a dolu hlavou sa to tiez neda nastavit, hovorim je to akurat tak na taky slaby tlak, bud s jednoruckami alebo s velkou cinkou ak bude k tomu aj stojan.
FitPotreby.sk píše:
Vies co vobec si neviem predstavit ako by sa dali na tom robit brusaky a dolu hlavou sa to tiez neda nastavit, hovorim je to akurat tak na taky slaby tlak, bud s jednoruckami alebo s velkou cinkou ak bude k tomu aj stojan.
Tie valce su tam fakt na to je to logicke. Ale je vidno aj ten material mi pripada ako z hliniku ako na vsetkych pre rekreacne cvicenie. No nie je to KOHI. Ja by som si to dal radsej zvarit a hotovo ako mu ponukal uzivatel vyssie.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: MSNbot Media a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz