Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 109kg výška: 180cm sponzora: nemám
nazdar chcem sa poradit ospravedlnujem sa za založenie temy ale som zufaly,mam taky problem neviem co zjiest ak som vecer hladny
mam 110kg vysku 181 takze dost nadvaha zacal som cvicit chcem sa spytat ako prve mozem mat kardio pred treningom aspon take 20minutove?nejde mi o nieake velke svalstvo t snazim sa schudnut hlavne..
moj hlavny problem je ze neviem co zjiest poradte mi
napr
9.30 jem odtucneny tvaroh
10.30 mi zacina trening ....
13.00 ryza+ naprirodno kuracie prsia ...
o 18.00 si uvarim vajcia 6 a jem bez žltok
moj hlavny problem je ze neviem co zjiest medzi hodinami 14.00-17.00
Niekedy ma chiti strasny hlad o takej 20.00 a tazko sa mi zaspava prosim poradte mi budem vam velmi vdacny
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
kup si protein, doporučuju 80 - 90% to můžeš použít jako náhradu jednoho či dvou jídel, jinak kuřecí, krůtí a ryby můžeš se zeleninou v jakém koliv množství (samožřejmě uvařené rozumnym způsobem)
jinak ten tvaroh bych dal spíš na noc, ráno klidně dej nějaký komplexní sacharidy (ovesné vločky, musli, rozinky....)
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 109kg výška: 180cm sponzora: nemám
nechcem brat protein a ani spalovac skor som chcel radu co mozem zjest medzi tym z coho sa nepribera ...a aj vecer byvam dlho hore aj do jednej rano takze potrebujem pomoct s jedalnickom poradte pls chcem zhodit co najviac
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
novyclovek píše:
nechcem brat protein a ani spalovac skor som chcel radu co mozem zjest medzi tym z coho sa nepribera ...a aj vecer byvam dlho hore aj do jednej rano takze potrebujem pomoct s jedalnickom poradte pls chcem zhodit co najviac
tych 6 vajec daj na ranajky a tvaroh tesne pred spanim. medzi 14-17 hod. daj kuracie/morcacie prsia s ryzou popripade mozes hovadzie. Mas tam len jednu porciu poriadneho jedla co je malo. Vecer ked budes hladny daj nejaku zeleninu s masom bez prilohy, to neuskodi.
zarad aj beh, alebo korcule, bicykel a pod. najlepsie rano na lacno, ked si fakt hladny zasyt sa len tolko aby si nepocitoval hlad a zarad vela zeleniny surovej a ovocia
Poďakoval:37 x Obdržal:59 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 86kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
novyclovek píše:
dakujem vsetkym za rady len sa chcem opytat ten tvaroch tesne pred spanim ? nepriberem stoho ked budem jest tesne pred spanim ?chcem co najviac spalit
neboj sa nepriberies. Jasne ze musis kupit jemny tvaroh, ten ma trocha sacharidov co je ok a minimum tukov. Ja jem konkretne Rajo jemny hrudkovity. Ten ma iba 2,5g tukov na 100g. kazdy den pred spanim pol balenia (125g).
Bydlisko: Martin Poďakoval:155 x Obdržal:252 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
novyclovek píše:
dakujem vsetkym za rady len sa chcem opytat ten tvaroch tesne pred spanim ? nepriberem stoho ked budem jest tesne pred spanim ?chcem co najviac spalit
pred spanim ti doporucujem protein alabo konzervu tuniaka vo vlastnej stave. pripadne oboje.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz