Poďakoval:55 x Obdržal:34 x meno a priezvisko: Milan Badinský vek: 17 pohlavie: muž cvičím: 3r. váha: 85kg výška: 172cm sponzora: nemám
myslím že niesom sám čo má s týmto problém no v poslednej dobe je to u mňa nejak prehnané ..aspoň z môjho pohľadu ...neviem čím by to mohlo byť lebo snažím sa strukovinám vyhýbať aby to neoblo ešte horšie ale stále som voláky nafúknutý a zdúva ma už mi to lezie na nervy ...a zase neviem či by bolo ideálne sa dopovať nejakými tabletami ako napríklad známy espumisan ...už som aj ten mal ale úľava tak na nejakých 30 minút približne to by som za deň zožral aj celé balenie ...ak máte nejaké tipy triky ako s tým vybabrať budem len rád myslím že sa to zíde viacerým z nás
Bydlisko: Prešov Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x meno a priezvisko: Michal vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 85kg výška: 194cm najoblubenejšia značka doplnkov: aminostar sponzora: nemám
Ja detto...si davam gainer po treningu a hodinu nato...no, plynatosť je slabe slovo. Predtym som mal jahodovu prichuť a take problemy som nemal. Teraz mam vanilku a je to hrozne...môže byť že to je od prichute ? :D asi nie čo...ocvhľi to doberiem a idem na banán tak osm zvedavý :) :D
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Kotlik
Predmet príspevku: Re: plynatosť
Napísal: Str Nov 16, 2011 2:50 pm
tichá voda
Poďakoval:2 x Obdržal:3 x vek: 17 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 71kg výška: 179cm sponzora: nemám
milankos512 píše:
myslím že niesom sám čo má s týmto problém no v poslednej dobe je to u mňa nejak prehnané ..aspoň z môjho pohľadu ...neviem čím by to mohlo byť lebo snažím sa strukovinám vyhýbať aby to neoblo ešte horšie ale stále som voláky nafúknutý a zdúva ma už mi to lezie na nervy ...a zase neviem či by bolo ideálne sa dopovať nejakými tabletami ako napríklad známy espumisan ...už som aj ten mal ale úľava tak na nejakých 30 minút približne to by som za deň zožral aj celé balenie ...ak máte nejaké tipy triky ako s tým vybabrať budem len rád myslím že sa to zíde viacerým z nás
Tak hlavne musíš prísť na to, z čoho to máš, pretože niektoré kombinácie ti môžu v bruchu narobiť guláš aj keď máš medzi jedlami povedzme hodinovú prestávku. Ja som mal napríklad hrozný problém s Brutal Gainerom v kombinácii s kustovnicou činskou (GOJI), to bola absolútna katastrofa či už na hajzli ale hlavne v posilke pri fyzickej námahe. Skús prísť na to, čo ti nerobí dobre.
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Mozno si alergicky na nejaku zlozku v tejto dobe ani nevylucim vanilku ak obsahuje ten produkt. Ono staci aj ked obsahuje srvatku ale to asi vylucime kedze si nemal problem predtym. Skus vyrobok od ineho vyrobcu a uvidis. Davas to z mliekom ci vodou? Ak miekom skus len vodou aj tam moze byt problem. Alebo mozes akurat nieco nevhodne jest a spajas si to s tym treba aj odstriehnut stravu.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
chlapi mlieko samotne je pre nase creva velky problem, poznate to stare porekadlo, ze "Od mléka rit bléka"
ak si skutocne zarabate gainer alebo protein do mlieka, tak mam pocit, ze toto bude zvacsa ten problem.
Plynnatost moze mat vela dovodov. Najcastejsie su to tazko stravitelne potraviny, ktorych zvysky zahnivaju v crevach. Na ich stravenie je potrebne velke mnozstvo zaludocnej kyseliny, kyselina rozpusta v zaludku potravu a pri tom vznikaju uz plyny, cim viac kyseliny sa dostane potom s natravenou potravou dalej, tym viac plynov sa bude tvorit.
Otazka pre gastroenterologa nepozante nejakeho, ten by nam to urcite vysvetlil.
Moj liek, pit vela vody, vela vody a este viac vody.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz