Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 100kg výška: 180cm sponzora: nemám
bad_angel_86 píše:
pepeknamornik2 píše:
Ja som len chcel vedieť, že či je niekto kto ho išiel samotný za účelom spalovania tuku, ale vidím, že asi nie...Ja som inak salbutamol vyradil z kategórie tuk spalujúcich látok...
-salbutamol a clenbuterol sú prakticky rovnaké látky s veľmi rozdielnym half-life, čím medzi nimi vznikajú podstatné rozdiely v účinkoch, stručne povedané:
Clenbuterol = mierne antikatabolický, výraznejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
Salbutamol = mierne anabolický, miernejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
-z toho jasne vyplýva, že clenbuterol je vhodnejší počas cyklus, je ho možné ale zaradiť aj v PCT, salbutamol zase skôr do PCT
-a teraz priamo k tvojej otázke = ANO môžeš ho užívať aj samostatný, netreba ale čakať zázraky, niekoľko ľudí použilo systém, ktorý som im odporúčil a to je = najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom, kto mal menej financií tak so stanozolom, za 2 mesiace pri poriadnej diete je človek na nespoznanie, par kg svalov navyše, výrazné zníženie tuku a parádna tvrdosť
Ja som totiž chcel ísť naopak že najprv salbutamol a potom clenbuterol + stanozol, ale asi skúsim to, čo si napísal a ako dlho mám ísť clenbu a ako dlho salbu so stanozolom ?
Bydlisko: Martin Poďakoval:150 x Obdržal:247 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
pepeknamornik2 píše:
bad_angel_86 píše:
pepeknamornik2 píše:
Ja som len chcel vedieť, že či je niekto kto ho išiel samotný za účelom spalovania tuku, ale vidím, že asi nie...Ja som inak salbutamol vyradil z kategórie tuk spalujúcich látok...
-salbutamol a clenbuterol sú prakticky rovnaké látky s veľmi rozdielnym half-life, čím medzi nimi vznikajú podstatné rozdiely v účinkoch, stručne povedané:
Clenbuterol = mierne antikatabolický, výraznejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
Salbutamol = mierne anabolický, miernejšie spaľuje tuk, zvyšuje vytrvalostnú silu
-z toho jasne vyplýva, že clenbuterol je vhodnejší počas cyklus, je ho možné ale zaradiť aj v PCT, salbutamol zase skôr do PCT
-a teraz priamo k tvojej otázke = ANO môžeš ho užívať aj samostatný, netreba ale čakať zázraky, niekoľko ľudí použilo systém, ktorý som im odporúčil a to je = najprv samotný clenbuterol, tak 14 dní pauza a potom salbutamol s oxandrolónom, kto mal menej financií tak so stanozolom, za 2 mesiace pri poriadnej diete je človek na nespoznanie, par kg svalov navyše, výrazné zníženie tuku a parádna tvrdosť
Ja som totiž chcel ísť naopak že najprv salbutamol a potom clenbuterol + stanozol, ale asi skúsim to, čo si napísal a ako dlho mám ísť clenbu a ako dlho salbu so stanozolom ?
Ked chces ist stanozol tak urcite 6 tyzdnov.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval: 0 x Obdržal:24 x vek: 70+ pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: viac ako 130kg výška: viac ako 210cm sponzora: nemám
-Zmysel by to pekne dávalo ešte ak by si to šiel stanozol takmer počas celej "kúry"
-Teda šiel by si stanozol pyramídovo spolu s clenbuterolom 21 dní, tak dalej pokračuješ na stanozole s tým ale že od clenbuterolu máš 14 dní pauzu a potom pomaly vklesávaš stanozol a pridávaš salbutamol, po vysadení stanozolu by som nasadil večer pred spaním ketotifen, ktorý by som šiel až do konca "kúry" so salbou
Poďakoval: 0 x Obdržal:24 x vek: 70+ pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: viac ako 130kg výška: viac ako 210cm sponzora: nemám
Salbutamol&Klenbuterol
-Často krát sa stretávam s otázkou, aký je rozdiel medzi týmito dvoma liekmi, mnoho podobných otázok je smerovaných aj priamo na fórum, preto v skratke sa budem snažiť opísať základné rozdiely medzi týmito dvoma liekmi:
Salbutamol je
:arrow: 2. generáciou beta-agonistov, ktorý stimuluje B1 a B2 receptory
:arrow: mierne anabolický
:arrow: spaľuje tuk iba veľmi mierne, ak vôbec
:arrow: zvyšuje vytrvalostnú silu
:arrow: vhodný predovšetkým do PCT na predĺženie anabolického efektu
:arrow: má menej výrazné vedľajšie účinky
Klenbuterol je
:arrow: 3. generáciou beta-agonistov, ktorý stimuluje len B2 receptory
:arrow: antikatabolický a to pomerne dlhú dobu počas jeho užívania
:arrow: výrazne spaľuje tuk, ale len krátku dobu počas jeho užívania (cca 14 až 21 dní)
:arrow: zvyšuje vytrvalostnú silu
:arrow: vhodný predovšetkým do kúry s cieľom spaľovať tuk
:arrow: má výraznejšie vedľajšie účinky
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz