bad_angel_86 píše:
pepeknamornik2 píše:
Ja som len chcel vedieť, že či je niekto kto ho išiel samotný za účelom spalovania tuku, ale vidím, že asi nie...Ja som inak salbutamol vyradil z kategórie tuk spalujúcich látok...
-salbutamol a clenbuterol sú prakticky rovnaké látky s veľmi rozdielnym half-life, čím medzi nimi vznikajú podstatné rozdiely v účinkoch, stručne povedané:
Clenbuterol = mierne antikatabolický, výraznejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
Salbutamol = mierne anabolický, miernejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
-z toho jasne vyplýva, že clenbuterol je vhodnejší počas cyklus, je ho možné ale zaradiť aj v PCT, salbutamol zase skôr do PCT
-a teraz priamo k tvojej otázke = ANO môžeš ho užívať aj samostatný, netreba ale čakať zázraky, niekoľko ľudí použilo systém, ktorý som im odporúčil a to je = najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom, kto mal menej financií tak so stanozolom, za 2 mesiace pri poriadnej diete je človek na nespoznanie, par kg svalov navyše, výrazné zníženie tuku a parádna tvrdosť
Ja som totiž chcel ísť naopak že najprv salbutamol a potom clenbuterol + stanozol, ale asi skúsim to, čo si napísal a ako dlho mám ísť clenbu a ako dlho salbu so stanozolom ?