Bydlisko: Nové Zámky Poďakoval:16 x Obdržal:51 x meno a priezvisko: Igor Illés vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 5r. váha: 102kg výška: 175cm najoblubenejšia značka doplnkov: muscletech sponzora: hladám sútažná federácia: NPC
Na dochutenie:
Sojová omčka
Kečup ( najlepšie s nízkym obsahom cukru )
Horčica Kremžská
Omáčka na mäso
- pokiaľ sa pridávajú v rozumnom množstve formu neskazia naopak pomôžu pribrať ďalšie cenné kg ( myslim vždy svaly nie balast )
Podpis autora:
Kulturistika je najdrahší šport na svete. Môžeš ju buď milovať alebo nenávidieť. Preto treba eliminovať všetky negatívne faktory, ktoré Ťa môžu ohroziť. Medzi iným aj vlastnú nevedomosť!!!
Igor Illes- bodybuilding champion
osobný tréner- nové zámky - kontakt : 0915/548611 alebo igorilles@gmail.com
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
D.T>
Predmet príspevku: Re: Jedalnicek v objemovke
Napísal: Ned Júl 04, 2010 2:58 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x vek: 18 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: Zatiaľ nie váha: 90kg výška: 179cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
+Ovocie (banán, jablko, jahody,čucoriedky)
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Janci
Predmet príspevku: Re: Jedalnicek v objemovke
Napísal: Štv Apr 05, 2012 12:02 am
nemluvna
Poďakoval:4 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Ján Bučko vek: 22 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 82kg výška: 185cm sponzora: nemám
Caute mate niekto spisany nejaky konkretny jedalnicek co jest na objem? Tiez by som chcel ale priberat co najmenej tukov, je to blbost?Myslim zvysit objem s co najmenej tukmi, lebo nerad by som jedol len pre to aby som pribral, ide mi o svalovu hmotu, dik za rady.
Bydlisko: Martin Poďakoval:162 x Obdržal:282 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 84kg výška: 171cm sponzora: nemám
Janci píše:
Caute mate niekto spisany nejaky konkretny jedalnicek co jest na objem? Tiez by som chcel ale priberat co najmenej tukov, je to blbost?Myslim zvysit objem s co najmenej tukmi, lebo nerad by som jedol len pre to aby som pribral, ide mi o svalovu hmotu, dik za rady.
Jednoducha rada choj na ryzi a mase k tomu zelenina, ptotein aspon 70%. Tam nemas co pokazit.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
http://www.fitpotreby.sk/clanky/bodybui ... ybuilding/ precitaj si toto
Jedalnicek na pribratie svalovej hmoty.
ryza, kura
kura, ryza
ryza, kura varene na vode, bez tuku
nizkotucne veci, tvaroh
vajcia - bielka
celozrnne pecivo
ryby
sem tam mozes dat aj maso, hovadzie chude alebo aj bravcove chude
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz