Staň sa členom nášho VIP klubu!
Rozhodnutím komisie, zloženej z tímu BodyBuilding-Fóra, sa môže stať členom prestížneho klubu každý registrovaný užívateľ. Chcete vedieť viac? »
Bydlisko: Martin Poďakoval:192 x Obdržal:331 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
matybb píše:
Superanabolon sa uz dlhsiu dobu nevyraba!
To je uz zname ale este sa da zohnat aspon sa dalo ked som sa pytal distributora bolo este daco skladom. To bola asi tak 3 mesiace do zadu.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval:14 x Obdržal:1 x Meno a priezvisko: martin radvansky Vek: 33 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 115kg Výška: 191cm najobľúbenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition Sponzora: nemám
vlastomenn píše:
matybb píše:
To je uz zname ale este sa da zohnat aspon sa dalo ked som sa pytal distributora bolo este daco skladom. To bola asi tak 3 mesiace do zadu.
ofiko cez lekaren uz nie.takze ked ma zasoby:)no ale uz to konci kedze datum expiracie neni vecny
Bydlisko: Martin Poďakoval:192 x Obdržal:331 x Meno a priezvisko: Vlastimil Lunter Vek: 35 Pohlavie: muž Cvičím: viac ako 20r. Hmotnosť: 84kg Výška: 171cm Sponzora: nemám
matybb píše:
vlastomenn píše:
matybb píše:
ofiko cez lekaren uz nie.takze ked ma zasoby:)no ale uz to konci kedze datum expiracie neni vecny
Suprak sa da ale zohnat na ciernom trhu samozrejme napodobenina. Mal som ho nedavno v ruke ja na nerozpoznanie ale jednoznacne na obale som hned videl inu kvalitu podtlace.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Naše fórum Vám ponúka možnosť využiť online poradenstvo cez internet . Nemusíte nikam chodiť , je to pohodlné a rýchle , stačí si cez internet objednať uvedené služby na mieru podľa vašich potrieb priamo z pohodlia domova za veľmi výhodné ceny ...
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 80kg Výška: 181cm Sponzora: nemám
Se steroidy.eu tu máte nějaký zkušenosti, že jde o zaručenou pravost?
V záložce Methandienone sem našel 4 , který si mam vybrat?
Nebo je to jedno a učinná látka se nijak neliší?
A co dávkování? Přemejšlel sem třeba 3týdny 20mg a pak 3 týdny 15mg, neni to málo?
frabato píše:
Se steroidy.eu tu máte nějaký zkušenosti, že jde o zaručenou pravost?
V záložce Methandienone sem našel 4 , který si mam vybrat?
Nebo je to jedno a učinná látka se nijak neliší?
A co dávkování? Přemejšlel sem třeba 3týdny 20mg a pak 3 týdny 15mg, neni to málo?
Citaj tu: Re: Povedali o nás naši zákazníci ...
Latka sa nelisi len vyrobca! Methandienon a ani ziadny steroid sa neuziva samostatne cize ho treba kombinovat s inou latkou. Jedina latka ktora sa moze podavat samostatne je TESTOSTERON. Vhodna oralna kombinacia je so STANOZOLOLOM.
Podpis autora:
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x Vek: 22 Pohlavie: muž Cvičím: 5r. Hmotnosť: 80kg Výška: 181cm Sponzora: nemám
Ok, Díky.
A měl bys nějakej ukázkovej příklad, jak taková kůra má vypadat Stanzol a Danabol...?
o Stanzolu nic nevim, četl sem že Danabol je dost učinej i samostatně....Ale samozřejmě, osobní zkušenosti nulový.
frabato píše:
Ok, Díky.
A měl bys nějakej ukázkovej příklad, jak taková kůra má vypadat Stanzol a Danabol...?
o Stanzolu nic nevim, četl sem že Danabol je dost učinej i samostatně....Ale samozřejmě, osobní zkušenosti nulový.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
tomek12
Predmet príspevku: Fake steroidy - pravosť steroidov
Poďakoval: 0 x Obdržal:1 x Vek: 32 Pohlavie: muž Cvičím: menej ako 1r. Hmotnosť: 75kg Výška: 173cm najobľúbenejšia značka doplnkov: atp nutrition Sponzora: nemám
Tiež som objednal z netu Clenbuterol Hydrochloride od Sopharmy.
Trochu ma to zaskočilo,lebo tam bol presne taky exspiračný dátum a výrobne číslo,aké som videl na FAKE stránke niekde v UK,kde chalan ukázal,že pravé tablety sú označovane vyrobním číslom a exspiračný dátum je až pod nimi a je to písane v bulharčine.
Skúsil som teda už v aute si dať jednu tabletu a šiel som na návštevu,kde mi síce ponúkli kávu,ale kvôli diéte CKD som odmietol.
Po 4 hodinách to so mnou nič neurobilo,bolo už 21,00 a cítil som sa unavený,čiže bol som si istý,že je to FAKE a nebolo mi treba sa ani dopovať clenom,aby som sa nervózne roztriasol z toho,aký som hlúpy,že som to objednal z netu.
Ráno mi to nedalo a tak som dal druhy a pol hodinu stále nič,tak som skúsil kofeín,urobil som si silnú kávu a stále nič,dal som ďalšiu a nič,Tak som sa vyobliekal do posilky a nejako divne sa mi navliekalo tričko.
Moj FAKE z netu začal konečne účinkovať.Triasi sa mi zrazu ruky.
Jeden chlapík mi tvrdil,že ho berie a že ma minimálne vedľajšie,že budem prekvapený neskor.
Moc som mu neveril,ale teraz som sa celkom potešil,došiel do posilky a z tréningu nebolo nič,lebo sa mi všetko klepalo a cítil som sa trápne,tak som odišiel,že sa vyklepem doma.Asi po 4 hodkach mi to ustalo,čo ma zase vytočilo.
Zavolal mi známy,že či idem hrať futbal do telocvične.Fakt som rozmyšlal nad ďalšou tabletou,ale bal som sa,keďže nemám skúsenosti,zvyšovať dávku čo i len zo zvedavosti.Urobil som si tretiu kávu a šiel som na futbal.
Hráme futbal a ukázalo sa,že clen nemá asi takéto schopnosti dopingu,ako sa vraví....ale iba prvú polhodinu....pomaly som sa tam plazil,bolo mi zle a nevládal som.Trochu som si oddýchol na lavičke,napil sa a asi po polhodine som už bežal ako srnka,perfektne sa mi dýchalo a vládal som,už ma nepichalo v boku a bolesť v hrudi ako keby sama odišla.
Takže taka je moja skúsenosť zatiaľ so Sopharmou.
Za tento príspevok autora
tomek12
poďakoval uživateľ
vlastomenn
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Predmet príspevku: Re: Fake steroidy - pravosť steroidov
tomek12 píše:
Tiež som objednal z netu Clenbuterol Hydrochloride od Sopharmy.
Trochu ma to zaskočilo,lebo tam bol presne taky exspiračný dátum a výrobne číslo,aké som videl na FAKE stránke niekde v UK,kde chalan ukázal,že pravé tablety sú označovane vyrobním číslom a exspiračný dátum je až pod nimi a je to písane v bulharčine.
Skúsil som teda už v aute si dať jednu tabletu a šiel som na návštevu,kde mi síce ponúkli kávu,ale kvôli diéte CKD som odmietol.
Po 4 hodinách to so mnou nič neurobilo,bolo už 21,00 a cítil som sa unavený,čiže bol som si istý,že je to FAKE a nebolo mi treba sa ani dopovať clenom,aby som sa nervózne roztriasol z toho,aký som hlúpy,že som to objednal z netu.
Ráno mi to nedalo a tak som dal druhy a pol hodinu stále nič,tak som skúsil kofeín,urobil som si silnú kávu a stále nič,dal som ďalšiu a nič,Tak som sa vyobliekal do posilky a nejako divne sa mi navliekalo tričko.
Moj FAKE z netu začal konečne účinkovať.Triasi sa mi zrazu ruky.
Jeden chlapík mi tvrdil,že ho berie a že ma minimálne vedľajšie,že budem prekvapený neskor.
Moc som mu neveril,ale teraz som sa celkom potešil,došiel do posilky a z tréningu nebolo nič,lebo sa mi všetko klepalo a cítil som sa trápne,tak som odišiel,že sa vyklepem doma.Asi po 4 hodkach mi to ustalo,čo ma zase vytočilo.
Zavolal mi známy,že či idem hrať futbal do telocvične.Fakt som rozmyšlal nad ďalšou tabletou,ale bal som sa,keďže nemám skúsenosti,zvyšovať dávku čo i len zo zvedavosti.Urobil som si tretiu kávu a šiel som na futbal.
Hráme futbal a ukázalo sa,že clen nemá asi takéto schopnosti dopingu,ako sa vraví....ale iba prvú polhodinu....pomaly som sa tam plazil,bolo mi zle a nevládal som.Trochu som si oddýchol na lavičke,napil sa a asi po polhodine som už bežal ako srnka,perfektne sa mi dýchalo a vládal som,už ma nepichalo v boku a bolesť v hrudi ako keby sama odišla.
Takže taka je moja skúsenosť zatiaľ so Sopharmou.
Napis mi expiracku tej clenby.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Google [Bot] a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Slovakmuslemen •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz