bodybuilding televízia

bbf-club Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ.
Chcete vedieť viac? »

Tréner & Klient

Stále sa vám nedarí? Neviete ako na to?

Kontaktujte nášho trénera

Pozerajte ako sa dosahujú skutočné výsledky. Váš sen je na dosah. Náš tréner vie ako na to!

Nechajte si vypracovať tréning - jedálniček alebo steroidovú kúru.

fitness katalóg

• hľadáte fitness trénera?
  • hľadáte fitnesscentrum?
  • ste fitness tréner/inštruktor?
  • vlastníte fitnesscentrum?

Ak ste si aspoň na jednu z týchto otázok odpovedali kladne, tak práve pre vás je určený internetový katalóg osobných trénerov a fitnesscentier.

Registrácia on-line pre trénerov ZADARMO!

www.fitnesskatalog.eu »

Naše projekty

Diskusné fórum na tému:
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness, Silové športy a bojové umenia
Posledná návšteva Uto Júl 10, 2012 4:11 am Aktuálny čas je Uto Júl 10, 2012 4:11 am

Pravidlá fóra

Tu uverejnené rozhovory je povolené kopírovať na iné webstránky výhradne s uvedením zdroja BODYBUILDING-FORUM.SK . Môžete samozrejme komentovať ale poprosím slušnou formou. V tejto kategórii je povolené témy zakladať iba adminovi, nakoľko sú to exluzívne a nikde nepublikované rozhovory. Je zakázané sem vkladať akékoľvek iné rozhovory skopírované z iných webstránok!!! Ďakujeme za pochopenie.

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] 
Autor Správa
papagiorgo
 Predmet príspevku: Krakovský Martin
Napísal: Štv Máj 19, 2011 6:40 pm 
moderátor
moderátor
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1484

Poďakoval: 98 x
Obdržal: 154 x
meno a priezvisko: Jozef Petrík
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 8r.
váha: 95kg
výška: 180cm
najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar
sponzora: nemám
Ahoj Martin . Na začiatok ťa poprosím o stručné predstavenie sa ....

Volám sa Martin Krakovský , pochádzam z Ružomberka a momentálne bývam s mojou rodinkou v Martine , kde aj striedavo trénujem MT-ZA

Veľa kulturistov pred ich začiatkami v posilovni skúšalo aj iné športy ... Ako to bolo u teba ?

Ja nie ... Od malička sa mi páčil tento šport , už ako 8-9 ročný som pozeral kulturistické časopisy a vždy sa mi to páčilo

Popíš nám , kde a v akých podmienkach si treneroval v období , ked si ešte iba začínal . Ako vyzerali celé tvoje začiatky , povedzme do tvojej prvej súťaže ?

Podmienky ? no začínal som v provizornej činkárni v Ivachnovej ,kde sme trénovali pri petriku – malej piecke na drevo . Veľmi provizorne , ale pekné začiatky , mohol som mať vtedy približne 16 rokov . Pravidelne som začal trénovať na strednej škole , keď som prišiel do LM a zašiel som do fitka Ľubomíra Hečka . Po roku si ma zobral pod svoje krídla , a aj pripravil na prvú súťaž v 18 rokoch . Bolo to v trenčianskych Stankovciach Beckov , kde som obsadil hneď krásne 2.miesto do 70 kg , a hneď som sa nominoval na ME do Opavy , kde som obsadil podľa mňa krásne 4.miesto

Keďže si doteral obsolvoval už množstvo súťaží , a si skúsený pretekár , poprosím ťa aby si nám všetky súťaže zosumarizoval od prvej až po poslednú , aj s kategóriami a umiestneniami

- 2.miesto Kulturistika do 70kg 18.5.2003 Majstrovstvá SR juniorov a žien v kulturistike a junioriek vo fitness (Beckov - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 75kg 30.5-2.6.2003 Majstrovstvá Európy juniorov v kulturistike a fitness (Brno - Česko)
- 1.miesto Kulturistika do 80kg 5.6.2004 Majstrovstvá Slovenska juniorov v kulturistike a junioriek vo fitness (Trenčianske Stankovce - Slovensko)
- 1.miesto Kondičná kulturistika 25.9.2004 GP Kondičných kulturistov Košice (Košice - Slovensko)
- 2.miesto Kulturistika 26.9.2004 Veľká cena Košíc (Košice - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 75kg 1.-4.10.2004 Majstrovstvá Sveta v kulturistike a fitness juniorov a masters (Opava - Česko)
- 2.miesto Kulturistika do 80kg 5.6.2005 Majstrovstvá SR v kulturistike a fitness juniorov a v bodyfitness junioriek (Prešov - Slovensko)
- 2.miesto Kulturistika do 80kg 28.4.2007 Majstrovstvá SR v kulturistike mužov a žien, klasickej kulturistike mužov (Poprad - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 90kg 18.10.2008 Grand Prix PEPA Opava 30. ročník (Opava - Česko)
- 4.miesto Kulturistika do 87,5kg 25.10.2008 Grand Prix Slovakia v kulturistike mužov, 18.ročník (Trnava - Slovensko)
- 4.miesto Kulturistika do 80kg 26.10.2008 Tatranský pohár, kulturistika muži a bodyfitness ženy (Poprad - Slovensko)
- 3.miesto Kulturistika do 87,5kg 1.5.2010 Veľká cena Starej Ľubovne - klasická kulturistika, kulturistika, masters mužov (Stará Ľubovňa - Slovensko)
- 5.miesto Kulturistika do 80kg 8.5.2010 M-SR mužov v kulturistike a klasickej kulturistike (Bratislava - Slovensko)
- 3.miesto Kulturistika do 80kg 9.5.2010 Mozoláni Clasic 2010 - Kulturistika mužov a bodyfitness žien (Žilna - Slovensko)
- 1.miesto Kulturistika do 85kg 30.4.2011 Majstrovstvá SR v kulturistike, kl. kulturistike mužov (Bratislava - Slovensko)
- 1.miesto Kulturistika do 90 kg 8.5.2011 Veľká cena Starej Ľubovne - v kulturistike a klasickej kulturistike mužov, bikiny model a M-SR v kulturistike masters (Stará Ľubovňa - Slovensko)

Možno to bude pre teba ťažké , ale skús vybrať jednu súťaž , ktorej výsledok považuješ za največší úspech a aj naopak nnajvacsie sklamanie a prečo ?

Dosť krásny úspech môžem povedať všetky midzinárodné preteky ako je ME -4 juniorov ,MS-4 juniorov ... Alebo Opava , čo volajú aj malá europa 4.miesto , kde som navážil len82 kg , a šiel som do 90-ky ... toto si moc cením ...
Ale asi naj úspech tento rok , kde som v open majstrovstvách slovenska mužov hneď v 90 kg zlúčenej kategórii obsadil len o jeden bod 2.miesto za reprezentantom Lacom Kuzderom . Ja 84 kg , súperi o 4-5 kg ťažší ... dokázal som ich poraziť a svoju kategóriu do 85 kh s prehľadom vyhrať .
Dosť krásny úspech a čerešňa na torte bola Strará Lubovňa . Krásna súťaž plná emocií a zážitkov , kde som vyhrak 90-ku .Zase som navážil najmenej v kategórii a vyhral som . Maximálne ma potešila aj výhra absolútneho víťaza
Sklamanie bolo asi najväčšie na MS , kde som bol vinikajúco pripravený a s Lacom Korschom bojovali o medajle , ale ja som skončil na 4.mieste . A sám Pešát mi povedal : hele Martine , aj vy by ste to na slovensku takee udelali ? Čo k tomu dodať ???

Koľko rokov si mal , keď si absolvoval svoju prvú súťaž ?

Mal som 18 rokov

Pri príprave na túto súťaž si spolupracoval s veľmi známym osobným trénerom . Kto to bol , ako si sa dostal k spolupráci s ním a dokedy si s ním spolupracoval ? Čo ti dala spoluprácia s ním do tvojho kulturistického života ?

Začal ma po roku trénigu trénovať ako som už spomenul p. Hečko . Na začiatku mi pomohol a ukázal mi základy všetkého . Za to mu patrí veľká vďaka . Spolupracovali sme spolu do roku 2010 . Teraz som max.spokojný s novým trénerom , zaznamenal som veľký pokrok vpred za 3 mesiace , taký ako predtým za 2 roky . Nový tréner Andrej mozoláni - veľká vďaka !!!

Predpokladám že tvojím najúspešnejším súťažným ročníkom bol práve tento rok , kďže si absolvoval síce iba dve súťaže , ale o to viac prestížne a navyše aj dve nádherné umiestnenia . Je to tak alebo sa mýlim ?

Ano , bolo to presne tak ... kde som bol , to som vyhral ale je to tak moc som sa snažil a povedal som si , ak to teraz nevyjde tak nikdy . Zaprel som sa ale , a šiel som do toho brutálne tvrdo . Ja sa neľutujem a neznášam ľudí čo plačú a ľutujú sa ...

Ak dovolíš , vrátim sa pár otázkami k tohoročným majstrovstvám slovenska . Povedz nám niečo podrobne o celej tvojej príprave ... od tréningu , suplementácie , stravovania až po diétu ...
Ako vyzerá predsúťažný komletný tréning a jedálniček majstra slovenska ?

Strava :

Január - upravil som iba stravu
Február - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... /
Marec - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... / + som zaradil aerobny tréning cca 40-50 minut
Apríl - iba ryža , kuracie mäsko , tuniak , zelenina , mliečne výrobky / cottage , tvaroh ... / + aerobka 60 minut táno nalačno . Začal som sacharidy 50g-100g-150g-200g max. denne Po tréningu + 10 minut stepper . A hlavne mliečne výrobky som vylúčil . Jedol som asi kilo zeleniny , kilo mäska a 4-5 proteínových koktailov / žiaden vo vode alebo vaječných bielkach /

Tréning :

Tréning som šiel celý rok 2011 3+1 ... Toto mi pomohlo dosť držať kvalitu a stále som šiel tréning . iba v marci som zmenil a trénoval som chrbát s Andrejom v ZA , kde ma neskutočne ničil : 3 sety , supersérie , zhadzovacie série . nočo ti poviem ... 25 séríí za 20 minút pri 50g sacharidov ... a váhy sme sa snažili držať ...

Suplementácia :

BCA , proteín , aminokyseliny , klbovú výživu , vitamín C , pangamin a NO pumpu

Keby si mal popísať pocity a očakávania , s ktorými si vystupoval na pódium a samozrejme aj pocity keď vyhlásili výsledky ?

Pocity ? Proste som si veril aj keď nás bolo 17 v kategórii . Pán Pešát z čiech mi písal , že privedie pretekárov . ktorí boli na Arnold Classic , ale ja som šiel bojovať a dotiahnuť to do konca ... Mal som top formu a vedel som že tam niečo padne . Aj keď s malou dušičkou viete ... je to na rozhodcoch a nikdy to nieje jednoznačné , hlavne keď nieste v reprezentácii . Ale popasoval som sa s tým a som max.spokojný a rád že som majster na open majstrovstvách slovenska mužov v kulturistike do 85 kg a vicemajster v zlúčenej kategórii do 90 kg

Koho zo svojich súperov si považoval za svojich najvačších konkurentov ?

Jednoznačne Laco Kuzder , Peter Kováč a František Feja

Ako všetci dobre vieme , si majstrom slovenska do 85 kg a zaroveň vicemajstrom do 90 kg , kde ťa porazil iba skúsený reprezentant Laco Kuzder . Ako si ty vnímal celkovú jeho pripravenosť ? Na rôznych diskusiách sa sklonújú jeho slabší hrudník a nohy . Ty to budeš asi vedieť najlepšie posúdiť , keďže si stál po jeho „boku „

Laco , ja si ho nedovolím nejako komentovať , je to kamarát a veľmi skúsený reprezentant . On vie o svojich slabinách ako každý iný . Vieme na čom máme popracovať . Ale viem že som bol lepšie pripravený a simetrickejší , on vol ale väčší ...

Boli na podujatí pre teba nejaké prekvapenia alebo sklamania čo sa týka umiestnení pretekárov v iných kategóriach ?

Mňa prekvapilo že o najlepšieho prpraveného pretekára vyhral Pišta Havlík . Každý kto objektívne pozrie na jeho formu a formu iných pretekárov ... Netvrdím že ja , ale asi 7 iných pretekáriv malo lepšiu formu ako on . Pozor !!! Jedná sa o formu , nie o symetriu alebo svalový rozvoj ...

Keď už stojíš na pódiu , čo sa ti preháňa hlavou ? Vnímaš aj konkurenciu okolo seba alebo sa sústredíš výhradne na tvoj výkon ?

Snažím sa bojovať , je tam zdravá rivalita aj keď sme kamaráti , ale rivalita tam je jednoznačne . Je to šport a každý chce vyhrať . Ano , trochu sa snažím vnímať aj keď to po troch dňoch dosť zničený , nejde to . Ale snažím sa ... Vnímať súperov a bojovať .

Aké pocity prežíva pretekár v momente , keď mu na krk vešajú zlato ?

Maximálne uspokojenie , že to nieje nadarmo tá drina , nervy , krv , pot a odriekanie a keď to mám na krku , je to pár sekund krásneho pocitu . Niečo neskutočné ... Vie to len ten kto súťaží a vie o čom hovorím .

Poprosím ťa aj o zhodnotenie celkovej organizácie a atmosféry na tomto podujatí . Keby si to mal porovnať s minulým ročníkom , ktorého si sa tiež zúčastnil , v čom by si videl rozdiely ? Ako si vnímal svojimi očami vystúpenie Rytmusa ako aj výkon moderátora ?

Porovnavať ? Finančné ohodnotenie veľmi dobré , dobré ceny a hlavne obálka s eurami . Toto nikde na slovensku nieje moc dobré ... V organizácii podujatia bol dosť chaos pri vyhlasovaní , vyvolávaní na pódium na voľné zostavy ... Diváci to nevidia ale pretekári to vedia a dosť to vyčerpáva keď tam šachujú ... Ale inek kvalitná súťaž , klobúk dole. Jednu vec by som ale totálne vytkol : Váženie o 14 hod . a potom 6 hodín ležať na zemi a čakať kým vyjdeme na pódium ? To je troška moc , či nie ? Toto by mali urobiť ako v čechách ale na medzinárodných pretekoch . Váženie piatok ráno a v sobotu od rána súťaž ... A aj pretekárom vyhovejú , nečakajú na jednom mieste a aj divákom , že sa súťaž nenaťahuje na 10-hodinový maratón
Patrik / Rytmus / ? Poznám ho osobne a jeho vystúpenie ma neprekvapilo ... Je to showman a ja ho beriem . Ak ho chceli , tak ho tam mali ... GOOD ...
Ak chceli slušnosť , mali si zavolať Gotta ...

Ako viacerí učastníci Msr 2011 v Ba , aj ty si sa zúčastnil následne súťaže v Starej Ľubovni ... Napíš nám niečo aj o tejto súťaži ... aká súťaž to bola, v akej kategórii si sa predstavil a možeš pridať samozrejme aj tvoje pocity a dojmy ...

Dojmy som mal osobne lepšie ako z Ba ... komornejšia atmosféra a publikum v Ba dost mrtve ... V starej Lubovni super atmosféra , super ľudia , všetci sa poznáme ... Proste takéto súťaže môžem a ceny na takúto malú súťaž jegnoznačne GOOD . Toľko doplnkov , že mám dosť na celý rok čo jesť . Ďakujem organizátorom v Ba , že posunuli kulturistickú súťaž do popredia širokej verejnosti a organizátorom v Starej Lubovni , že si držia svoje super meno a super atmosféru ... Veľká vďaka ...

Viem , že pred dvomi vyššie spomenutými súťažami si vymenil svojho osobného trénera , pod ktorým si za veľmi krátku dobu zaznamenal obrovský progres . Kto je tvojím novým trénerom a v akom klube trénuješ ? Vidíš nejaké výhody v spolupráci s ním oproti spolupráci s p. Hečkom ?

Ano , vymenil som trénera . Trénuje ma Andrej Mozoláni ako som už spomínal . Zmenil mi tréning , do straby mi vôbec nekibicoval , len mi povedal , kedy mám dať preč tvaroh . A tréningy s ním boli proste brutálne ... Také cviky že najprv som sa smial , ale ked som dotrénoval , nikdy som nemal taký nakrvený chrbát ako po jeho tréningu . A za 3 mesiace som na ňom urobil aspoň akú takú hĺbku . Dokázal som vďajka nemu hned dve prestížne súťaže v moc krásnej konkurencii ... Klub Mozolani Trainings ...

Ako dobre vieme , tvoj aktuálny klub je celkovo veľmi úspešný . Povedz nám niečo o ňom , podmienkach na tréning a samozrejme môžeš povedať , kto z pretekárov s tebou trénuje ?Máš tam aj svojho stáleho sparinga ?

Môžem povedať , že som trénoval v Prahe , Bratislave – goleme a maximuse , v Ružomberku , Liptovskom Mikuláši , ale tu v žiline u Andreja sú podmienky také , že vidno , že fitko zariadoval kulturista , čo tomu rozumie . Nechcem povedať , že je tam mion závaží , ale nič tam nieje navyše a všetko som využil . Kvalitné stroje ... Moc dobre sa mi tam trénuje , super obsluha . super hudba ... Toto môžem ... Pri tréningu ma to trocha potiahne a mám tu aj doť slušné výhody ...

Určite sa nenahneváš , keď sa trocha povenujem aj tvojmu súkromiu ... Povedz nám niečo o tvojej manželke , prípadne synovi . Bude z tvojho syna tiež kulturista ?

Moja manželka Ivka mi nikdy do trénovania nevravela a preto jej moc moc dakujem ... Ona ráno bycikluje 60 minut a cez víkend ide rada so mnou do fitka , tomu som veľmi rád . Syn alex neviem , ale asi nie , nebol by som proti , ale skôr typ tanečný , prihlasil som ho na hip-hop , Som rád že je tam a má aspoň nejaký pohyb v dnešnej dobe ...

Vaša rodina je známa ako kulturistická , ked že aj tvoj brat šaňo je ďalším úspešným kulturistom . Okrem vás dvoch máte daľších dvoch bratov .. Venujú sa aj oni posilovaniu ?

Ano , Šaňo je majster slovenska a daľší bratia adam a dominik tiež privoňali ku železu , zatiaľ sú len začiatočníci ale kto vie ... čas ukáže

Teraz by som sa povenoval nejakým tvojim záľubám a koníčkom . čomu sa venuješ vo voľnom čase ?

V diéte krížovky ... to je moje . rýchle autá ,jazda v aute a na motorke . TV , rodinka , výlety , jedlo , kino a pes ronnie

Viem že si si prešiel nejakými zraneniami , može nám povedať akými ?

No 2 alebo 3 ? Roky dozadu som mal nepeknú zlomeninu ruky po nehode na motorke , ale ako hardcore som sekol sadru po troch týždnoch a trénoval som ... a je GOOD
Tento rok ma pliecko troška škrelo , zápal ... Mal som dosť hnisu v pleci 2x za sebou . Po mesiaci mi rezali plece a nemal som minimálne dva týždne trénovať ... Ale ja som vydržal 3 dni a šiel som na to .

Jeden tvôj veľký „kôň“ ťa takmer v roku 2008 pripravil o účasť na súťaži . Predpokladám že vieš na čo narážam , preto ak ti to nerobí problém , povedz nám niečo o tom ...

No ... Honda RR 929 ... Mal som nehodu na šturci , kde ma čelne zrazil druhý motorkár . Ja v nemocnici , motorka na šrotovisku ... Ale som tu a trénujem

Čitateľov by zaujímalo aj niečo o tvojom zamestnaní ... Ćím sa živíš ? Predpokladám že je to trénerstvo , keďže si kvalifikovaný osobný tréner . Alebo sa mýlim ?

Od 18-kysom robil asi 4 práce . Bol som v armáde – prápeor okamžitej reakcie v špeciálnej jednotke . Momentálne sa živím ako živnostník . Ale mám aj trénerstvo 3 triedy

Ako je to u teba so sponzormi ? Si sebestačný alebo ti niekto pomáha v oblasti financíí ?

Tu je to veľmi ťažké ... Maám jedného – dvoch známych , čo mi trocha pomáhajú s prípravou , ale stále nič nemám . Ak by mal niekto záujem mi pomôcť hocijakou pomocou , môže ma kontaktovať / 0908-853885 / Cením si všetko , každú rozumnú pomoc .

Keby si mal možnosť niečo odkázať potencionálnym sponzorom čo by to bolo ? Prezentuj nám svoje silné stránky športové ako aj povahové , prečo by mali investovať práve do teba ?

Prečo práve do mňa ? Lebo budete ešte o mne počuť ... Ja čo chcem , to dosiahnem ... Neviem kedy , ale dosiahnem ...

Ako všetci dobre vieme , „železný šport „ na profi úrovni sa nezaobíde bez suplementácie . Povedz nám niečo o tvojich obľúbených značkách a kontrétnych produktoch ...

Značka Bestnutrion , nutrend , gaspari proteín mi moc chutil ...

Čitatelia by mi neodpustili , keby som sa ťa neopýtal na otázku , ktorú veľa kultuiristov nemajú radi ...
Tvoje miery súťažné ako aj objemové a samozrejme maximálne výkony .

Nemeriam sa , ale biceps cez 50 v objeme a 48-49 v diete
Maximálky nerobím ...
V tréningu tlak 190x3 , drepy 240x4 predný , ale už také váhy na drepy nedávam , max.do 200 kg a viac opakovaní . Neskúšam viacej , nechcem mať valce ale pekné hlboké stehná

Neoddelitelnou súčasťou prípravy je aj spravovanie . Keďže si vyučený kuchár , predpokladám že ti tvoje vzdelanie aj dosť pomáha pri správnom stravovaní ... Varíš si sám ? Máš nejaký svoj zaujímavý recept , ktorý by mohol čitateľov zaujímať ? Aké máš obľúbené jedlá do objemu a rysovačky ?

Kuchár som , ale varím si len kuracinku , ryžu , zemiaky , ako každý kulturista ... Moja žienka mi raz za čas urobí halušky a tak ...

Keby si si mal spomenúť na všetky svoje doterajšie tréningové systemy , ktorý ti najviac vyhovoval ? Ak môžeš , napíš nám aj svoj podrobný tréningový rozpis ...

Trénujem tvrdo , aspoň sa snažím ... Väčšinou trénujem 2+1 a aspoň 2svalové partie v tréningu . Ťažké váhy , ale intenzita musí byť . 2 ľahšie série , 2-3 ťažké . to je všetko . Striktná technika , radšej menšie váhy a lepšie ako naopak

Ako vnímaš ty pojem kulturistika? čo pre teba znamená? Čo pozitívne ti dala do života ?

Kulturistika je pre mňa stýl života , neberiem to len ako šport , je to pre mňa štýl . Proste žijem alebo sa aspoň snažím žiť ako kulturista . Naučila ma sebadisciplíne , vážiť si samého seba , šetriť a tvrdo si ísť za svojim cieľom ...

Myslím že naši čitatelia sa mali možnosť o tebe dozveduieť dosť zauj´mavého , preto by si nám ešte mohol povedať niečo o svojich súkromných ako aj športových plánoch ... Máš už naplánovanú nejakú daľšiu súťaž ? Dokedy sa chceš venovať súťaženiu ? Kam to chceš dotiahnuť ?

Chcem absolvovať daľšie súťaže , na rok na jar zase obhájiť zlato a titul a ukázať sa v dobrom svetle ako teraz a skúsiť nabrať cca 5 kg čistých svalov na moju kostru , a potzom by to mohlo byť zaujímavé ... Ak pán boh dá , časom by som chcel štartovať aj na ME , MS ...

Moja predposledná otázka sa bude týkať používania , resp. zneužívania steroidov v tomto športe... Čo si myslíš o pubertiakoch , ktorí poriadne nevedia čo je kreatín a poškuľujú po anabolikách ?

Toto neuznávam... ja trénujem tvrdo bez akejkolvek prestávky 9 rokov a ked vidim chlapčekov ako koketujú o steroidoch tak je mi smiešne z toho. Necvičia , nejedia , nespia a chcú sypať do seba všetko možné ani nevedia čo berú . Nič nevedia , nemajú poznatky o tom , čo im to môže urobiť , že im to môže moc ublížiť ...Min . rok trénovať poctivo a možno s nejakými doplnkami , a potom je to už na každom dospelom človeku čo a ako sa rozhodne ... J e to každého osobná vec a jeho súkromie......
Nemám rád , ked počujem reči týpkov vo fitku , že ked sypnem , za 6 mesiacov som taký istý ...
Nech skú si a uvidi , všetko je len doplnok , základ je strava , spánok a tréning . Všetko ostatné vám može len dopomoct alebo uškodiť , ked budete netrpezliví a neodborní .

Na záver máš priestor čokoľvek komukoľvek odkázať , poďakovať alebo doplniť o sebe , čo by mali o tebe čitatelia vedieť .

Ďakujem kamarátovi do Ba a do Nz . A každému čo mi pomohli a pomáhajú , mojej rodine , bratom , rodičom , a hlavne mojej Ivke a synovi Čo odkazať ? O rok daľšie zlato !!!

Na záver pridavam zopár fotiek z tohto roku :

Majstrovstvá slovenska 2011 Bratislava

Veľká cena Starej Ľubovne

Podpis autora:

Pozor zmena administrátora !!! V prípade potreby kontaktujte nového administrátora : Fitpotreby.sk

|^^^^^^^^^^^)\\
| ..fitpotreby.sk.. ||'""|""\____
| _____________l ||__|_|____|
(@!)!(@)"""""**|(@) (@)**|(@)

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

JOKER
 Predmet príspevku: Re: Krakovský Martin
Napísal: Pia Máj 20, 2011 3:21 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Obrázky: 1

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 1 x
Mozoláni je odbornik na slovovzatý , urcite pod jeho vedením dosiahnes este lepsi progres ako si zaznamenal za posledný rok za posledný rok si išiel veľmi dobre hore

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

xLeitonx
Napísal: Pia Máj 20, 2011 8:13 pm 
tlčhuba
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 11 x
Obdržal: 30 x
vek: 19
cvičím: 3r.
váha: 85kg
výška: 175cm
Martin nam pripravil velke prekvapenie na tohtorocnych MSR ked prisiel velmi dobre pripraveny a vsetci sme urcite videli ten svalovy pokrok !
Takze nech sa dari a prajem vela dalsich uspechov !

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

TRCO
Napísal: Ned Máj 22, 2011 2:25 pm 
nemluvna
nemluvna
Majster SR
Majster SR
VIP
VIP
Obrázok užívateľa

Obrázky: 33

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
vek: 26
cvičím: 9r.
trenerská licencia: III.TRIEDY
váha: 90kg
výška: 169cm
sútažná federácia: SAKST
dakujem vsetkym co mi fandia..........diiik

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Sob Apr 14, 2012 8:45 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 176 x
Obdržal: 302 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
Maťo Krakovský stehná dnes (deň pred) MAJSTROVSTVAMI SLOVENSKA 2012. Sú ako vytesané od sochára však?

Tak isto sa môžete tešiť na video s týmto ostrieľaným borcom Slovenskej kulturistiky ktoré natočím len pre vás.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Uto Apr 17, 2012 1:41 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 176 x
Obdržal: 302 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 84kg
výška: 171cm
Medzinárodné majstrovstvá slovenska 2012 - Košice 15.4.2012

2.miesto do 90kg

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

--------------------------------------------------------------

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 6 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia