Poďakoval:85 x Obdržal:124 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Rád by som zistil efektivitu reklamy , ktorú máme "vonku" zrealizovanú . Táto anketa nám pomôže zistiť , na akých typoch reklamy musíme zapracovať a zefektívniť ju , aby sme sem prilákali čo najviac nových užívateľov ... Preto budeme radi , pokiaľ sa všetci vyjadríte , ako ste sa o nás dozvedeli ... Ďakujeme ...
Zo všetkých , ktorí zahlasujú / systém eviduje každý hlas v ankete / alebo sa vyjadria v tejto téme , vyžrebujeme jedného , ktorý získa nejakú pozornosť z e-schopu http://www.fitpotreby.sk
Za tento príspevok autora
papagiorgo
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
VojtaCZ
Predmet príspevku: Re: Odkiaľ ste sa dozvedeli o tomto fóre ?
Napísal: Sob Jan 07, 2012 9:46 pm
nemluvna
Poďakoval:1 x Obdržal:3 x meno a priezvisko: Vojta Jonáš vek: 14 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 178cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám
Google - hledal jsem nějaké dobré fórum o bodybuildingu. "bodybuilding forum"
VojtaCZ
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
natural
Poďakoval:8 x Obdržal:7 x meno a priezvisko: Ján Profant vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 83kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: biotech nutrition sponzora: nemám
Google - do vyhľadávača klasicky ,,bodybuilding fórum", a myslím, že názov domény je tiež vybraný veľmi prezieravo, hodí to ako prvý výsledok :D
Kotlik
poďakoval uživateľ
papagiorgo
Podpis autora:
Per aspera ad astra. Tŕnistou cestou ku hviezdam.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Poďakoval:59 x Obdržal:38 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
podobne ako napísal sponzor ..poznal som sa s naším BOSSom už aj predtým a keď sa toto rozbiehalo tak ma o tom informoval a tak som tu a neľutujem ani trošku
milankos512
sa poďakovali - 2
papagiorgo, vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
aNs_
Poďakoval:14 x Obdržal:7 x vek: 23 pohlavie: žena cvičím: menej ako 1r. váha: 57kg výška: 172cm sponzora: nemám
prisla mi pozvanka na jednom ceskom fore, ktore som vsak uz isty cas ani nenavstevovala, o pozvanke som bola informovana mailom ... dakujem papagiorgo , fajnove forum
Podpis autora:
,,kto chce hľadá spôsoby, kto nie dôvody"
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Drobec
Napísal: Štv Mar 08, 2012 5:50 pm
tichá voda
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz