Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
Jmenuji se Marek, je mi 32 let, cvičim 7 let a moje rozměry jsou výška 175 cm a váha 95 - 110 kg (podle toho v jaké fázi jsem). Když jsem začal cvičit, to mi bylo kolem 24 let, tak jsem vážil 65 kg a za první rok poctivého cvičení jsem přibral bezmála 20 kg. Jinak když se pochlubim svým výkonem na který jsem pyšný, tak to je když jsem v zimní silovce dokázal vytlačit v beči 180 kg (sice na hmotnost kolem 110 kg to neni nic moc, ale já nikdy nebyl silový typ a hlavně jsem od přírody ektomorf jak prase!)
Postupem času dodám nějaké foto. Jinak se rád podělim s ostatními o zkušenosti a info.
Bydlisko: Martin Poďakoval:150 x Obdržal:247 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 35 pohlavie: muž cvičím: viac ako 20r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
hruskamara píše:
Jmenuji se Marek, je mi 32 let, cvičim 7 let a moje rozměry jsou výška 175 cm a váha 95 - 110 kg (podle toho v jaké fázi jsem). Když jsem začal cvičit, to mi bylo kolem 24 let, tak jsem vážil 65 kg a za první rok poctivého cvičení jsem přibral bezmála 20 kg. Jinak když se pochlubim svým výkonem na který jsem pyšný, tak to je když jsem v zimní silovce dokázal vytlačit v beči 180 kg (sice na hmotnost kolem 110 kg to neni nic moc, ale já nikdy nebyl silový typ a hlavně jsem od přírody ektomorf jak prase!)
Postupem času dodám nějaké foto. Jinak se rád podělim s ostatními o zkušenosti a info.
Marek oficialne ta tu vitam lebo ta uz poznam min.rok a dufam ze tu budes prispievat pripadne mozes postuchnut dopomoct novacikom v tomto obore pretoze by som rad uvital vzhladom skusenostiam na moderatora tohoto fora ale uz ty musis vediet ci by sa to dalo lebo rodina, cas, praca neikedy nepustia. Ale tymto som chcel povedat ze budes prinosom pre toto forum aj ako uzivatel.
Podpis autora:
Na súkromné správy nereagujem !!!
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
papagiorgo
Predmet príspevku: Re: Mára
Napísal: Uto Feb 14, 2012 9:53 pm
tlčhuba
člen BB-F VIP clubu
Poďakoval:86 x Obdržal:135 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
hruskamara píše:
dufam aqj ja , ze ti onedlho budeme hovoriť kolega
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
tak trochu neskoro, ale vzdy lepsie ako nikdy
Vitaj a cit sa tu dobre, som rad, ze pribudne dalsi skuseny borec.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
audithomas
Predmet príspevku: Re: Mára
Napísal: Pon Feb 20, 2012 6:18 pm
kecal
Poďakoval:3 x Obdržal:20 x meno a priezvisko: marek hruška vek: 31 pohlavie: muž cvičím: 7r. váha: 105kg výška: 175cm sponzora: nemám
jinak jsem zapoměl uvést (a je to docela důležité info) že s AAS jsem začal mít první zkušenost po 5ti letech poctivého cvičení! to jen aby si někdo nemyslel že jsem narostl jen díky AAS! takže na váhu kolem 110 kg jsem se dostal ještě před užíváním AAS.
a další dva roky jsem sbíral info a zkušenosti ostatních (zkušenějších) než jsem se do toho pustil. tak to jen na okraj.
proto já osobně neuznávám když někdo cvičí rok i s cestou a hned by chtěl sypat! nejdříve využít svůj potenciál na maximum a až po vyčerpání všech možností a když se člověk dostane na mrtvý bod, pak by si evidentně mohl pomoci AAS. dříve je to nesmysl!!!
jinak jsem zapoměl uvést (a je to docela důležité info) že s AAS jsem začal mít první zkušenost po 5ti letech poctivého cvičení! to jen aby si někdo nemyslel že jsem narostl jen díky AAS! takže na váhu kolem 110 kg jsem se dostal ještě před užíváním AAS.
a další dva roky jsem sbíral info a zkušenosti ostatních (zkušenějších) než jsem se do toho pustil. tak to jen na okraj.
proto já osobně neuznávám když někdo cvičí rok i s cestou a hned by chtěl sypat! nejdříve využít svůj potenciál na maximum a až po vyčerpání všech možností a když se člověk dostane na mrtvý bod, pak by si evidentně mohl pomoci AAS. dříve je to nesmysl!!!
Dobre ze si to napisal, hlavne pre chalanov, ktory chcu velmi rychlo nabrat, najprv treba prirodzenou cestou.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz