Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Y0G1 píše:
jasne bez knedle :) pravdou je ze knedlu som k tomu bohuzial jedol ale nie typkom 6 knedli
ale 2 mensie kedze si robime sami :) dakujem za rady uvidim co povie aj vlasto :)
inak preco sa nemozu alebo nemali by sa polievky jest ? v diete napr zeleninova slepacia asi nie i ked kura tam je , ale aj tak :)
Vyvar si kludne daj zaprazkove polievky nie.A raz za tyzden si mozes dopriat nedelne jedlo od mamy do prace si nos kludne ryzu z masom pripadne to maso daj medzi ten rozok inac v pohode tie aminace v priebehu dna rozloz to je jedno ako ani si nepisal ake su to ci klasika ci BCAA ci tablety ci ake.Rano aj ja mam problem z jedlm cize dam protein a je pokoj cize robis velmi dobre tym len posilnis anabolizmus.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Y0G1 píše:
no tie aminace budu urcite bcaa, takze to je tak vsetko
K tej tkzv pauze ako by si to videl ty dakujem este aj za tuto radu :)
Ak mas BCAA tak ich daj jedine pred a po treningu. Taka pauza 2-3 yzdne sa este da ale viac uz je vela tam uz sa straca aj hmota,trenovanost svalu a telo uz zacne slabnut.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
Poďakoval:7 x Obdržal:1 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
vlastomenn píše:
Y0G1 píše:
no tie aminace budu urcite bcaa, takze to je tak vsetko
K tej tkzv pauze ako by si to videl ty dakujem este aj za tuto radu :)
Ak mas BCAA tak ich daj jedine pred a po treningu. Taka pauza 2-3 yzdne sa este da ale viac uz je vela tam uz sa straca aj hmota,trenovanost svalu a telo uz zacne slabnut.
pocital som tak do 14.12 do 20.12 a pred vianocami este trosku zacvicit lebo potom su 3 dni sviatky tak to bude tiez taka mini pauza , ale s tym ze v tej pauzy by som chodil akorat tak na beziaci pas bez cvicenia partii:)
Poďakoval:7 x Obdržal:1 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: 2r. trenerská licencia: nemam váha: 103kg výška: 183cm najoblubenejšia značka doplnkov: nemam favorita sponzora: nemám sútažná federácia: ...
takze par informacii , zapraskove polievky niesu polievky takze klasicke varene od mami
co sa tyka piatok som bol posledny krat cvicit davam si teraz tyzden pauzu s tym ze budem chodit aspon na prechadzky do lesa , uvidim ci tu pauzu vydrzim pojdem potom normalne pondelok cvicit (mozno aj skor uvidim no ci budem nervozny , alebo nie ˇˇ)
mama robila nejaky kolac z ovs, vlociek na vianove poprosil som ju , protak v tom neni tak sem hodim ingredience ci to mozem jest aspon rano
zdravim dnes rano ma chytilo hrdlo ale fajne , sopel ani nemam skoro vobec , a tak zajtra som chcel ist cvicit poradi mi tu niekto ci mam ist alebo nie?
Y0G1 píše:
zdravim dnes rano ma chytilo hrdlo ale fajne , sopel ani nemam skoro vobec , a tak zajtra som chcel ist cvicit poradi mi tu niekto ci mam ist alebo nie?
naposledy som bol vo stvrtok
pregloktaj s ho ason 3x denne zo slanou vodou ale dlhsiu dobu a daj pauzu zo 3 dni ale hlevne kloktaj!
Podpis autora:
Y0G1 píše:
uz som zacal :) kloktam jak divy do toho caj s medom citron ako uvidim ako mi bude zajtra dam vediet :)
Hlavne nepi moc horuci podporuje zapal.Zvys vit.C daj kludne 1500-2000 mg/den.
Podpis autora:
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz