Bydlisko: Martin Poďakoval:167 x Obdržal:289 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Drobec píše:
joj dobre sa to cita , no skoda ze nie sme z jedneho mesta... co sa tyka fotiek tak hanbit sa nehanbim skor si myslim ze este nieje vobec na co sa pozerat ... ale uvidim mozno nieco hodim...
Budes aspom prikladom pre dalsie uzivatelky. Ci sa da pozerat to uz sam viem ono treba mat na to odborny pohlad. V dnesnej dobe su aj muzi hamblivky co som sa presvedcil tu na fore. Pred 10 rokmi ked som povedal zene pretekarke aby sa vyzliekla tak to urobila bez akych kolvek reci a obzrel som si ju. Ale uz odbocujem od temy.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mamut
Predmet príspevku: Re: Stravovanie pred alebo po tréningu v nezvyčajných hodinách
Napísal: Ned Jún 17, 2012 2:48 pm
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x vek: 30 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 80kg výška: 180cm sponzora: nemám
Zdravim,
chtel bych se tady zeptat jak to mate behem dne se stravovanim,konkretne proteiny a sacharidy,jedna se mi to,ze kdyz clovek nema v praci nejake stabilni zazemi,k tomu malo casu,porad nekde cestuje,je spise venku,jak v prubehu dne efektivne davkovat treba protein,ted to mam takhle-rano,nekdy odpoledne kdyz stiham a pak az vecer po treninku nebo jeste na noc.Vim,ze je spatne,kdyz si na to clovek neudela cas ale nekdy to proste nejde.Nepripada mi to jako dobry napad nosit sebou neco namichane a podobne nebo se mylim ?
diky
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Stravovanie pred alebo po tréningu v nezvyčajných hodinách
Bydlisko: Martin Poďakoval:167 x Obdržal:289 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
mamut píše:
Zdravim,
chtel bych se tady zeptat jak to mate behem dne se stravovanim,konkretne proteiny a sacharidy,jedna se mi to,ze kdyz clovek nema v praci nejake stabilni zazemi,k tomu malo casu,porad nekde cestuje,je spise venku,jak v prubehu dne efektivne davkovat treba protein,ted to mam takhle-rano,nekdy odpoledne kdyz stiham a pak az vecer po treninku nebo jeste na noc.Vim,ze je spatne,kdyz si na to clovek neudela cas ale nekdy to proste nejde.Nepripada mi to jako dobry napad nosit sebou neco namichane a podobne nebo se mylim ?
diky
Ahoj. Myslis ze si jediny? Aj pretekari na vysokej urovni a velmi zname osobnosti si vedia poradit v tejto situacii! Jedlo si pripravuj a nos zo sebou proste improvizuj!
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
mamut
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
mamut
Napísal: Ned Jún 17, 2012 5:57 pm
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x vek: 30 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 80kg výška: 180cm sponzora: nemám
Ano improvizace,jen me zajimalo jak v takoveto situaci dokazi improvizovat jini (takze takova mala polni kuchyne).
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Spolupracujeme
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz