Poďakoval:2 x Obdržal:1 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 179cm sponzora: nemám
Zdravím, chcel by som vedieť, čo pijete behom dňa a koľko toho vypijete. Ja osobne pijem len neperlivú vodu (z vodovodu) tak 3-4 litre denne, ale raz za čas si dám perlivú ochutenú SodaStream, tak dva dcl na deň. Pýtam sa aj preto, lebo v poslednom čase mám problém, v noci sa zobudím smädný ako k*kot a čo je horšie, aj s plným mechúrom, takže sa idem vychcat a musím sa aj napiť. Toto mám niekedy v noci aj 3-4 krát a už ma to mierne otravuje lebo nadránom mám problém zaspať. Alkohol nepijem úplne už asi pol roka.
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
BodyThom13
Predmet príspevku: Re: Čo pijete?
Napísal: Ned Jan 08, 2012 5:00 pm
nemluvna
Poďakoval:2 x Obdržal: 0 x vek: 38 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: viac ako 130kg výška: 197cm sponzora: nemám
Hej, to mas tak. Cim viac vody prijmes v priebehu dna - tym viac problemov z mechurom v noci. To je jednoducho zakon prirody a ten neosalis. Asi vseci to tak maju, co primaju viacej tekutin. Dolezite je stale sa zobubudit pri tejto potrebe
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
loy
Predmet príspevku: Re: Čo pijete?
Napísal: Ned Jan 08, 2012 7:28 pm
nemluvna
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 28 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 80kg výška: 171cm sponzora: nemám
3-4 krát za noc??!! Tak to by som na tvojom mieste vyhľadal lekára. Koľko krát potom chodíš cez deň, 20? Ja neznášam vodu z vodovodu, pijem minerálku, čaj, mlieko, iontový nápoj, syrupovu vodu, hocičo len nie čistu vodu z vodovodu. Ja len keď raz za noc musím vstávať už to považujem za náznak zdrav. problémov a rieším to s urologickým čajom.
Ja v noci nechodim skoro vobec, ozaj len vynimocne, niekedy rano sa mi stava, ze uz mi ide mechur roztrhat. Ale inak nevstanem ani keby co bolo. Cez den v priemere vypijem 2litre vody. Niekdy aj viac.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz