Diskusné fórum zamerané na kulturistiku , fitness , silové športy a bojové umenia
  • FACEBOOK
  • AZET klub
Posledná návšteva Ned Apr 22, 2012 12:21 pm Aktuálny čas je Ned Apr 22, 2012 12:21 pm

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
Janci
 Predmet príspevku: Re: Pomoc s nabratim svalov
Napísal: Pia Dec 02, 2011 2:45 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: Ján Bučko
vek: 22
pohlavie: muž
cvičím: menej ako 1r.
váha: 82kg
výška: 185cm
sponzora: nemám
Este som sa zabudol spytat ci je idealne pit gainer iba po treningu alebo kazdy den? aj v netrenigovy? Mne to pripada ako plytvanie ale mozno sa mylim.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Pia Dec 02, 2011 2:49 pm 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 146 x
Obdržal: 239 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Janci píše:
Este som sa zabudol spytat ci je idealne pit gainer iba po treningu alebo kazdy den? aj v netrenigovy? Mne to pripada ako plytvanie ale mozno sa mylim.

Gainer stale kazdy den 3x denne.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

FitPotreby.sk
Napísal: Pon Dec 05, 2011 6:27 pm 
Boss
Boss
sponzor webu
sponzor webu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 0

Poďakoval: 121 x
Obdržal: 74 x
Pytal si sa na ten gainer, co si tam dal linku.
Ja sa pytam, co Ta viedlo aby si si ho kupil prave na tejto stranke? Je to slovenska stranka, resp. slovenska domena, popis produktu je v cestine a kontakt na prevadzkovatela je USA. Zaujimalo by ma odkial Ti ten tovar prisiel? Aka je spatna adresa na baliku?
A nekupil by som to uz len preto, ze vobec neviem co to vlastne obsahuje. Nieje tam nikde obsah a pomer latok.
Je tam len typicky americky popis o super mega narastoch svalovej hmoty. Ak na baleni najdes mnozstvo obsahu latok obsiahnutych v gaineri porovnaj si to s niektorymi inymy aby si sa uistil, ze si urobil dobre.
Gainer by mal obsahovat okrem mnozstva vitaminov a mineralov, hlavne komplex sacharidov a primerane mnozstvo bielkovin. Jeho ulohou je dodat organizmu energiu na dlhu dobu.

Za tento príspevok autora

FitPotreby.sk

poďakoval uživateľ

Janci

Podpis autora:

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Janci
Napísal: Uto Apr 17, 2012 10:21 pm 
nemluvna
nemluvna
Obrázok užívateľa

Poďakoval: 4 x
Obdržal: 0 x
meno a priezvisko: Ján Bučko
vek: 22
cvičím: menej ako 1r.
váha: 82kg
výška: 185cm
Tak pomalicky napredujem, som spokojny. Jedine co mi vadi ze som bol tyzden chory a hned som schudol 4 kila, ale svalova hmota sa celkovo zvacsila. Myslim ze je cas na dalsi gainer alebo protein. Lenze je ich velmi vela, vedeli by ste mi poradit nieco vhodne pre mna? Taktiez aminokyseliny nejake by som asi chcel, len si s tym vyberom neviem rady. A este vedel by mi niekto vysvetlit jednoducho preco je vhodne brat aj protein aj aminok. ? :)

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

vlastomenn
Napísal: Str Apr 18, 2012 8:51 am 
moderátor
moderátor
odborný poradca
odborný poradca
člen BB-F VIP clubu
člen BB-F VIP clubu
Obrázok užívateľa

Obrázky: 23

Poďakoval: 146 x
Obdržal: 239 x
meno a priezvisko: Vlastimil Lunter
vek: 35
cvičím: viac ako 20r.
váha: 87kg
výška: 171cm
Janci píše:
Tak pomalicky napredujem, som spokojny. Jedine co mi vadi ze som bol tyzden chory a hned som schudol 4 kila, ale svalova hmota sa celkovo zvacsila. Myslim ze je cas na dalsi gainer alebo protein. Lenze je ich velmi vela, vedeli by ste mi poradit nieco vhodne pre mna? Taktiez aminokyseliny nejake by som asi chcel, len si s tym vyberom neviem rady. A este vedel by mi niekto vysvetlit jednoducho preco je vhodne brat aj protein aj aminok. ? :)

Vsetko nakupuj tu www.fitpotreby.sk a mas tam istotu ze je to hygienicky nezavadne a povolene . Aminokyseliny su vhodne len v predsutaznej priprave takze tomu nevenuj pozornost.

Podpis autora:

Na súkromné správy nereagujem !!!

Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.

Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:

Stránka 2 z 2 [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: MSNbot Media a 0 hostia