Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
arnold bol fanatic a len fanatici dosiahnu velke veci
Ale bolo aj o neho pekne postarane.Keby to tak nebolo nikdy by sme ho nepoznali.
vies ze ano , ale keby nemal potencial nebolo by o neho postarane :)
Potencial ma vela ludi aj ja ho mam ale nemam podmienky pre realizaciu.
Za tento príspevok autora
vlastomenn
poďakoval uživateľ
FitPotreby.sk
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
FitPotreby.sk
Predmet príspevku: Re: Arnold Schwarzenegger doporucuje ...
Ale bolo aj o neho pekne postarane.Keby to tak nebolo nikdy by sme ho nepoznali.
Toto je fakt pravda, mozes mat potencialu kolko chces, dokonca by som tvrdil, ze v kazdom je nejaky potencial, nieco dokazat. Musi ist jednoznacne o subor skutocnosti a samzrejem musi tam byt ten potencial.
Ved je zname, ze Ronnie Coleman chodil do posilky a tam si ho vsimol majitel, ktory ho podporil. Ak by ho tento clovek odignoroval je dost mozne, ze by sme o nom ani nepoculi. Alebo by si ho mozno vsimol niekto iny.
Podpis autora:
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
vlastomenn
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:131 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
Toto je fakt pravda, mozes mat potencialu kolko chces, dokonca by som tvrdil, ze v kazdom je nejaky potencial, nieco dokazat. Musi ist jednoznacne o subor skutocnosti a samzrejem musi tam byt ten potencial.
Ved je zname, ze Ronnie Coleman chodil do posilky a tam si ho vsimol majitel, ktory ho podporil. Ak by ho tento clovek odignoroval je dost mozne, ze by sme o nom ani nepoculi. Alebo by si ho mozno vsimol niekto iny.
Tak isto Igor Kocis ten pripad a to sme boli spolu v kategorii a kde je on a kde ja.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Linky príspevku:
Odkaz:
BBcode:
HTML:
Gordonisk
Poďakoval:3 x Obdržal:2 x vek: 21 pohlavie: muž cvičím: menej ako 1r. váha: 93kg výška: 188cm sponzora: nemám
vlastomenn píše:
FitPotreby.sk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
vlastomenn píše:
Gordonisk píše:
Tak isto Igor Kocis ten pripad a to sme boli spolu v kategorii a kde je on a kde ja.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz