Poďakoval:8 x Obdržal:8 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 4r. váha: 90kg výška: 181cm najoblubenejšia značka doplnkov: gaspari nutrition sponzora: nemám
vlastomenn píše:
Su to ucinne vecicky prijal by som aj na slovensku e-shop na tieto latky.
mame tu taky jeden....na stranke maju v ponuke ..akurat si nie som isty, či je ozaj v prevadzke..lebo su tam neni informacie..ale tie su mozno az po registracii
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
joker28 píše:
vlastomenn píše:
Su to ucinne vecicky prijal by som aj na slovensku e-shop na tieto latky.
mame tu taky jeden....na stranke maju v ponuke ..akurat si nie som isty, či je ozaj v prevadzke..lebo su tam neni informacie..ale tie su mozno az po registracii
Posli mi link cez ss poviem ti hned ci su tam latky a ktorych sa bavime preto ze viem na slovensku to neni.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
N2GUARD je to, čo potrebujete v PCT po steroidovej kúre!
Bydlisko: Martin Poďakoval:39 x Obdržal:128 x meno a priezvisko: Vlastimil Lunter vek: 34 pohlavie: muž cvičím: 15r. váha: 87kg výška: 171cm sponzora: nemám
joker28 píše:
vlastomenn, prišlo ti to?
Na podiv ma tam nejake veci ale nic nema na sklade a predokladam ze ani nebude mat.
Podpis autora:
Podporu a rady cez súkromné správy neposkytujem !!! Na to tu slúži fórum. Ďakujem za pochopenie.
joker28 píše:
Takže ten e-shop už funguje..dokonca viem aj o ďalšom a rozmýšlam nad kúpou ....nesie to nejaké riziká???? pri kúpe cez e-shop???
Treba skusit a pripadne urobit recenziu sem na forum o ucinnosti latok.
Podpis autora:
joker28 píše:
vlastomenn píše:
joker28 píše:
Takže ten e-shop už funguje..dokonca viem aj o ďalšom a rozmýšlam nad kúpou ....nesie to nejaké riziká???? pri kúpe cez e-shop???
Treba skusit a pripadne urobit recenziu sem na forum o ucinnosti latok.
Vlasto, ty nemáš žiadne skúsenosti ....??? len neviem ktorú účinnu latku zvoliť
Slovensko je este za opicami s tymito latkami v nakupe ci uz pouzivani ani nikoho nepoznam co to skusal ale v zahranici vraj tieto veci dobre funguju. Latky treba volit tak isto ako pri steroidoch. Urcite aj ja skusim velmi ma to zaujima ci organizmus naskoci na proteosyntezu.
Podpis autora:
Poďakoval: 0 x Obdržal: 0 x vek: 20 pohlavie: muž cvičím: 2r. váha: 89kg výška: 179cm sponzora: nemám
nazdar Chlapy akurat som doužival balenie Pheravol -V vysledky pre mna krasne nikdy som sice nemal As ale myslim že sa to da prirovnat.Pribral som 7kg slušnej hmoty za 5 tyždnov a aj sila šla neskutčne hore.Ak by niečo niekto chcel zohnat tak napište robi s tim jedne človek od nas myslim že varvite o jeho Eshope.
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 4 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre
Reklama
Zaujímavé odkazy | súvisiace s kulturistikou a fitness
Silový trojboj Holohlavy • Powerlifting Teškovice • Power Lifting Giraltovce • Arspiman Club • Fitness, Kulturistika, K2 Indoor Walking pro ženy • StrongWeb • Marek Borovský • Osobní trenér Praha
Ostatné odkazy
optimalizace PageRank.cz • php, phpBB a iné služby • Online hry help.sk • Začněte vydělávat peníze s INVIA.CZ • Katalog odkazů a firem TopLink • Zdraví a sport • Contraco.cz - katalog stránek • YYY.sk - katalog • Český katalog stránek • CZIN.eu • kulturistika • Zpětné odkazy • katalog TopLinks.cz