Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Kulturistika, Posilňovanie, Fitness
Tisíce lacných položiek!
Posledná návšteva Štv Jan 26, 2012 4:06 pm Aktuálny čas je Štv Jan 26, 2012 4:06 pm

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 
Autor Správa
Vinchenzo
 Predmet príspevku: Boxovanie a cvicenie
Napísal: Sob Jan 21, 2012 4:09 pm 
kecal
kecal
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 0 x
Obdržal: 0 x
Caute chalani.Potreboval by som poradit.Mame taky treningovy plan v ktorom cvicime aj tazke vahy s cinkami a aj boxujeme.Mame to rozdelene tak ze:
Pondelok: Trening s cinkami
Utorok: Box
Streda: Volno
Stvrtok: trening s cinkami
Piatok: Box
Sobota: Volno
Nedela: Kondicny trening (hod medicinbalom, kliky-vyskoky a pod.)

Potreboval by som vediet ci je to takto dobre usporiadane lebo sa nam stava ze tom treningu s cinkami na druhy den nevladame boxovat a sme viacej unaveny.Kamarat s ktorym tento plan cvicim povedal, ze to je dobre na rozhybanie pre stuhnute telo.Ale podla mojho uvazenia by telo si malo jeden den po tom treningu s cinkami odpocinut.Co vy na to?

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
 Predmet príspevku: Re: Boxovanie a cvicenie
Napísal: Sob Jan 21, 2012 4:20 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 39 x
Obdržal: 134 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 34
pohlavie: muž
cvičím: 15r.
váha: 87kg
výška: 171cm
sponzora: nemám
Vinchenzo píše:
Caute chalani.Potreboval by som poradit.Mame taky treningovy plan v ktorom cvicime aj tazke vahy s cinkami a aj boxujeme.Mame to rozdelene tak ze:
Pondelok: Trening s cinkami
Utorok: Box
Streda: Volno
Stvrtok: trening s cinkami
Piatok: Box
Sobota: Volno
Nedela: Kondicny trening (hod medicinbalom, kliky-vyskoky a pod.)

Potreboval by som vediet ci je to takto dobre usporiadane lebo sa nam stava ze tom treningu s cinkami na druhy den nevladame boxovat a sme viacej unaveny.Kamarat s ktorym tento plan cvicim povedal, ze to je dobre na rozhybanie pre stuhnute telo.Ale podla mojho uvazenia by telo si malo jeden den po tom treningu s cinkami odpocinut.Co vy na to?

Treba to skusit dat opacne co by bola lepsia varianta preto ze telo si po zatazeni svalov oddychne ale treba brat aj na vedomie co chlapi robia po veceroch treba spat nie ponocovat a davat viac sacharidov co pomaha v regeneracii.

Podpis autora:

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
 Predmet príspevku: Re: Boxovanie a cvicenie
Napísal: Pon Jan 23, 2012 6:40 pm 
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 96 x
Obdržal: 51 x
Ja by som ten box s cinkami tiez vymenil. Regeneracia je dost dolezity faktor. Najlepsie sa telo zregeneruje pri dostatku bohatej a vysoko energetickej stravy a spanku. Spanok je velmi dolezity. Spanok je pre organizmus najdolezitejsi. Telo mu da prednost aj pred jedlom.

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 1 z 1 [ Príspevkov: 3 ] 

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia