Predmet príspevku: Re: Rysovanie postavy - spalovc tukov
Napísal: Str Máj 25, 2011 10:14 am
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal:2 x vek: 28 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 82kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
Ja by som skusil asi skor korcule inliny (citaj inlajny ) videl som uz vela ludi, co neuveritelne schudli a vyrysovali prave na korculiach a za pomerne kratky cas.
Momentálne aj ja sa snažím čo najviac času tráviť na kolieskových korčuliach, tak snaď aj ja sa budem môcť pochváliť dobrým výsledkom.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Ja by som skusil asi skor korcule inliny (citaj inlajny ) videl som uz vela ludi, co neuveritelne schudli a vyrysovali prave na korculiach a za pomerne kratky cas.
Momentálne aj ja sa snažím čo najviac času tráviť na kolieskových korčuliach, tak snaď aj ja sa budem môcť pochváliť dobrým výsledkom.
ja sa chystam si ich kupit uz dobre dva roky
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:32 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
loy píše:
FitPotreby.sk píše:
no ja som na tom rovnako ale tento mesiac idem kupit uz urcite :)
Poďakoval:81 x Obdržal:121 x meno a priezvisko: Jozef Petrík vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 8r. váha: 95kg výška: 180cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
loy píše:
FitPotreby.sk píše:
šertci mate k.... nejako moc penazí
Podpis autora:
Pozor zmena administrátora !!!V prípade potreby kontaktujte nového administrátora :Fitpotreby.sk
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
whoo
Poďakoval:32 x Obdržal:50 x vek: 22 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 92kg výška: 184cm najoblubenejšia značka doplnkov: atp nutrition sponzora: nemám
papagiorgo píše:
whoo píše:
FitPotreby.sk píše:
loy píše:
FitPotreby.sk píše:
šertci mate k.... nejako moc penazí
keby mas pravdu tak uz sa korculujem
penazi neni nikdy dost
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jordanNBA
Napísal: Pia Feb 03, 2012 1:09 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 179cm sponzora: nemám
Dobrý deň chcel by som sa spytat či nema niekto skusenosti so spalovacom tukou l -carnitine od biotech usa 100 000 mg a l carnitine biotech usa 35 000 mg + 5 mg chromu v maji budem mat 16 rokov
Výška : 179 cm
váha: 80 kg
a chcel by som zacat s rysovanim postavi a chcel by som vediet ci by my tie uvedene l carnitini mohli nejako uškodiť
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
jordanNBA píše:
Dobrý deň chcel by som sa spytat či nema niekto skusenosti so spalovacom tukou l -carnitine od biotech usa 100 000 mg a l carnitine biotech usa 35 000 mg + 5 mg chromu v maji budem mat 16 rokov
Výška : 179 cm
váha: 80 kg
a chcel by som zacat s rysovanim postavi a chcel by som vediet ci by my tie uvedene l carnitini mohli nejako uškodiť
Kazdy karnitin je dobri ale v tvojom veku je to uplne zbytocne uz len preto lebo nemas co na sebe vyrysovat aby to vyzeralo dobre. Nemas na mysli zhodit na vahe?
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
jordanNBA
Napísal: Pia Feb 03, 2012 5:10 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 15 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 179cm sponzora: nemám
no jasne že chcel by som schudnut ale trochu sa aj vyrisovat
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:92 x Obdržal:189 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 16r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
jordanNBA píše:
no jasne že chcel by som schudnut ale trochu sa aj vyrisovat
Vyrysovat znamena vyrysovanie svalovej hmoty ktoru ma nadubudnutu cvicenec po niekolkych rokoch a svalova hmota je rozvojom na patricnej urovni a velkosti objemu. Uz sa rozumieme? Kde si mohol tak vziat svalovy rozvoj v 15tich rokoch? Jedine co ti staci urobit drzat sa na uzde pravidelne sa stravovat 4-5x denne a trenovat potom ta bude aj spalovat.Po treningu mozes dat 20 minut aerobky.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha • Tréningový plán • Tréning a tréningový plán pre každého • Trénink a tréninkový plán pro každého •
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz